|
Question
Олег, простите за вторжение. сослуживцы разыскивают Кузнецов Константин с села Новый Гребеник где то 66 плюс минус год рождения. Служил в Польше 85-87 гг Заранее спасибо в одноклассниках Лях Михаил Григорьевич 69 лет Харьков
Олег, простите за вторжение. сослуживцы разыскивают Кузнецов Константин с села Новый Гребеник где то 66 плюс минус год рождения. Служил в Польше 85-87 гг Заранее спасибо в одноклассниках Лях Михаил Григорьевич 69 лет Харьков
Answer
Олег Сироватко на жаль, я не місцевий
Question
Добрый день. Можете помочь с телефоном дерекции школы № 1 В Носовке. (ннигде инете не могу найти его). Собираюсь переводить туду детей с другого города - нет возможности пока туда поехать. Спасибо. (если можно, - то жду ответа по адресу tkach.vv@i.ua) Спасибо
Добрый день. Можете помочь с телефоном дерекции школы № 1 В Носовке. (ннигде инете не могу найти его). Собираюсь переводить туду детей с другого города - нет возможности пока туда поехать. Спасибо. (если можно, - то жду ответа по адресу tkach.vv@i.ua) Спасибо
Answer
Олег Сироватко спробуйте 2-10-30 (код міста з мобільного 04642)
Question
Чи ходить якийсь транспорт з Корсуня до Скрипчинцїв?
Чи ходить якийсь транспорт з Корсуня до Скрипчинцїв?
Answer
Олег Сироватко на жаль я не місцевий, не знаю
Question
хто заэстрував сюди диану коцур
хто заэстрував сюди диану коцур
Answer
Олег Сироватко дайте посилання на сторінку і я дам відповідь коли і яким чином була створена сторінка
Question
благодарочка вам большая за работу .Видно просвещенного человека,любящего рідну неньку Україну
благодарочка вам большая за работу .Видно просвещенного человека,любящего рідну неньку Україну
Answer
Олег Сироватко дякую за комплімент :)
Question
скільки має населиння сам монастириськ
скільки має населиння сам монастириськ
Answer
Олег Сироватко - На жаль, я не місцевий, лише розробник сторінок всіх населених пунктів України
Question
Добрий день! підскажіть будь ласка, у вашому селі вирощують велику кількість квітів, але ніяких контактів в інтернеті знайти не можу. Проживаю у Житомирі і їхати до Вас далеченько. Можливо Ви знаєте,у кого можна купити якісні квіти і у великій кількості. Мене звати Маша, мій номер (096)700-33-88. Буду вдячна за будь-яку інформацію.
Добрий день! підскажіть будь ласка, у вашому селі вирощують велику кількість квітів, але ніяких контактів в інтернеті знайти не можу. Проживаю у Житомирі і їхати до Вас далеченько. Можливо Ви знаєте,у кого можна купити якісні квіти і у великій кількості. Мене звати Маша, мій номер (096)700-33-88. Буду вдячна за будь-яку інформацію.
Answer
Олег Сироватко На жаль, я не місцевий, лише розробник сторінок всіх населених пунктів України
Answer
Олег Сироватко на сторінці був змінений логін з поштової скриньки на basbas, тому вислати пароль не можу. Спробуйте згадати пароль або дайте сканкопію будь-якого документа
Question
andrey81ist . Доброго Вам вечора. Як відновити свій пароль. На своїй сторінці я давно не був.
andrey81ist . Доброго Вам вечора. Як відновити свій пароль. На своїй сторінці я давно не був.
Answer
Олег Сироватко Дайте мені посилання на сторінку, яку треба відновити
Question
Валерій Ніколенко Що до Ваших запитань в мене є відповідь і пропозиції до неї.Завтр буду в Кожухівці цілий день. Приїздіть, обговоримо.
Answer
Олег Сироватко Дякую за пропозицію, я сам з Чернігівщини, у Ваших краях дуже рідко буваю
|
| Close |