Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Костак Ярослав, користувач 1ua
Ярослав Костак
Тема: Відпочинок
                                 
                                  Відпочинок в нашому житті.

   Ти працюєш 5 днів на тиждень і вже в понеділок починаєш марити вихідними. Хтось починає пити вже в п'ятницю, хтось зависає в клубах, хтось віддає перевагу відпочинку на природі. Але, на жаль все менше людей, воліють культурний та здоровий відпочинок. Так само, як люди чекають літню відпустку і поїздку на море. 

   Особливо мене дивують парочки, в яких видно, що хлопцеві це море в жодному місці не торохтіло і він вже мало не з самого ранку п'яний, а дівчина бідна тягне його на пляж, в підсумку він валяється в синьому угарі на пляжі, а дівчина купається. 

   Взагалі люди настільки жадібно підходять до відпочинку, що стає страшно. Приїхавши на море, вони мабуть навіть речі не встигають розпаковувати, і біжать на море. Відпочинок починається відразу ж, звичайно автобуси приїжджають рано вранці, так що деякі встигають поспати.
   
   Я не розумію багато чого у відпочинку приїжджаючих на курорт, людей. По-перше, я не розумію, коли приїхавши на курорт, люди починають зависати в клубах, коли повно відкритих майданчиків, де можна потанцювати. Та й у вечірній час на курорті багато чим можна зайнятися, крім клубів. Так само, я не розумію, коли люди навіть до набережної не доходять і п'ють і чекають в кафешках в спальних районах. Ви ж 1 раз в році приїжджаєте на море, невже вам так шкода витратити гроші на пиво і їжу в кафешках на набережній, адже не так вже й сильно розрізняються ціни на пляжі.

   Так само, хоч убийте мене, але я ніколи не розумів відпочинок великими компаніями, особливо з розміщенням групи людей в одному номері. Який же цей відпочинок, коли вночі ви один об одного третеся, намагаючись заснути. Насправді різниця в зніманні економ житла та пристойного копійчана, ви ж не на 3 місяці сюди приїжджаєте. А спогади про відпочинок у вас залишаться аж до наступного приїзду, так чому б грамотно не підійти до свого відпочинку. Ви ж цього заслужили, ви майже рік орали і чекали відпочинку, так відривайтеся на повну повну. 


18 грудня 2012


1




  Закрити  
  Закрити