|
Question
служил ли при вас прапорщик Тесленко
служил ли при вас прапорщик Тесленко
Answer
Олег Сироватко Ні, не знаю такого)
Question
Знайшов (у Вас і не тільки) цілу купу своіх картинок з Panoramio, які вважав для інтернету втраченими. Де Ви їх берете? У якій тумбочці? І чи вони є у повному розмірі, чи всі зменшені? Цікаво.
З повагою, ЛХГ * Київ.
Знайшов (у Вас і не тільки) цілу купу своіх картинок з Panoramio, які вважав для інтернету втраченими. Де Ви їх берете? У якій тумбочці? І чи вони є у повному розмірі, чи всі зменшені? Цікаво.
З повагою, ЛХГ * Київ.
Answer
Олег Сироватко Вітаю Вас, коли проект існував, там була можливість робити в себе копію з посиланням, на всяк випадок зробив і великі фото, але не повномасштабному. Ніколи не думав, що він закриється. А фото лишились, тому й так добре
Question
Петро Мелешко Добрий вечір. Не можу чомусь зайти на сайт. Входжу , а мене постійно вибиває і просить реєструватися ще раз
Answer
Олег Сироватко відправив відповідь в повідомленні
Answer
я бачу 3 фото на Вашій сторінці. Чи ще були? Може у Вас 2 сторінки?
я бачу 3 фото на Вашій сторінці. Чи ще були? Може у Вас 2 сторінки?
Question
Дайте почту куда можно написать запрос по поводу удаления акаунта
Дайте почту куда можно написать запрос по поводу удаления акаунта
Answer
support(sobaka)1ua.com.ua
support(sobaka)1ua.com.ua
Question
Скажіть будь ласка, хто створював статті про село Закаблуки?
Скажіть будь ласка, хто створював статті про село Закаблуки?
Answer
я програмно їх додавав в наш блог. Неправильні відмінки?
я програмно їх додавав в наш блог. Неправильні відмінки?
Question
Добрий день! Бачила, ви писали про о.Веніаміна, якщо ви маєте його координати напишіть будь ласка.
Добрий день! Бачила, ви писали про о.Веніаміна, якщо ви маєте його координати напишіть будь ласка.
Answer
Вітаю, та ні, я навіть в Вінниці ніколи не був :)
Вітаю, та ні, я навіть в Вінниці ніколи не був :)
Question
Здравствуйте!Вы не знаете, как найти отца Вениамина с Винници?
Здравствуйте!Вы не знаете, как найти отца Вениамина с Винници?
Answer
Спитати у Вінничан про Веніаміна :)
Спитати у Вінничан про Веніаміна :)
Question
Доброго дня, нещодавно проходили через ваше прекрасне село в межах туристичного походу. Дуже гарне місце. Давно з чоловіком думаємо купити маленьку хату в горах. Чи не продаються у вас в селі такі хати?
Доброго дня, нещодавно проходили через ваше прекрасне село в межах туристичного походу. Дуже гарне місце. Давно з чоловіком думаємо купити маленьку хату в горах. Чи не продаються у вас в селі такі хати?
Answer
Я з Носівки, мабуть це питання не до мене
Я з Носівки, мабуть це питання не до мене
|
Close |