Форум Луганська

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
У Міністерстві внутрішніх справ України підтвердили втечу ватажка 'Луганської народної республіки' Ігоря Плотницького до Росії.
Про це заявив директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко у своєму Facebook.

'За даними моїх джерел ватажок луганських терористів Ігор 'Плотва' Плотницький втік у Росію. Павуки у банці продовжують жерти один одного. Нагадую, що першого ватажка бойовиків Болотова не врятувало втеча до Москви і відхід від справ - 27 січня цього року він раптово там і помер від 'серцевої недостатності', попивши кави', - написав він.

Як повідомлялося, в окупованому Луганську відбулося загострення конфлікту між кримінальними угрупованнями так званого 'глави 'ЛНР' Плотницького і так званого 'міністра внутрішніх справ 'ЛНР' Корнета. У понеділок, 20 листопада, Плотницький своїм 'указом' зняв з посади 'міністра МВС' Корнета, який, проте, відмовився йти.

У вівторок, 21 листопада, бойовики, лояльні до Плотницького, оточили будівлю 'МВС 'ЛНР'. Корнет забарикадувався у будівлі 'МВС' разом з колишнім 'Беркутом'.

У той же час у центрі міста з'явилася велика кількість людей у військовій формі, які заявляють, що беруть участь 'у навчаннях за наказом керівництва міністерства внутрішніх справ 'ЛНР'. Зокрема, бойовики, віддані 'міністру МВС 'ЛНР' Корнету, захопили будівлю 'адміністративного суду 'ЛНР'.

Також озброєні люди взяли під контроль ще як мінімум будівлю КРРТ (телебачення).

Крім того, з'явилися повідомлення, що до Луганська прибули з Донецька три військових 'Урали' з бойовиками 'республіканської державної служби охорони', яка підкоряються ватажку 'ДНР' Олександру Захарченку.

22 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
У Луганськ в'їхала колона військової техніки: відео... До окупованого Луганська в'їхало близько 200 одиниць військової техніки. У соцмережах пишуть, що бойовики 'ДНР' приїхали скидати ватажка 'ЛНР' Ігоря Плотницького з посади.

Як відомо, 21 листопада екс-глава 'МВС 'ЛНР' Ігор Корнет влаштував у Луганську 'військовий переворот'.

Спільнота 'Інший Луганськ' опублікувала відео на YouTube, на якому видно, як військова техніка їде вулицею міста.

Жителі Луганська також повідомляють у соцмережах, що бачили, як вулицями міста рухалась колона військової техніки. У колоні помітили близько 200 одиниць техніки, серед яких КАМАЗи та БТР.

Також у соцмережах пишуть, що в Луганськ приїхали бойовики 'ДНР'.

Журналіст Денис Казанський також повідомляє, що до Луганська прибули формування бойовиків 'ДНР' і російські військові. За його словами, схоже на те, що терористи 'ДНР' приїхали підтримати сторону Ігоря Корнета.

Якби Путін дійсно хотів без втрати обличчя вийти з донбаської авантюри, то зараз для цього був би кращий момент. Дочекатися 'замісу' у Луганську і здати його Україні. Схоже, що Венедиктовичу прийшов кирдик,
Другой Луганск VK — «essentia», сущность, концентрат лучшего и свежего контента. Остальные воруют у нас и постят унылый тухляк. Только здесь свежие новости и...

21 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Сын Плотницкого свалил в Россию, а вы, терпилы, получайте паспорта «ЛНР» 

Очередная прекрасная новость из Луганска. 
Сын Плотницкого — Станислав получил российский паспорт и свалил из Луганска в Воронеж, где открыл собственный бизнес. 
Со стартовым капиталом, как вы понимаете, проблем не возникло. Не зря же папа три года нещадно грабит половину Луганской области и сидит на потоке российских денег. 

Бизнес Станислава Плотникого зарегистрирован в РФ официально, поэтому информация о нем доступна в российском Едином реестре индивидуальных предпринимателей. Там же указано, что Станисла Игоревич Плотницкий является гражданином России. Как минимум, с января 2016 года. 

Плотницкий — не дурак, чтобы держать сына в Луганске. Да и сам Станислав тоже не дурак, чтобы жить в папином бантустане. Вот Стас и воссоединился с Россией в индивидуальном порядке. 
А бесправные луганские терпилы пусть получают паспорта «ЛНР» и стоят в очередях за бесплатными просроченными консервами. Во имя русского мира надо потерпеть. Деды терпели и нам завещали терпеть. 
Возникает резонный вопрос. Если семья Плотницкого так хотела переехать в Россию и получить российское гражданство, разве не могли все эти люди переехать в Воронеж до 2014 года? Разве стоило ради этого развязывать войну? Если просто нужен был паспорт с орлом, почему нельзя было свалить мирно, без жертв? 

Но такой вопрос себе сторонники «русского мира» никогда не зададут. 
Сын Плотницкого получил российский паспорт и уехал из Луганска. Ну а ваши дети, уважаемые луганчане, будут жить в резервации, с паспортами, которые никто не признает, с образованием, которое нигде не востребовано, и с ежедневным риском погибнуть от обстрелов или репрессий. Но вы потерпите. Вы же за «русский мир». 

А кто не хочет терпеть — тот фашист и предатель Донбасса! 

ДЕНИС КАЗАНСКИЙ

19 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Докупались: Луганску скоро нечем будет мыться

читайте подробнее на сайте 'Диалог.UA': htt
В скором времени Луганск останется без воды. Несмотря на временное 'подмасливание', частичная выплата долга оккупантами - лишь гроши.

читайте подробнее на сайте 'Диалог.UA': 
В понедельник, 6 ноября, Петровская насосная станция будет обесточена местным энергетическим объединением. На данный момент эта станция, относящаяся у Попаснянскому водоканалу, подарит воду людям, находящимся на бесконтрольной территории Луганской области, сообщает 'Диалог.UA'. Известно, что 6 ноября долг Луганска вырос до 156 млн 965 тыс. 'Хвост' образовался так называемой 'Луганской народной республикой', так как почти вся вода доставляется в Луганск. С первого месяца этого года сепаратисты уплатили 20 млн грн, пытаясь частично рассчитаться с задолженностью, о чем стало известно от Дарки Олифер, пресс-секретаря представителя Украины в трехсторонней контактной группе. На тот момент на 'черном' счету Луганска было 277 млн грн. Вскоре страна решила прекратить водоснабжение некоторых территорий оккупированной области вплоть до погашения задолженности. Ранее Георгий Тука, занимающий пост замминистра по вопросам временно оккупированных территорий и внутренне перемещенных лиц Украины, заявлял о том, что множество людей в Украине могут лишиться последних капель питьевой воды из-за масштабной техногенной катастрофы.

читайте подробнее на сайте 'Диалог.UA': https://www.dialog.u...=%D0%94%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3.UA&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

8 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
З опівночі в районі проведення АТО кількість обстрілів наших опорних пунктів із боку бойовиків дещо зменшилась. Водночас ворог повністю не припинив застосовувати заборонене озброєння.
Про це інформує прес-центр штабу АТО.

'Так, на Луганському напрямку окупанти били з 82-міліметрових мінометів по оборонцях Кримського. А із озброєння БМП противник вів вогонь по околицях Луганського. Крім того, під вогонь ворожих гранатометів потрапили укріплення сил АТО неподалік Травневого', - йдеться у зведенні станом на 18.00.

На Приморському напрямку проросійські найманці близько опівдня обстріляли наші позиції з великокаліберних кулеметів біля Водяного.

'Загалом від початку доби незаконні збройні формування 5 разів порушили режим тиші. Українські бійці тричі вогнем із піхотного озброєння примушували ворога до миру. Унаслідок бойових дій втрат серед наших військових немає', - зазначили у штабі АТО.

6 листопада 2017

Кубаш Василь, користувач 1ua
Василь Кубаш

Одягніть, вкраїнці, вишиванки —
Наш чарівний український стрій,
Не для когось, не для забаганки,
А для себе, вірний друже мій.
Одягнімо в свята і в неділі,
В будень, за потреби, одягнім
І відчуєм: вороги безсилі
Зруйнувати український дім.
Одягнімо, вишиванки, друже,
Хай побачить українців світ —
Молодих, відважних, дужих
У єднанні на багато літ.

Хай ці віршовані рядки тернопільської поетеси Богдани Дерій стануть закликом до всіх українців, які ще не вдягали вишиванки.



Видалити

10 липня 2011

³
турист

м. Луганськ

(колишній Ворошиловград)

На місці, де стоїть сучасний Луганськ, у середині XVIII ст. було містечко Кам'яний Брід (пізніше — Слов'яносербськ).

1795 р. було закладено чавунно-ливарний завод, що мав постачати гармати та снаряди Чорноморському флоту. Для робітників заводу створили селище, яке 1797 р. дістало назву Луганський Завод. 1882 р. селище та містечко Кам'яний Брід об'єднали й назвали місто .Луганськом.

У 1935—1958 рр. та 1970—1990 рр. місто іменується Ворошиловградом. 1990 р. йому повернули історичну назву — Луганськ.

Пам'ятки:

Житловий будинок, поч. XIX ст.: вул. Даля, 7. Свято-Петропавлівський кафедральний собор: пров. 2-й Кооперативний, 2.

Свято-Володимирівський кафедральний собор: пл. Горького; тел. (0642) 49-05-32.

Меморіальний комплекс «Борцям революції», 1936 р.: пл. Борців революції.

Музеї:

Музей історії та культури міста Луганська: вул. К. Маркса, 30; тел. (0642)52-05-92. Режим роботи: 9:00—17:00, вихідні — неділя, понеділок.

Меморіальний будинок-музей В. Даля: вул. В. Даля, 12; тел. (0642) 93-74-95. Режим роботи: 9:00— 17:00, вихідні — неділя, понеділок

Луганський художній музей: вул. Поштова, 3; тел. (0642)52-43-30. Режим роботи: 9:00— 16:30, вихідні — п'ятниця, понеділок.

Луганський краєзнавчий музей: вул. Шевченка, 2; тел. (0641) 53-30-71,55-17-43,53-01-11. Режим роботи: 9:00— 16:00, вихідні — понеділок, вівторок.

Художня галерея: вул. Шевченка, 4; тел. (0642) 55-34-41. Режим роботи: 9:00—17:00, вихідні — понеділок, вівторок.

Ботанічний сад Луганського державного педагогічного університету: вул. Оборонна, 2; тел. (0642) 53-73-74.

Готелі:

«Луганськ»: вул. Радянська, 76; тел. (0642) 51-02-70.

«Україна»: вул. Пушкіна, 3; тел. (0642) 51 -92-70.

«Дружба»: вул. Павла Сороки, 16а; тел. (0642) 53-55-95.

«Динамо»: вул. Радянська, 48; тел. (0642) 53-34-89.

«Арена»: вул. Херсонська, 11; тел. (0642) 53-51-73.

9 березня 2008

Ip: 195.69.202.117 Родился, вырос и живу по сей день

3 жовтня 2007

Ip: 91.124.44.245 как и в большинстве городов восточной Украины основная масса людей разговаривает на русском языке

14 травня 2007

Ip: 82.207.41.18

7 травня 2007


... 1


  Закрити  
  Закрити