|
Question
Здравствуйте,в Хлебычине на фото не братская могила ?Я ищу своего деда Бобровсий Матвей Алексеевич,захоронен в селе Лесной Хлебычин в братской могиле.Если не сложно нет ли фото у вассписка захороненных или контакты людей живущих в этом селе ,буду крайне признателен адрес электронки на всякий случай leha.bobrovskikh@yandex.ru
Здравствуйте,в Хлебычине на фото не братская могила ?Я ищу своего деда Бобровсий Матвей Алексеевич,захоронен в селе Лесной Хлебычин в братской могиле.Если не сложно нет ли фото у вассписка захороненных или контакты людей живущих в этом селе ,буду крайне признателен адрес электронки на всякий случай leha.bobrovskikh@yandex.ru
Answer
Там на жаль ніколи не був і нікого не знаю
Там на жаль ніколи не був і нікого не знаю
Question
Привет, хочу попросить , удалить этот пост :.
https://1ua.com.ua/t...
Так как пост был не обосновано создан! Проще говоря наклёп!!
Привет, хочу попросить , удалить этот пост :.
https://1ua.com.ua/t...
Так как пост был не обосновано создан! Проще говоря наклёп!!
Answer
видалив
видалив
Question
Привіт! Як я можу зв’язатися з Євгеном Гордійчуком, вашим фотографом про Хащувате?
Привіт! Як я можу зв’язатися з Євгеном Гордійчуком, вашим фотографом про Хащувате?
Answer
Вітаю, контакту нема.
Вітаю, контакту нема.
Question
Моє ім'я, фото та номер телефону використано шахраями. Як видалити цю інформацію?
Моє ім'я, фото та номер телефону використано шахраями. Як видалити цю інформацію?
Answer
напишіть на службу підтримки support(sobaka)1ua.com.ua відповідне прохання і посилання на сторінку
напишіть на службу підтримки support(sobaka)1ua.com.ua відповідне прохання і посилання на сторінку
Question
Доброго вечора! Мої дані додали шахраї, як бути в такому випадку?
Доброго вечора! Мої дані додали шахраї, як бути в такому випадку?
Answer
Доброго вечора, чим можу допомогти?
Доброго вечора, чим можу допомогти?
Question
Добрый день. Есть еще фотографии села Кошары? Это родина моих родителей. Дякую!
Добрый день. Есть еще фотографии села Кошары? Это родина моих родителей. Дякую!
Answer
Доброго дня, на жаль немає
Доброго дня, на жаль немає
Question
Петро Мелешко Добрий вечыр. Перейменуйте будь ласка село Грабівці Стрийського району Львівської області на Грабовець (так правильніше)
Answer
Доброго вечора, вибачайте за затримку, виправив
1ua.com.ua/grabovets_at_stryi
Доброго вечора, вибачайте за затримку, виправив
1ua.com.ua/grabovets_at_stryi
Question
А какое отношение имеете к пос. Карьерное ?
А какое отношение имеете к пос. Карьерное ?
Answer
Адмін соціальної мережі всіх населених пунктів України
Адмін соціальної мережі всіх населених пунктів України
Question
Пане Олеже.Інші люди з інших міст зможуть мене знайти через цей сайт?
Пане Олеже.Інші люди з інших міст зможуть мене знайти через цей сайт?
Answer
Звичайно, з усіх країн світу
Звичайно, з усіх країн світу
Question
зарегистрироваться не удается. Мой эл.адрес 77prestige@mail.ru буду благодарна за любую информацию
зарегистрироваться не удается. Мой эл.адрес 77prestige@mail.ru буду благодарна за любую информацию
Answer
Можливо в спамі листи йдуть, або через лінк "вхід" з іншої соц. мережі спробуйте зайти до сайту
Можливо в спамі листи йдуть, або через лінк "вхід" з іншої соц. мережі спробуйте зайти до сайту
|
Close |