Questions-answers Interview All records

... 124 ...

Question
Привіт, мене звати Галина Василівна, мені 55 років. Сьогодні я намагалася зареєструватися на ваш сайт, написала свою адресу, але реєстрація не відбувається! Весь час виходить віконечко із вимогою вибрати населений пункт із списку, хоча списку як такого нема. Як бути?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Введіть декілька літер населеного пункту - появиться віконечко і виберіть його зі списку мишкою

4 december 2014

3 december 2014

3 december 2014

Question
нужна песня с видео смт оржиця танец снежинок помочь можете?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Мабуть ні, спитайте у місцевих

3 december 2014

Question
Для чого жити як так экономити? А може краще посадити депутатив на зарплату 1000грн.?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Справа не в депутатах, а в тих, хто за ними стоїть

3 december 2014

1 december 2014

Question
чому вітсутня рубріка, в якій кожен відвідувач мав би викласти свою думку про стан справ у населеному пункті777
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Як немає? - є форум населеного пункту, є теми, де можна додавати інформацію (текстову, фото, відео, аудіо, смайлики) - дивіться уважно

30 november 2014

Question
Олеже, подивись будь ласкавий, шо виставляє це чмо http://1ua.com.ua/infp.php?Num_seek... на свої сторінці в альбомі ' мої фото' поперше нарушає права автора,подруге ці так сказать фото не відповідають логіці сайту.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Так не відповідають, тепер вже їх нема. Дякую за підказку

30 november 2014

Question
А ЯК ВАС ЗВАТЬ

29 november 2014

Question
Коломоец Людмила, 1ua user
Людмила Коломоец
Олег, можно я буду задавать вам свои вопросы, о интересующих меня событиях? Так как я живу в России, удостоверилась, что и российские и украинские СМИ - подвирают, хочется знать истину. Может форум такой создать? Я вижу здесь много здравомыслящих людей, которые не будут писать маты и оскорблять других, а вопросы есть и с одной и с другой стороны, и чтоб добраться до истины -надо понять противоположную сторону.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
На жаль, часу немає особисто в мене шукати істину у всіх Ваших питаннях, але на сайті дуже багато інших користувачів - можете з ними подискутувати...

27 november 2014

... 124 ...

Close  
  Close