|
Question
Привіт, мене звати Галина Василівна, мені 55 років. Сьогодні я намагалася зареєструватися на ваш сайт, написала свою адресу, але реєстрація не відбувається! Весь час виходить віконечко із вимогою вибрати населений пункт із списку, хоча списку як такого нема. Як бути?
Привіт, мене звати Галина Василівна, мені 55 років. Сьогодні я намагалася зареєструватися на ваш сайт, написала свою адресу, але реєстрація не відбувається! Весь час виходить віконечко із вимогою вибрати населений пункт із списку, хоча списку як такого нема. Як бути?
Answer
Олег Сироватко Введіть декілька літер населеного пункту - появиться віконечко і виберіть його зі списку мишкою
Question
нужна песня с видео смт оржиця танец снежинок помочь можете?
нужна песня с видео смт оржиця танец снежинок помочь можете?
Answer
Олег Сироватко Мабуть ні, спитайте у місцевих
Question
Для чого жити як так экономити? А може краще посадити депутатив на зарплату 1000грн.?
Для чого жити як так экономити? А може краще посадити депутатив на зарплату 1000грн.?
Answer
Олег Сироватко Справа не в депутатах, а в тих, хто за ними стоїть
Question
чому вітсутня рубріка, в якій кожен відвідувач мав би викласти свою думку про стан справ у населеному пункті777
чому вітсутня рубріка, в якій кожен відвідувач мав би викласти свою думку про стан справ у населеному пункті777
Answer
Олег Сироватко Як немає? - є форум населеного пункту, є теми, де можна додавати інформацію (текстову, фото, відео, аудіо, смайлики) - дивіться уважно
Question
Олеже, подивись будь ласкавий, шо виставляє це чмо http://1ua.com.ua/infp.php?Num_seek... на свої сторінці в альбомі ' мої фото' поперше нарушає права автора,подруге ці так сказать фото не відповідають логіці сайту.
Олеже, подивись будь ласкавий, шо виставляє це чмо http://1ua.com.ua/infp.php?Num_seek... на свої сторінці в альбомі ' мої фото' поперше нарушає права автора,подруге ці так сказать фото не відповідають логіці сайту.
Answer
Олег Сироватко Так не відповідають, тепер вже їх нема. Дякую за підказку
Question
А ЯК ВАС ЗВАТЬ
А ЯК ВАС ЗВАТЬ
Answer
Олег Сироватко Олег
Question
Людмила Коломоец Олег, можно я буду задавать вам свои вопросы, о интересующих меня событиях? Так как я живу в России, удостоверилась, что и российские и украинские СМИ - подвирают, хочется знать истину. Может форум такой создать? Я вижу здесь много здравомыслящих людей, которые не будут писать маты и оскорблять других, а вопросы есть и с одной и с другой стороны, и чтоб добраться до истины -надо понять противоположную сторону.
Answer
Олег Сироватко На жаль, часу немає особисто в мене шукати істину у всіх Ваших питаннях, але на сайті дуже багато інших користувачів - можете з ними подискутувати...
|
| Close |