|
Question
текст 'ПЕРЕД ТИМ, ЯК ЗАДАТИ МЕНІ ЗАПИТАННЯ ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, ЩО Я ЖИВУ В НОСІВЦІ. ПИТАННЯ ПО ІНШИХ НАСЕЛЕНИХ ПУЕНКТАХ '
Останнє слово - помилка
текст 'ПЕРЕД ТИМ, ЯК ЗАДАТИ МЕНІ ЗАПИТАННЯ ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, ЩО Я ЖИВУ В НОСІВЦІ. ПИТАННЯ ПО ІНШИХ НАСЕЛЕНИХ ПУЕНКТАХ '
Останнє слово - помилка
Answer
Олег Сироватко дякую за підказку :)
Question
Iorlay . Доброго дня, видаліть, будь ласка акаунт під іменем (iorlay), це випадковий дубль акаунту (Козловець Ірина)по незнанню перший зареєструвано з посилання 'вконтакті' а потім другий на самому сайті
Answer
Олег Сироватко Ви можете його видалити самостійно, у власних налаштуваннях оберіть - мою сторінку показувати нікому, видалити
Question
Олег Іванів Доброго здоровя , Мене звати Олег я є корінний житель Села Нижнє Синьовидне хотів б стати адміністарором сайту села я бачу що адміністратор давно незаходила на сайт от що мені для цого потрібно щоб стати адміністратором я наданий час є депутатом села
я хочу розміщувати новини села рішення сесії та інші питання благоустрою
дякую за увага !!!!
я хочу розміщувати новини села рішення сесії та інші питання благоустрою
дякую за увага !!!!
Answer
Олег Сироватко Розміщуйте Ваші матеріали на форумі, заявка в адміни поступить в адміни автоматично, я пропишу Вас.
Question
Ольга Кравченко Я шукаю свою двоюрідну сестричку Крук Тетяну Леонідівну (прізвище дівоче) Народилася в селі Рижів, 1975 р., мама Аліна працювала в сільській раді. Якщо зможете чимось допомогти буду дуже вдячна.
Ольга Кравченко Я шукаю свою двоюрідну сестричку Крук Тетяну Леонідівну (прізвище дівоче) Народилася в селі Рижів, 1975 р., мама Аліна працювала в сільській раді. Якщо зможете чимось допомогти буду дуже вдячна.
Answer
Олег Сироватко на жаль, я не місцевий
Question
ПРОШУ ВАС О ПОМОЩИ НАЙТИ ЛЮДЕЙ В СЕЛЕ ТЫШКОВЦЫ ПЕТРУНЯК СВЕТЛАНА И ОКСАНА.ГОРОДЕНКОВСКИЙ РАЙОН
ПРОШУ ВАС О ПОМОЩИ НАЙТИ ЛЮДЕЙ В СЕЛЕ ТЫШКОВЦЫ ПЕТРУНЯК СВЕТЛАНА И ОКСАНА.ГОРОДЕНКОВСКИЙ РАЙОН
Answer
Олег Сироватко Див. людей на сторінці села у вкладці 'Хто? Де? Коли?'
Question
Доброго вечора. Хочу Запропонувати вам розміщення рекламної статті на вашому порталі за домовлену ціну. Якщо зацікавило, напишіть на fedotbog@mail.ru вказавши адресу вашого сайту та вартість послуги.
Доброго вечора. Хочу Запропонувати вам розміщення рекламної статті на вашому порталі за домовлену ціну. Якщо зацікавило, напишіть на fedotbog@mail.ru вказавши адресу вашого сайту та вартість послуги.
Answer
Олег Сироватко відповідь відправив на скриньку, якщо будуть питання - відпишіться
Question
Юрій Ляшенко Пане Олеже! Скрізь на всіх форумах, інтервюшках стоїть кнопка поділитись,,, ФБ ОК Твіт і.т п. Є можливість щоб і наша кнопка стояла, і ми могли ділитись чимсь цікавим з Громадою?????
Answer
Олег Сироватко не знаю, не знаю... капітал мабуть треба великий... покищо нашій соц. мережі маленькій до них не дотягтись. за певне місце на інших сайтах іноді навіть платити приходиться чимало. Для порівняння, це все одно, що бабка взяла на городі квасолі і стала в фуршеті продавати - навіть сунутись не хочеться.
Question
Василь Тарчинець Друже-колего Олеже! Я не можу додати фото до свого села Рекіт. Як це зробити?
Question
я даже не знаю к кому обращаться я из россие может кто прочитает это сообщение проживающий не подалеку или у кого родственики или друзь там проживают мне нужна взять в петровской болнице свединья что я там работал много лет ПОМОГИТЕ ДЛЯ СВЯЗИ misha2011.k@yandex.ru
я даже не знаю к кому обращаться я из россие может кто прочитает это сообщение проживающий не подалеку или у кого родственики или друзь там проживают мне нужна взять в петровской болнице свединья что я там работал много лет ПОМОГИТЕ ДЛЯ СВЯЗИ misha2011.k@yandex.ru
Answer
Олег Сироватко
Информацию просьба размещать на форуме интересующего Вас населенного пункта
http://1ua.com.ua/rsearc.php
Информацию просьба размещать на форуме интересующего Вас населенного пункта
http://1ua.com.ua/rsearc.php
|
| Close |