Questions-answers Interview All records

... 121 ...

Question
Андрій Примак В закладці мої місця не пробивається населений пунк. зноска виберить зі списку вибираєм але знову те саме виберіть зі списку.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
Введіть декілька початкових літер і список появиться, тільки тоді можна буде вибрати його мишкою зі списку

5 november 2014

Question
Катроша Валерий, 1ua user
Валерий Катроша
(2) Я бы лично этого не хотел, но обстоятельства заставляют в виде ровняния всех под одну гребенку. Подумайте об этом, Олег, иначе в ближайшее время потеряете некое количество пользователей Вашего сайта. Думаю мою просьбу о переходе сайта как на украинский, так и на русский язык удовлетворите. Заранее благодарю!!!!!!!!!!!!!
Answer
Олег Сироватко
Російська мова також є на сайті (на гол. сторінці, зверху виберіть рос. прапор)

3 november 2014

Question
Катроша Валерий, 1ua user
Валерий Катроша
(1) Здравствуйте, Олег! Да, с сайта мне придется уходить. Почему? Раньше было интересней, более понятней (лично для меня), но с переходом сайта чисто на украинский язык, увы, более половины мне стало не понятно. Если у Вас нет возможности далее сделать сайт как украинский, так и русский, то, увы. придется с Вашего сайта уходить.
Answer
Олег Сироватко
Російська мова також є на сайті (на гол. сторінці, зверху виберіть рос. прапор)

3 november 2014

Question
молодец як добре щё ты зробыв цю стронычку

2 november 2014

Олег Сироватко
Науковці назвали енергокультури, що будуть особливо продуктивними на землях України (Агравері)

1 november 2014

Question
Привет! Я журналист из газеты 'Черниговщина'. Вчера побывал в Красных Лозах. Скажи, когда ты делал там фотки?
Answer
Олег Сироватко
знизу фото у великому форматі є лінк на автора - він знає. Я лише їх розмістив

31 october 2014

Question
Здравствуйте! Подскажите мне пожалуйста информацию о селе Пахутенци - если я не ошиблась конечно обращаясь к Вам! Если вы владеете какими - то знаниями хотелаб узнать о своих родствиниках и немного истории если Вас не затруднит
Answer
Олег Сироватко
Вітаю Вас. На жаль, я там не був

29 october 2014

Question
Олеже, як можна внести корективи в свій вже розміщений текст?
Answer
Олег Сироватко
Можна тільки після розміщення тексту. Після додавання тексту появляється лінк 'редагувати', він зникає, коли зайти на сторінку повторно

29 october 2014

Question
Золотцев Дмитрий, 1ua user
Дмитрий Золотцев
Олег! Как тебе старые фото Ивано-Франковска? Хоть бы сказал чего...
Answer
Олег Сироватко
Новини, на жаль, не завжди маю час переглядати. Дякую, сподобались. Раджу їх також розмістити на сторінці І.-Франківська, окрім Ваших фото

28 october 2014

Question
Олег наш отец поцелуйко григорий александрович рождения 1910 года родом из мышаровки может остались родственники -сообщи адрес 91446@mail.ru
Answer
Олег Сироватко
На жаль, я там не був

28 october 2014

... 121 ...

Close  
  Close