|
Question
Добрый день, Олег! Нашла Ваш сайт в и-те. Давно интересуюсь историей своих предков живших в 19 веке в Белиловке.Может подскажите как найти архивы. Мои предки родились в Белиловке. Спасибо за любой ответ. С уважением, Лена.
Добрый день, Олег! Нашла Ваш сайт в и-те. Давно интересуюсь историей своих предков живших в 19 веке в Белиловке.Может подскажите как найти архивы. Мои предки родились в Белиловке. Спасибо за любой ответ. С уважением, Лена.
Answer
Олег Сироватко Доброго дня. Я проживаю на Чернігівщині і є лише адміністратором соц. мережі по всій Україні, тому рекомендую залишити Ваше прохання на форумі населеного пункту
Question
телюра вятчеслав
телюра вятчеслав
Answer
Олег Сироватко ???
Question
Чи можна заробити в інтернеті?
Чи можна заробити в інтернеті?
Answer
Олег Сироватко думаю, що навряд чи і Вам не рекомендую :)
Question
Сіроватко, разберись с регистрацией.Не возможно понять что ті хочешь?
Сіроватко, разберись с регистрацией.Не возможно понять что ті хочешь?
Answer
Олег Сироватко Не можу зрозуміти як одне речення до іншого прив'язано
Answer
Олег Сироватко ну мабуть пасивні :)
Question
Олег Олександрович, доброго дня! Прошу Вас закрити мою сторінку, я не маю часу користуватися Вашими послугами, не пам'ятаю пароль і т.і.Вибачте і дякую. Олександр Півень.
Олег Олександрович, доброго дня! Прошу Вас закрити мою сторінку, я не маю часу користуватися Вашими послугами, не пам'ятаю пароль і т.і.Вибачте і дякую. Олександр Півень.
Answer
Олег Сироватко пароль відправив Вам на скриньку piv**_as@ukr.net з рекомендаціями, перегляньте, будь ласка
Question
Спасибо.
Спасибо.
Answer
Олег Сироватко будь ласка
Question
Удалите пожалуйста моё неудачное фото на сайте 1ua с.Васильевка Козельщинский р-н Полтавская обл
Удалите пожалуйста моё неудачное фото на сайте 1ua с.Васильевка Козельщинский р-н Полтавская обл
Answer
Олег Сироватко видалив
Question
почему создан этот сайт новопетриковка?
почему создан этот сайт новопетриковка?
Answer
Олег Сироватко мабуть на все воля Божа :)
Question
Юрій Чех http://1ua.com.ua/fotop.php?Num=702... Може не моя справа та що це за 'русофоб' на сторінці українського сайту.
Answer
Олег Сироватко та я бачив, колись край мого терпіння лопне і полетять всі його фото далеко далеко
|
| Close |