|
Question
Дмитрий Золотцев Олег, как сделать так, чтобы 'Анатолий Панасюк' не писал мне больше? Может быть, я неправ, но мне крайне неприятны злобные глупые люди...
Answer
Олег Сироватко можно его заблокировать из п. меню его страницы
Question
почему НАС ЖИТЕЛЕЙ СЕЛЕЗНЕВКИ РАССТРЕЛИВАЛИ КАК ПУШЕЧНОЕ МЯСО и никто не пришол на помощь
почему НАС ЖИТЕЛЕЙ СЕЛЕЗНЕВКИ РАССТРЕЛИВАЛИ КАК ПУШЕЧНОЕ МЯСО и никто не пришол на помощь
Answer
Олег Сироватко Я Вам співчуваю. Щоб відповісти на запитання, варто уточнити хто Вас розстрілює. Очевидно, що це біля Алчевська територія контролюється боєвиками, з якими укладено перемир'я. Не має Україна достатньо влади на Вашій території, тому і розстрілюють.
Answer
Олег Сироватко Ви вже приєднались, залишилось тільки публікувати фото, що є у Вас
Question
Доброго дня олегу олександрович.шукаю свого сужаного десь пропав с.кархивка.слюнченко володя.може хтось шо знае про нього?
Доброго дня олегу олександрович.шукаю свого сужаного десь пропав с.кархивка.слюнченко володя.може хтось шо знае про нього?
Answer
Олег Сироватко на жаль, я там ніколи не був
Answer
Олег Сироватко нажаль поки що ні
Question
Як видалити інформацію про людину, опубліковану на Вашому сайті?
Як видалити інформацію про людину, опубліковану на Вашому сайті?
Answer
Олег Сироватко Треба глянуть, що за сторінка. Якщо вона створена через е-мейл - скористатись функцією 'забув пароль'. Якщо через соц. мережу зайти через ту соц. мережу, з якої була реєстрація. При вході на сторінку у налаштуваннях обрати - мою сторінку показувати нікому, видалити. Якщо доступ до сторінки втрачений - тільки через копію (фото) документа, що підтверджує особу (скидати на admin(sob@ka)1ua.com.ua)
Question
Петро Мелешко Фото для книги пам'яті
Штинди Миколи Мироновича знайдете на сторінці Наталя Макогонова (Штинда)в однокласниках
Answer
Олег Сироватко не зрозумів, навіщо
Answer
Олег Сироватко велике Вам спасибі!
Question
Доброго дня! Чи можу я стати адміністратором сторінки мого села (Жигалівка). Дякую за відповідь!
Доброго дня! Чи можу я стати адміністратором сторінки мого села (Жигалівка). Дякую за відповідь!
Answer
Олег Сироватко Дюрого дня, будьте уважними, для отримання прав адмінів потрібно розміщувати інфу на форумі і фото (таке повідомлення є на сторінці http://1ua.com.ua/c148909)
|
| Close |