Questions-answers Interview All records

... 132 ...

Question
Олег, простите за вторжение. сослуживцы разыскивают Кузнецов Константин с села Новый Гребеник где то 66 плюс минус год рождения. Служил в Польше 85-87 гг Заранее спасибо в одноклассниках Лях Михаил Григорьевич 69 лет Харьков
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
на жаль, я не місцевий

25 march 2015

Question
Добрый день. Можете помочь с телефоном дерекции школы № 1 В Носовке. (ннигде инете не могу найти его). Собираюсь переводить туду детей с другого города - нет возможности пока туда поехать. Спасибо. (если можно, - то жду ответа по адресу tkach.vv@i.ua) Спасибо
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
спробуйте 2-10-30 (код міста з мобільного 04642)

23 march 2015

Question
Чи ходить якийсь транспорт з Корсуня до Скрипчинцїв?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
на жаль я не місцевий, не знаю

19 march 2015

Question
хто заэстрував сюди диану коцур
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
дайте посилання на сторінку і я дам відповідь коли і яким чином була створена сторінка

17 march 2015

Question
благодарочка вам большая за работу .Видно просвещенного человека,любящего рідну неньку Україну
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
дякую за комплімент :)

15 march 2015

Question
скільки має населиння сам монастириськ
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
- На жаль, я не місцевий, лише розробник сторінок всіх населених пунктів України

12 march 2015

Question
Добрий день! підскажіть будь ласка, у вашому селі вирощують велику кількість квітів, але ніяких контактів в інтернеті знайти не можу. Проживаю у Житомирі і їхати до Вас далеченько. Можливо Ви знаєте,у кого можна купити якісні квіти і у великій кількості. Мене звати Маша, мій номер (096)700-33-88. Буду вдячна за будь-яку інформацію.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
На жаль, я не місцевий, лише розробник сторінок всіх населених пунктів України

11 march 2015

Question
andrey81ist . Андрій Сергійович Без'язичний с.Куземівка
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
на сторінці був змінений логін з поштової скриньки на basbas, тому вислати пароль не можу. Спробуйте згадати пароль або дайте сканкопію будь-якого документа

7 march 2015

Question
andrey81ist . Доброго Вам вечора. Як відновити свій пароль. На своїй сторінці я давно не був.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дайте мені посилання на сторінку, яку треба відновити

7 march 2015

Question
Ніколенко Валерій, 1ua user
Валерій Ніколенко
Що до Ваших запитань в мене є відповідь і пропозиції до неї.Завтр буду в Кожухівці цілий день. Приїздіть, обговоримо.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дякую за пропозицію, я сам з Чернігівщини, у Ваших краях дуже рідко буваю

6 march 2015

... 132 ...

Close  
  Close