Questions-answers Interview All records

... 136 ...

Question
Скажите пожалуйста какае у Вас с Люлинцами связи?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
На жаль, ніяких

20 may 2015

Question
Добрый вечер Олег.Вы действительно проживаете в селе Седлище7
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
доброго вечора, ні, я там не проживаю

19 may 2015

Question
Навіщо так багато особистих даних при реєстраціі?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
щоб відвідувачі могли ідентифікувати один одного і не плутатись в сторінках. Після реєстрації можна приховати свою сторінку, якщо є хвилювання щодо її перегляду третіми особами

18 may 2015

Question
Якщо можна відповідь пришліть на zariknazar@gmail.com

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
вислав

18 may 2015

Question
Привіт , на сайті міститься фотографія моєї дівчини з її колишнім , це її дуже дратує але ми незнаєм як ту фотографію видалити користувач Танюха Сеньків
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Сторінка була створена через віджет нашого сайту (зверху сайту) 'Войти вконтакте' з сторінки http://vk.com/id33711548

Щоб змінити (видалити) аккаунт на нашій соц. мережі потрібно скористатись цим віджетом і у власних налаштуваннях провести потрібні дії

18 may 2015

Question
Пожалуйста помогите зайти на свою страницу , забыл пароль , а также логин . Может быть вспомню логин если узнаю все логины вашего сайта . Очень хочу восстановится под прежним логином . Как это можно сделать , что нужно для этого ?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дайте мені посилання на сторінку - я скажу з якої скриньки була створена сторінка або соц. мережі і відправлю Вам туди пароль

15 may 2015

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вносив сьогодні деякі правки до форуму. При додаванні матеріалів дозволив збереження раніше відформатованого тексту. Хто часто користується копіюванням тексту до форуму з сайтів, можете спробувати додати матеріали і повідомити мені в разі наявності помилок

15 may 2015

Question
Кириллова Наталья, 1ua user
Наталья Кириллова
Спасибо, Олег. Да я не правильно назвала село, Карвиновка. А кто-нибудь еще есть у Вас знакомый из этого села? Лилия была последний раз на сайте в феврале 2015 г. Я оставила ей сообщение. Но пока нет ответа.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Та ні, ось її сторінка, http://1ua.com.ua/i70453768 Ще в кінці березня я з нею спілкувався.
На сайті часто буває. Ось ще люди з Калинівки http://1ua.com.ua/infp.php?id=20417

13 may 2015

Question
Наталья Кириллова
Я поняла. вы знакомы с Лилей Казаченко. Она из того села. Мне не совсем понятно на сайте она или нет,И как обратится к ней
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Знайомий, на сайті часто спілкуємся. На скільки я знаю вона з Карвинівки, проживає за кордоном, але людина чуйна, може допомогти, якщо зможе. зверніться

13 may 2015

Question
Наталья Кириллова
Олег, подскажите пожалуйста, есть ли сейчас в селе Каранаевка воинское захоронение времен воны 1941-1945 года?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
я же там не живу, не могу знать

13 may 2015

... 136 ...

Close  
  Close