Questions-answers Interview All records

... 282 ...

Question
Здравствуйте Олег! Не получается зарегистрироваться на сайте. Заполнены все графы, но..... Пароль на указанную почту не приходит. Прошу по возможности оказать помощь в этом вопросе. Моя почта:lika-audp@mail.ru Спасибо. С уважением, Анжелика Ворущак
Answer
Вітаю, я бачу Ви вже успішно зареєструвались, бажаю успіхів в подальшому!

8 april 2021

Question
чому на сторінки Санжари чужі фото розмістили?

Answer
Якщо Ви маєте на увазі https://1ua.com.ua/s...
то вони взяті з панораміо, правила розміщення дотримано, авторство вказано. Якщо це Ваші особисті фото - можу видалити. Але я радий, що вони хоч тут залишились, бо панораміо вже не працює

8 april 2021

Question
Олег - здравствуйте.Меня интересует все о селе Малосоленое Николаевской области.Мои предки стояли у истоков образования села Основателем села является мой пра-пра-дед Буковский Авксентий Герасимович
Answer
Це Вам треба звернутись до форуму села, написати там прохання / запитання, вказати зворотні контакти або зареєструватись на сайті. Я лише адмін соц.мережі, не можу знати про всі населені пункти України

4 april 2021

Question
Леонид Милко Олег я рад общению с тобой Леонид петрович
Answer
Завжди відкритий до спілкування

18 march 2021

Question
Олег,при публикации фото села необходимо указывать их автора.,а не сою имя.С уважением Анатолий
Answer
Можливо в деяких випадках відсутній був автор. Тому вказано, що я розмістив. Якщо підкажете, хто автор - виправлю неодмінно :) Дякую

16 march 2021

Question
https://1ua.com.ua/r... добрый день! вы разместили это фото вы знаете чей это дом? судьбу семьи этого дома? я ищу данные о Яницкой (Вербицкой) Анастасии Ивановна?. не встречалось такое имя?

Answer
Вітаю, фото взято з інтернету. Про Великі Зозулинці не знаю, там ніколи не був

8 march 2021

Question
чому такі дикі застереження? Який ідіот робив цю сторінку
Answer
Що маєте на увазі?

19 february 2021

Question
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, могу ли я через Ваш сайт найти человека в селе Вишнёвое?
Answer
- Доброго дня, залиште повідомлення і зворотню адресу, можливо пізніше хтось появиться

16 february 2021

Question
Куракин Алексанр, 1ua user
Алексанр Куракин
Здравствуйте Олег. У меня к вам вопрос, есть ли интернет в селе Воробиевка Подволочиского района. Пытаюсь хоть с кем то связаться, но никого нет. Может я что то не так выхожу, ничего не понимаю. Может вы чем то можете помочь?
Answer
Доброго дня, залиште повідомлення і зворотню адресу, можливо пізніше хтось появиться

16 february 2021

Question
Добрый день! мы ищем Ларикову Наталью Васильевну из села Павло-Марьяновка. Пожалуйста, передайте ей телефон +380992438697. Просьба перезвонить 'Альянс Украина'.
Answer
Доброго дня, сайт дуже великий, за всі села України невідомо

15 february 2021

... 282 ...

Close  
  Close