Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 6 ...

Запитання
Панасюк Анатолий, користувач 1ua
Анатолий Панасюк
Бандеровец- говоришь? Значит убийца и садист? Молодец! Есть чем гордиться.
Відповідь
Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Ну що тут відповісти? Коло твоїх потреб і знань, напевне. обмежується пивним ларьком і спогляданням рашистського телебачення. І чи насправді живеш на сланій Житомирщині? Відповім подальшими рядками цьог ж вірша: Гадаєш ти мене образив, коли бандерівцем назвав? Скажу тобі на це одразу – Я ним не був! Тепер вже став! Сприймаю це, як нагороду! Звання, присвоєне за те, Що сином став свого народу, ...... Любові почуття святе! Люблю безмежно рідний край, Цю чарівну, магічну мову, Дарований Всевишнім рай, Красу дівочу чорноброву. Люблю за щедрість і за спів, Шалені ночі солов’їні, Коли бракує навіть слів, Освідчитися Україні! А ти мене за цю любов Оскаженіло ненавидиш. Не я до тебе! Ти прийшов, На мою землю і тут гидиш! Іди подальше від гріха

5 жовтня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Гадаєш ти мене образив, коли бандерівцем назвав? Скажу тобі на це одразу – Я ним не був! Тепер вже став!

31 серпня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Заходила вчора сусідка за сіллю. А у мене ні солі, ні бажання... :(

20 серпня 2014

Запитання
тихто?????
Відповідь
Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Хтось таки мене не знає? Так і хочеться відповісти, як у дитячому садку - Дід Пахто... Хоча може це якраз із дитячого садка і спитали !? Тоді радий познайомитись!!!

11 липня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Пообіцяв нещодавно,одній моїй знайомій, супер патріотці з чарівним голом, послухати передачу там, де вона буде вести діалог з вельми шанованою людиною. Але... Трапилася нагода запастися на зиму якісним вугіллям. Тож наступний день пройшов у трудах за тепле майбутнє. От і не вдалося отримати очікуване задоволення від голосу та розмови. До чого це я? Та до теми патріотизму. Продавці вугілля виявилися із буремного Луганська, ну трохи далі, не буду вказувати де, бо дуже просили не називати. Я, по своєму журналістському захопленню, почав був їх фотографувати. Як би для історії… Рома та Андрюха у чорній пилюці (ніхто б не пізнав)!!!, запротестували. Навіть скидку в ціні запропонували – аби не виставляв в ІНТЕРНЕТ. Їх погляд увесь час натикався на український прапор, що тріпотів над моєю оселею. (той, що на обкладинці моєї сторінки). Скидку я прийняв і їх фото не буду тут виставляти. Але ж – чи простить мені моя патріотка не прослухану передачу і 'матеріальну' допомогу сепаратистам. Хоча, які вони сепаратисти? Тиждень вже возять те вугілля, продати не можуть.
Жрать, батя, не за щто… купи уголь! На блок посту дай! Каждому мєнту от стегні, што я сємьє привєзу? 
От і думай Донецьк і Луганщина – хто ваше вугілля буде купувати, коли 'ДНР', вигодована на московітських харчах, приведе вас до РАССЄІ або ж до Новоросії... 
На доказ - моє фото (там теж я відвернутий, щоб не пізнали  )
Фото на форуміhttps://1ua.com.ua/s...>

6 червня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
ожного разу на вибори, як у бій.І чому б? Звичайна сільська ДВК з кількістю виборців ледь за тисячу, а пристрасті, як на Майдані. Бо вже 10 років (совєтські часи не рахую), бачу цю 'вибірню' зсередини, звідти, де твій сусід, сусідка, кум, родич, просто односельчанин показує, хто він насправді є. Чому навчився у житті, чого досягнув. І досить часто в голові не вміщається те, що відкривається в людях.З часом нівелюються усі негаразди але... гірчинка залишається. Хто б захотів переглянути мої фоторепортажі з приводу виборчіих пристрастей, ласкаво запрошую на сторінку села (там багато серій):
http://1ua.com.ua/fotoc.php?id=77706&album=%C1%C0%C3%C0%D2%CE+%C7%C2%C0%CD%C8%D5%2C+%C0%CB%C5+%CC%C0%CB%CE+%C2%C8%C1%D0%C0%CD%C8%D5+%28%F1%E5%F0%B3%FF+1%29
Або ж тут, де через СУПУТНИКОВИЙ ІНТЕРНЕТ сам себе зняв біля виборчої скриньки. 
http://1ua.com.ua/fotop.php?id&album=%C2%C8%C1%B2%D0+2012
(Такого в Україні ніхто не робив  )
Обіцяю і цього разу фоторепортаж!
Фото на форумі

24 травня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Пропоную завсідникам моєї сторінки альбом 
ПОЛІТИЧНІ ФОТО ІЗ ІНТЕРНЕТУ
Багато користувачів ІНЕТУ в Золотій Балці не мають змоги та уміння мандрувати всесвітньою інформаційною павутиною. Та й видно, що крім ресурсів ОДНОКЛАСНИКІВ та ВКОНТАКТІ мої односельці не користуються. А жаль, бо ж то сайти московських загарбників.
Тож оцінюйте творчість українців і долучайтесь до спільноти справжніх патріотів!

4 травня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
История не переписывается, история восстанавливается. Нельзя считать историей то, что вы учили в военном училище, а я на военной кафедре. Ту историю писали 'победители' тех войн, навязанных нашей стране (Украине). Как бы вы не хотели теперь у вас две истории, одна - ваших родителей, дедов и территории вашего этноса. Другая - история навязанная офицеру военно-морского флота России в силу того, что вы захотели стать таким. Ни в коем случае не осуждаю такое ваше желание. Но категорически осуждаю неприятие желание другого народа жить по своему усмотрению. Образованный человек не может не видеть вранье российской власти по отношению к Украине. Мы, здесь, в селе, в большинстве, пользуемся спутниковыми каналами и нецензуированной прессой. Остается удивляться нежеланием большой части россиян думать и анализировать.
Якщо бажаєте більше правдивих фактів - ідіть на ФЕЙСБУК чи інші не російські ресурси. Подивіться, що цивілізований світ говорить про вас!

12 березня 2014

Слущенко Александр, користувач 1ua
Александр Слущенко
Интересная трактовка.Уже переписываете историю?Это и есть шабаш.

11 березня 2014

Сироватко Олег, користувач 1ua на сайті
Олег Сироватко
Тримайтесь, Україна з Вами!

10 березня 2014


... 6 ...




  Закрити  
  Закрити