Questions-answers Interview All records

... 134 ...

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
близько тижня тому були впроваджені нові заходи з безпеки персональних сторінок, відтепер збереження даних на форумі можливе лише у вигляді звичайного тексту (додавання копій з сайтів, відформатованих матеріалів неможливе так як вони можуть містити шкідливі скрипти). Копіюйте текст із звичайного блокноту, фото, відео, аудіо і смайлики вставляються в загальному порядку

30 april 2015

Question
http://my.mail.ru/mail/petrozemtsov... Моя сторінка у милі,зайди будь ласка,Олег !
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
я не спілкуюсь в російських спільнотах, долучайтесь до нашої

29 april 2015

Question
Олег ! Ты подал два фото Староселья,а сам в этом селе был?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
ні, вони з інтернету взяті

29 april 2015

Question
Олег,добрый вечер
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
доброго вечора

29 april 2015

Question
Здраствуйте Олег, в Вашем селе похоронен мой дед, могли б мне чем нибудь, информацией, фото помочь?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
на жаль я не знаю, яке село Ви мали на увазі

28 april 2015

Question
I want to stop receiving emails from this site. I tried to login but the website doesn't recognize my email address even though I keep receiving emails. How do I stop receiving emails to tom@environmentalcontrolinc.com
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
I did instead of You

23 april 2015

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Всі ми маємо своє покоління і маємо цінувати його. Як далеко пішло в історію наше родинне дерево і як далеко виросте…? Цього тижня ми збираємося біля могил наших предків, близьких, родичів, дорогих нам людей. Проводжаємо їх на небеса. Туди, де вони за нами спостерігають з висоти їх святості. Ми будемо молитися за них, а вони за нас. Давайте згадаємо їх добрим словом серед нашого родинного кола, перенесемося в минуле, побудемо серед святинь нашої великої країни 

20 april 2015

Question
доброго дня підкажіть як видалити сторінку?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
у власних налаштуваннях обрати мою сторінку показувати нікому, видалити. Зберегти

18 april 2015

Question
Добрый день, Олег!Я пишу Вам из Казахстана, зовут меня Дана Амангельдиевна Жарова.На сайте я увидела фотографию братской могилы, которая находится в пгт. Капитановка Новомиргородского района. В этой братской могиле захоронен мой дедушка Жаров Калым.Мой отец Жаров Амангельды Калымович, не помнит своего отца, т.к. был совсем маленький.Я могу Вас попросить сделать фотографию этой братской могилы крупным планом, где написано фамилия моего дедушки. Заранее, спасибо.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
На жаль, я не місцевий

15 april 2015

Question
Зі світлим Христовим воскресінням!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дякую і вас зі святом!

13 april 2015