|
Question
Поставьте несколько фоток село Журавлёва Буда.Спасибо.
Поставьте несколько фоток село Журавлёва Буда.Спасибо.
Answer
Олег Сироватко як тільки вони появляться - будуть додані, підписуйтесь на новини села, щоб дізнатись про це першими
Question
Здравствуйте, Олег! меня зовут Оксана. На сайте размещены фотографии села Ольшаное. Автор фото pilip2109 - Александр Пилипенко. Есть ли у Вас его контакты.
Здравствуйте, Олег! меня зовут Оксана. На сайте размещены фотографии села Ольшаное. Автор фото pilip2109 - Александр Пилипенко. Есть ли у Вас его контакты.
Answer
Олег Сироватко На жаль, не має
Question
Спасибі і на цьому. Допомагай Бог.
Спасибі і на цьому. Допомагай Бог.
Answer
Олег Сироватко Зараз на сайті доступна розробка запитань - залиште їх на сторінці населеного пункту і підпишіться на оновлення, щоб бути в курсі нових публікацій
Question
Здравствуйте, Олег! Увидела на фото портреты ветеранов, видимо, козарцев. Мой дедушка Александр Семенович Сирица, родился и вырос в тех местах. Там погибли его родственники. Сестра, братья, отец, мама, старая бабушка, которую сожгли вместе с остальными козарцами в 1943 году. Это, пожалуй, всё о чем я знаю. Если возможно, подробности или какие-нибудь сведения о событиях того времени, хоть какая-нибудь дополнительная информация о родных. Помогите, пожалуйста.
Здравствуйте, Олег! Увидела на фото портреты ветеранов, видимо, козарцев. Мой дедушка Александр Семенович Сирица, родился и вырос в тех местах. Там погибли его родственники. Сестра, братья, отец, мама, старая бабушка, которую сожгли вместе с остальными козарцами в 1943 году. Это, пожалуй, всё о чем я знаю. Если возможно, подробности или какие-нибудь сведения о событиях того времени, хоть какая-нибудь дополнительная информация о родных. Помогите, пожалуйста.
Answer
Олег Сироватко приїжайте в Україну і вивчайте її історію, я не можу знати про всі населені пункти соц. мережі
Question
Дмитрий Кривохижа дайте контакт AngEloK, автора фото с Демьяновка сумск обл.
мои предки родом оттуда
мои предки родом оттуда
Answer
Олег Сироватко На жаль, контакти в мене відсутні, фото взяті з panoramio.com
Question
скажiть ,а де находиться лагер стендап?Це не лiсова пiсня?
скажiть ,а де находиться лагер стендап?Це не лiсова пiсня?
Answer
Олег Сироватко не знаю про що ви говорите...
Question
Доброго дня, Я звертаюся до вас з проханням видалити сторінку на ім'я Віталій Кир'янчук, я не авторизовувався на цьому сайті але мій профіль є...прошу виправити. Дякую, з повагою Віталій Кир'янчук!
Доброго дня, Я звертаюся до вас з проханням видалити сторінку на ім'я Віталій Кир'янчук, я не авторизовувався на цьому сайті але мій профіль є...прошу виправити. Дякую, з повагою Віталій Кир'янчук!
Answer
Олег Сироватко Віталій Кир'янчук створив сторінку на цьому сайті http://1ua.com.ua/i74075816 через віджет зайти з ін. соц. мережі (id - 133458455). Щоб її редагувати потрібно повторно зайти на сайт з тієї ж соц. мережі і в налаштуваннях її видалити. Або дати скановану копію будь-якого документа, щоб запевнити авторство сторінки
Question
W Milatynie byl batiushka Arsenij Murin,gde on pohoronien? Spasibo.
W Milatynie byl batiushka Arsenij Murin,gde on pohoronien? Spasibo.
Answer
Олег Сироватко Мені це невідомо
Question
Доброго дня, Олеже. Чи змогли би допомогти моїм знайомим в пошуках могили прадіда? Ми шукаємо контакти в селі Лящівка. Моя адреса korostilanna@gmail.com Буду вдячна за любу інформацію.
Доброго дня, Олеже. Чи змогли би допомогти моїм знайомим в пошуках могили прадіда? Ми шукаємо контакти в селі Лящівка. Моя адреса korostilanna@gmail.com Буду вдячна за любу інформацію.
Answer
Олег Сироватко я там, на жаль, не проживаю
Question
З днем народження! , Щастя , здоров'я і всіляких успіхів, творчих впершу чергу.
З днем народження! , Щастя , здоров'я і всіляких успіхів, творчих впершу чергу.
Answer
Олег Сироватко Дякую Вам!
|
| Close |