Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 3

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Сьогодні День Народження у командира Чернігівської Резервної Сотні ДУК \nПС, друга \"Число\" ! Друже, хай твій шлях воїна закінчиться швидкою \nПеремогою над окупантами. А поруч будуть ті люди, хто прихилившись на \nтвої груди, приноситиме тобі просте, людське щастя. Вітаємо, друже ! 
https://ukropen.net/...>#War https://ukropen.net/...>#війна https://ukropen.net/...>#Ukraine https://ukropen.net/...>#Україна https://ukropen.net/...>#ЗСУ https://ukropen.net/...>#ООС
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

14 лютого 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
На превеликий жаль, у нас знову втрати... 5-го лютого, трагічно загинув 30-річний Конах Олександр (\'Собр\'). Учасник Рeволюції Гідності (загін \'Черепашки\'), доброволець ДУК \'Правий сектор\', пройшов бої за Авдіївку та інші, уродженець Чернігівської області. ВІЧНА ПАМ\'ЯТЬ !...
https://ukropen.net/...\'>#War https://ukropen.net/...\'>#війна https://ukropen.net/...\'>#Ukraine https://ukropen.net/...\'>#Україна https://ukropen.net/...\'>#ЗСУ https://ukropen.net/...\'>#ООС
https://s.ukropen.ne...\' align=\'left\'>

7 лютого 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
В Чернігові готують до запуску нову текстильну фабрику

? виробництво бавовняної тканини
? інвестиції 6 мільйонів доларів

У Чернігові на території колишньої фабрики первинної обробки вовни \'Чернігіввовна\' готується до відкриття нова текстильна фабрика. Підприємство галузі легкої промисловості, вироблятиме тканини, повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

Нове підприємство – відокремлений підрозділ «Виробниче об’єднання ТК-Чернігів» - знаходиться по вул. Текстильників, 1. Вироблятимуть тут готову бавовняну тканину з вже зітканої. Сировина з Узбекистану та Білорусі. У Чернігові її оброблятимуть і фарбуватимуть, а також зможуть наносити на тканину спеціальні захисні плівки. Такі потрібні, наприклад, для армійського спецодягу.

Приміщення інвестори орендували занедбаним, із непрацюючим обладнанням. Приводити до ладу почали рік тому. Частину машин і механізмів фахівці перебрали і полагодили, зараз вони запущені в тестовому режимі. Окрім того, за словами власника, на підприємство ось-ось надійде вісім вантажівок з італійськими виробничими лініями.

Минулого року інвестиції в це нове виробництво склали майже 53 мільйони гривень, планується вкласти до кінця 2019 року ще порядку 100 мільйонів. Термін окупності інвестицій, за песимістичними прогнозами, 7-8 років, але будуть намагатися наростити обсяг виробництва та повернути їх раніше, розповів засновник ТОВ «Текстиль-Контакт» Олександром Соколовським Олександр Соколовський.

Також він додав, що разом з верстатами монтуватимуться й сучасні системи вентиляції, які теж вже закуплені. Повітря буде подаватися в цехи та виводитися на дах, а також очищатися. Тобто виробництво буде безпечним.

За словами директора нового підприємства Володимира Ярмоленка, зараз у роботах із налагодження обладнання задіяні 24 працівники. Зарплата прогнозується на рівні 9 тисяч гривень. Набирати кадри будуть поетапно, ближче до літа планують довести кількість працюючих до 150 осіб.

- Якщо 150 працівників і заробітна плата 9 тисяч, то місто очікує 200 тисяч гривень надходжень податків у місцевий бюджет. Тому це є важливим. Я ще раз хочу сказати, що бачу перспективу відновлення, відродження легкої промисловості, яка в нашому місті була досить високорозвиненою, -зазначив міський голова Владислав Атрошенко.

Інвестором є київське ТОВ «Текстиль-Контакт», яке вже має в Чернігові швейне виробництво – «ТК-Стиль».

«ТК-Стиль» знаходиться на вул. Інструментальній, 6. Фабриці 15 років. Зараз тут 125 працівників, з яких 75 швачок, і набирають ще. Шиють великими партіями верхній одяг – піджаки, пальто, брюки. Працюють виключно на давальницькій сировині, всю продукцію віддають замовникам, які переважно з Євросоюзу. Також, приміром, минулого року фабрика виготовила військову форму для країн НАТО – 5 тисяч комплектів.

 Фабрика первинної обробки вовни була заснована в 1939 році.
Після розпаду СРСР підприємство змінило форму власності і перейменовано в ВАТ «Чернігіввовна».
В 2012 році підприємство припинило свою діяльність.
https://s.ukropen.ne...\' align=\'left\'>

5 лютого 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Ocвітній Нacтyп

Moлoдa рoдинa. Чeрнігівщинa, 1916 р...
https://s.ukropen.ne...\' align=\'left\'>

19 січня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
31.10.1853 - на Чернігівщині народився Микола Кибальчич, укр винахідник. Автор схеми першого у світі реактивного літального апарата.
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

31 жовтня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Борисоглібський собор Чернігова належить до найдавніших храмів України. Його будували в період 1120–1123 рр. Засновником вважається князь Давид Святославович. Від 1972 року тут відкрито музейну експозицію.
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

21 жовтня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
 https://intermarium.... class='entry-categories' style='box-sizing: border-box; background: rgba(0, 0, 0, 0.75); color: rgb(255, 255, 255); transition: all 0.3s ease 0s; position: absolute; left: 51px; top: 0px; text-transform: uppercase; font-size: 18px; font-family: "Roboto Condensed", sans-serif; display: inline-block; padding: 0px 20px; line-height: 53px; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>ПОДІЇhttps://intermarium.... class='attachment-kopa-single-thumb size-kopa-single-thumb wp-post-image' alt='' srcset='https://intermarium.... 772w, https://intermarium.... 209w' sizes='(max-width: 772px) 100vw, 772px' style='box-sizing: border-box; border: 0px; vertical-align: middle; max-width: 100%; height: auto; margin-top: 20px;'>
НА ТЕРИТОРІЇ ВIЙСЬКОВОГО СКЛАДУ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, ДЕ СТАЛАСЯ ПOЖEЖА, ЗНАХОДИТЬСЯ ОРІЄНТОВНО 88 ТИСЯЧ ТОНН БOЄПPИПАСІВ

На території військового складу в Чернігівській області, де сталася пожежа, знаходиться орієнтовно 88 тисяч тонн бoєпpипасів.

Про це інформує прес-служба МВС.

“Станом на 9 год. 30 хв. на території складу спостерігається пожeжа та вибyхи з різною інтенсивністю. Територія 6 аpcеналу становить близько 682,6 га, з них технічна територія – 402 га. Орієнтовно на складах знаходиться 88 тис. тонн бoєпpипасів”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі організовано eвaкуацію населення із зони можливого уpaження.

“До евaкуації залучено 35 автобусів. Евaкуйовано близько 12 тис. осіб”, – поінформували у МВС.

За словами першого заступника очільника МВС Сергія Ярового, інформації про потepпілих наразі немає.

Яровий зазначив, що на території району працюють 124 співробітників поліції Чернігівської області, 15 додаткових автопатрулів для організації виїзду автотранспорту, а також 130 співробітників поліції Києва та Київської області та 100 військовослужбовців Нацгвардії, які здійснюють патрулювання та надають допомогу місцевим жителям. Працюють вибyxoтехніки, кінологи та аеророзвідка.

Читайте також: https://intermarium.... style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(213, 3, 33); text-decoration-line: none; transition: all 0.3s ease 0s; outline: none; outline-offset: -2px;'>Найближчі будинки просто знесло: стало відомо про збитки завдані вuбухами на Чернігівщині

Як повідомлялося, 9 жовтня о 03.30 стало відомо про пожeжу поблизу селища Дружба Ічнянського району, на території складських приміщень в/ч А1479 Збpoйних сил України.

В районі закрито повітряний простір в радіусі 30 км. Рух залізничного та автомобільного транспорту призупинено.

Також відключено електро- та газопостачання в населених пунктах у зоні можливого урpaження.
Президент Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді у зв’язку із пожeжeю та вибyхами на арсеналі.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман вже прибув на Чернігівщину та провів засідання оперативного штабу з приводу надзвичайної ситуації. Він доручив ДСНС та місцевій владі бути постійно на контакті з людьми, організувати місця для їх розміщення.

https://www.ukrinfor... target='_blank' rel='noopener' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>Джерело- Укрінформ.

9 жовтня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
https://nizhyn.in.ua... rel='nofollow' target='_blank' style='outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px; font-family: tahoma, arial, verdana, sans-serif, "Lucida Sans"; font-size: 13px;'>https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; margin-right: 10px; max-width: 490px;'>
Оперативний штаб, що розгорнули в при Чернігівський ОДА, організовує харчування для евакуйованих людей із населених пунктів навколо військових складів на Ічнянщині. Нині евакуйовують майже 19 тисяч людей. Для них в сусідніх селах та в Ніжині і Прилуках відкрили пункти тимчасового перебування. ...

9 жовтня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Іллінська церква. Початок ХІІ ст. Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній».
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

8 жовтня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

Чернігівська швейна фабрика буде шити пальта для офіцерського складу армії Польщі

2594
   style='box-sizing: border-box; background-color: rgb(235, 64, 38); color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-line: none; font-size: 11px; padding: 10px 13px 8px; margin-right: 10px; height: 40px; min-width: 40px; text-align: center; width: 40px; display: inline-block; vertical-align: middle; border-radius: 0px !important;'> 
https://uprom.info/w... srcset='https://i0.wp.com/up...=800 800w, https://i0.wp.com/up...=400%2C250 400w, https://i0.wp.com/up...=768%2C480 768w' sizes='(max-width: 800px) 100vw, 800px' alt='' title='palto-nato-polsha' style='box-sizing: border-box; border: 0px; max-width: 100%; height: auto; transition: opacity 0.3s cubic-bezier(0.39, 0.76, 0.51, 0.56) 0s; opacity: 1 !important; margin-bottom: 26px; display: block; width: auto; min-width: 100%; min-height: 100%;'>

Швейна фабрика “ТК-Стиль” (Чернігів), що входить до складу групи компаній “Текстиль-Контакт”, отримала замовлення на пошив 5 тис. демісезонних пальт для офіцерського складу армії Польщі, яка входить в НАТО.

Це перше армійське замовлення з країн Північноатлантичного альянсу, передає https://interfax.com... style='box-sizing: border-box; background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0); text-decoration-line: none; border-bottom: 1px solid rgb(255, 224, 0);'>Інтерфакс-Україна.

Більш того, немає відомостей, що в Україні подібні замовлення кимось ще виконувалися. Контракт не дуже великий для нашої фабрики, але на даному етапі замовник придивляється до нашим можливостям, якості, швидкості виготовлення і, якщо його все влаштує, ми отримаємо більш великий контракт. Тобто дане замовлення – це більше на перспективу, – пояснили агентству в компанії.

У той же час, відзначають в прес-службі, в цілому це не перший для компанії замовлення пошиття одягу для військових.

Зокрема, нещодавно наш підрозділ “Текстиль-Контакт” виграло тендер ВСУ на пошиття демісезонних комбінезонів. Будемо і далі брати участь в конкурсах, щоб мати можливість одягати як армію НАТО, так і наших військовослужбовців за стандартами європейських армій, – цитує прес-служба засновника “Текстиль-Контакту” Олександра Соколовського.

  • За інформацією на порталі Prozorro, в рамках виграного тендера “Текстиль-Контакт” до кінця жовтня поточного року поставить на адресу Міністерства оборони України 10 тис. Вітровологозахисні демісезонних костюмів. Сума контракту – майже 6 млн грн.

    Ми не збираємося повністю переходити на “оборонку”. Все-таки ми орієнтовані на цивільний сегмент ринку. Але працювати в цьому напрямку продовжимо, – зазначає О. Соколовський.

    “Текстиль-Контакт” заснований в 1995 році і сьогодні являє холдинг, який об’єднує різні напрямки активів: оптова та роздрібна торгівля, імпорт тканин, фурнітури та домашнього текстилю, а також пошиття спецодягу (в тому числі військового обмундирування). Підрозділи холдингу співпрацюють з партнерами (постачальниками і замовниками) з різних країн.

    Асортиментний ряд – більше 30 тис. видів тканин з 27 країн світу і 20 тис. найменувань товарів в категоріях: фурнітура, пошиття одягу, декор та домашній текстиль.

    Виробництво групи компаній – швейна фабрика “ТК-Стиль” (Чернігів); виробництво з пошиття спецодягу; фабрика по виробництву виробів домашнього текстилю; виробництво ниток ТМ “Барва”.

    Крім того, в грудні поточного року компанія має намір відкрити нове текстильне виробництво в Чернігові, інвестує в його створення і розвиток 130 млн грн в 2018-2019 роках.


    Підписуйтесь на канал Національний Промисловий Портал в https://t.me/ukraine... rel='nofollow' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0); text-decoration-line: none; border-bottom: 1px solid rgb(255, 224, 0);'>Telegram, також читайте нас у https://www.facebook... rel='nofollow' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0); text-decoration-line: none; border-bottom: 1px solid rgb(255, 224, 0);'>Facebook та https://twitter.com/... rel='nofollow' target='blank' style='box-sizing: border-box; background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0); text-decoration-line: none; border-bottom: 1px solid rgb(255, 224, 0);'>Twitter, щоб першими дізнаватися про Українську промисловість.

  • 3 жовтня 2018


    ... 3


      Закрити  
      Закрити