Questions-answers Interview All records

... 142 ...

Question
Здравствуйте . вы из села Тудорова

13 october 2015

Question
Дякую за швидку выдповідь. Ось ссилка на фото яке я хочу видалити - http://1ua.com.ua/nf7241786 . Проте в мене немає доступу до поштової скриньки з якої я тоді реєструвався.(5 років пройшло) Можливо можна якимось іншим способом видалити це фото?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Владислав, здається так Вас звати, я Вам вірю і розімію ;) Фото видалив, будь ласка!

12 october 2015

Question
Доброго дня, 5 років тому я загрузив на ваш сайт фото своїх батьків і забув про нього. Тепер вони його побачили і вимагають видалити, логін/пароль я звичайно ж не пам'ятаю. Я можу якось те фото видалити?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
мені треба адресу сторінки, щоб побачити з якої сторінки було додано фото. Логін і пароль вишлю на скриьку, з якої створена сторінка

11 october 2015

Question
здраствуйте)а у вас можно с играть свадьбу?и сколько стоит место?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
здоровенькі були :) в мене дома не такі великі простори, а в торгівельних закладів Носівки є свої ціни, залежить від меню. Послуги надає Ресторан Українка, кафе Волошка, Орхідея, у Геращенка, всіх не згадаю :)

11 october 2015

Question
ЧОГО ПОСТ1ЙНО ЗАБЛОКОВУЮТЬ СТОР1НКУ МОЮ Я НЕ МОЖУ ПОСТ1ЙНО М1НЯТИ ПАРОЛ1 ДЯКУЮ МАР1Я РИВАК
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дані доступу відправив на Вашу скриньку marussja10@mail.ru

27 september 2015

Question
Здравствуйте! Прошу удалить мою страницу! Ссылка на страницу:

Ярослав Световцев на 1ua.com.ua
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Сторінка створена через блок соціальних мереж (розміщений зверху зправа). id сторінки 206901768. Зайдіть на наш сайт через сторінку іншої соціальної мережі і у власних налаштуваннях оберіть мою сторінку показувати нікому, видалити. Збережіть

22 september 2015

Question
Доброго дня! Вас торбує Кочірко Тетяна Ігорівна.
У зв'язку із технічними причинами я не можу зайти на сайт під свої логіном та паромел.
Враховуючи вищевикладе прошу видалити із Вашого сайту мій профіль (Кочірко Теяна)..посилання на профіль
http://1ua.com.ua/i74858298
Про резльтати розгляду цього звернення прошу повідомити меене у строки встановлені закном.

З повагою, Тетяна Кочірко.

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
відповідь відправлена на аккаунт https://vk.com/id51124367 - знього була створена сторінка на нашому сайті

15 september 2015

Question
Олег Александрович, размещая 'Розу красную' Вы хотя бы у меня спросили. Спасибо, что хоть упомянули мое авторство.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Будь ласка. При бажанні Ви можете самі видаляти фото за лінком, що є нижче фото в разі необхідності. Фото додається скриптом автоматично і по координатах прив'язується до населеного пункту

10 september 2015

Question
Здравствуйте,Олег Олександрович!Моя бабушка родилась в с.Заполье,не могли бы Вы подсказать куда можно обратиться в районе, чтобы разобраться с корнями? с уважением,Ирина(Казань)
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
На форуме населенного пункта или в сельсовет, контакты не знаю, так как я сам там не живу

8 september 2015

Question
Блинников Алексей, 1ua user
Алексей Блинников
Так, снова зашёл на стр этого села. Но как теперь там найти тему, которую я там создал?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Я не бачу, що Ви зберігали там якусь інфу. Схоже, що Ви зберегли текст тільки на своїй сторінці

4 september 2015

... 142 ...

Close  
  Close