Questions-answers Interview All records

... 139 ...

Question
Поставьте несколько фоток село Журавлёва Буда.Спасибо.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
як тільки вони появляться - будуть додані, підписуйтесь на новини села, щоб дізнатись про це першими

24 june 2015

Question
Здравствуйте, Олег! меня зовут Оксана. На сайте размещены фотографии села Ольшаное. Автор фото pilip2109 - Александр Пилипенко. Есть ли у Вас его контакты.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
На жаль, не має

23 june 2015

Question
Спасибі і на цьому. Допомагай Бог.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Зараз на сайті доступна розробка запитань - залиште їх на сторінці населеного пункту і підпишіться на оновлення, щоб бути в курсі нових публікацій

22 june 2015

Question
Здравствуйте, Олег! Увидела на фото портреты ветеранов, видимо, козарцев. Мой дедушка Александр Семенович Сирица, родился и вырос в тех местах. Там погибли его родственники. Сестра, братья, отец, мама, старая бабушка, которую сожгли вместе с остальными козарцами в 1943 году. Это, пожалуй, всё о чем я знаю. Если возможно, подробности или какие-нибудь сведения о событиях того времени, хоть какая-нибудь дополнительная информация о родных. Помогите, пожалуйста.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
приїжайте в Україну і вивчайте її історію, я не можу знати про всі населені пункти соц. мережі

22 june 2015

Question
Кривохижа Дмитрий, 1ua user
Дмитрий Кривохижа
дайте контакт AngEloK, автора фото с Демьяновка сумск обл.
мои предки родом оттуда
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
На жаль, контакти в мене відсутні, фото взяті з panoramio.com

21 june 2015

Question
скажiть ,а де находиться лагер стендап?Це не лiсова пiсня?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
не знаю про що ви говорите...

19 june 2015

Question
Доброго дня, Я звертаюся до вас з проханням видалити сторінку на ім'я Віталій Кир'янчук, я не авторизовувався на цьому сайті але мій профіль є...прошу виправити. Дякую, з повагою Віталій Кир'янчук!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Віталій Кир'янчук створив сторінку на цьому сайті http://1ua.com.ua/i74075816 через віджет зайти з ін. соц. мережі (id - 133458455). Щоб її редагувати потрібно повторно зайти на сайт з тієї ж соц. мережі і в налаштуваннях її видалити. Або дати скановану копію будь-якого документа, щоб запевнити авторство сторінки

17 june 2015

Question
W Milatynie byl batiushka Arsenij Murin,gde on pohoronien? Spasibo.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Мені це невідомо

14 june 2015

Question
Доброго дня, Олеже. Чи змогли би допомогти моїм знайомим в пошуках могили прадіда? Ми шукаємо контакти в селі Лящівка. Моя адреса korostilanna@gmail.com Буду вдячна за любу інформацію.

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
я там, на жаль, не проживаю

11 june 2015

Question
З днем народження! , Щастя , здоров'я і всіляких успіхів, творчих впершу чергу.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дякую Вам!

4 june 2015

... 139 ...

Close  
  Close