|
Інгредієнти:
картопля - 3 середніх
куряче м'ясо - 1 грудка
яйця - 3 шт
сир типу 'Російський' - 100 г
мариновані огірки - 4-6 шт
червоний цибуля - 1 середня цибулина
сік половини лимона
печериці мариновані
пір'я зеленої цибулі для прикраси
майонез
сіль
чорний мелений перець
Зварити картоплю в мундирі до готовності. Остудити, почистити, натерти на крупній тертці.Яйця зварити круто, остудити, почистити, натерти на крупній тертці.Куряче м'ясо відварити, остудити і нарізати дрібними шматочками.Огірки нарізати дрібними кубиками.Сир натерти на крупній тертці.Цибулю дрібно нарізати, 5 хв залити лимонним соком, потім сік злити і при бажанні промити холодною водою.Викладати салат шарами у вигляді овалу на блюдо, кожен шар промащувати майонезом, крім шарів цибулі і огірка
1-й шар: картопля
2-й шар: цибуля
3-й шар: половина курячого м'яса
4-й шар: мариновані огірки
5-й шар: що залишився куряче м'ясо
6-й шар: сир
7-й шар: яйця
Для прикраси печериці нарізати тонкими пластинками.Верхній шар салату добре змастити майонезом і прикрасити пластинками грибів, укладаючи у вигляді черепиці.Зробити верхівку 'ананаса' з пір'я зеленої цибулі.
Ингредиенты:
2 средних отварных картофелины
1/2 куриной грудки
1 маринованный огурец (можно заменить солёным)
1 банка шампиньонов консервированных
1 яйцо
майонез (для промазывания слоёв)
укроп (для украшения)
Приготовление:
Слоями выкладываем на плоском блюде:
картофель (натереть на тёрке)
майонез
куриное филе (отварить и мелко нарезать)
майонез
маринованный огурец (натереть на тёрке, при необходимости можно заменить солёным )
майонез
шампиньоны (отжать 'рассол', мелко нарезать)
майонез
яйцо (натереть на тёрке)
картофель (натереть на тёрке)
майонез
укроп (мелко нарезать)
Оставить на 30 мин. при комнатной температуре (пропитаться).
Затем охладить и подавать.
http://1ua.com.ua/ni... style='color: rgb(0, 0, 0); font-family: Verdana; text-decoration: none; font-size: 11px;'>http://1ua.com.ua/ma...>
Ингредиенты:
- куриный фарш
- лук
- чеснок
- хлебные крошки
- соль и перец
- свежий базилик
- лимонная цедра и сок половинки лимона
- мука для панировки
- масло
Приготовление:
1. Лук порезать как можно мельче.
2. Смешать с фаршем: Лук, чеснок, хлебные крошки, соль, перец, лимонную цедру и сок лимона и мелко порубленный базилик.
3. Мокрыми руками накатать колбаски. Обвалять каждую в муке и обжарить со всех сторон.
4. После жарки выложить на бумажное полотенце, что бы оно впитало лишний жир. Подавать хорошо с любым томатным соусом или том. пастой.
http://1ua.com.ua/ni... style='color: rgb(42, 80, 126); font-family: Verdana; text-decoration: none; font-size: 11px;'>http://1ua.com.ua/ma...>
Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас обіцяє, що протягом двох років Україна увійде до топ-50 країн за Doing Business. Про це він заявив під час засідання профільного парламентського комітету.
'Позиція уряду така, що слід зрівняти правила для ведення всіх бізнесів: малого, середнього і великого. Великий не повинен мати преференцій, непотрібних пільг, монополізації цілих галузей. Наша позиція така: перерегулювати, щоби було припинено всі перевірки, усунуто ліцензування, яке не має жодного сенсу. Тобто ми хочемо максимально спростити ведення бізнесу, щоб Україна упродовж двох років піднялася зі 112-го місця у топ-50 у рейтингу Doing Business', – поділився Абромавічус.
http://1ua.com.ua/ni... style='color: rgb(42, 80, 126); font-family: Verdana; text-decoration: none; font-size: 11px;'>http://1ua.com.ua/ma...>
Ингредиенты:
Для мяса:
Свиная шейка. Приличный кусочек
Чеснок. Кол-во зависит от длинны мяса. Предположительно 6 зубчиков.
Петрушка. 5 веточек
Паприка. 3 ст. ложки.
Приправа для мяса 2 ст. ложки.
Бекон. 1 упаковка.
Фольга.
Для картофеля:
Картофель средний 8 шт.
Перец красный молотый 2 ст. ложки
Паприка 2 ст. ложки
Соль
Перец черный
Чеснок 5 зубчиков
Орегано 1 ст. ложка
Масло оливковое 4 ст. ложки
Приготовление:
Сначала, приступим к картофелю.
Хорошенько моем картофель щеточкой, и оставляем его в мундире.
После нарезаем на пополам, потом каждую половинку еще на пополам, и дольки тоже на пополам. Из одной картошки должно получится 8 долек.
В миску с картофелем выдавливаем чеснок, закидываем специи.
Добавляем масло и перемешиваем все руками. ЭТО ВАЖНО!
Маринуем минут 20. Перекладываем на противень и ставим запекаться на 20-30 минут при температуре 200о. Он должен покрыться корочкой.
Теперь переходим к мясу.
Пронизываем кусок мяса ножом в серединку. Так чтобы можно было нашпиговать его чесноком и петрушкой. Нашпиговываем сначала петрушкой, а потом засовываем целые зубчики чеснока.
После добавляем специи и обмазываем мясо. Можно добавить розмарина, но совсем чуть-чуть. Перекладываем мясо на фольгу. Сверху сеточкой выкладываем бекон, и посыпаем сверху паприкой.
Заворачиваем в фольгу, и кладем в форму для запекания. После картофеля ставим запекаться мясо на 55 минут при температуре 200о.
Вынимаем мясо разворачиваем фольгу и ставим в духовку еще на 5 минут, чтобы бекон подрумянился.
Подаем вместе с картофелем.
Альбом: Авто-мото |
Додано: сьогодні
http://1ua.com.ua/of... name='i7059249' border='0'>http://1ua.com.ua/of... name='i7059250' border='0'>http://1ua.com.ua/of... name='i7059251' border='0'>http://1ua.com.ua/of... name='i7059252' border='0'>http://1ua.com.ua/of... name='i7059253' border='0'> (0|0)
http://1ua.com.ua/i7... style='color: rgb(42, 80, 126); text-decoration: none;'> http://1ua.com.ua/i7... style='color: rgb(42, 80, 126); text-decoration: none;'>Александр Книш- Lamborghini Egoista сьогодні 23:09 |
Альбом: Авто-мото |
Додано: сьогодні
http://1ua.com.ua/of... name='i7319549' border='0'>http://1ua.com.ua/of... name='i7319550' border='0'>http://1ua.com.ua/of... name='i7319551' border='0'>http://1ua.com.ua/of... name='i7319552' border='0'>http://1ua.com.ua/of... name='i7319553' border='0'> (0|0)
http://1ua.com.ua/i7... style='color: rgb(42, 80, 126); text-decoration: none;'> http://1ua.com.ua/i7... style='color: rgb(42, 80, 126); text-decoration: none;'>Александр Книш- Ford Mustang сьогодні 23:31
|
|
Close |