Questions-answers Interview All records

... 146 ...

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
З 27.12.2015р. на форумах персональних сторінок з\'явились вкладки \'Питання-відповіді\', \'Інтерв\'ю\', щоб користувачі могли швидко перейти до даних розділів серед всіх публікацій форумів. Якщо Ви помітили, самі форуми користувачів і населених пунктів працюють в 10 разів швидше, для їх перегляду достатньо прокручувати сторінку донизу, а не вибирати потрібні сторінки. Всі нововведення пов\'язані з оптимізацією серверу, зменшенням його навантаження і збільшенням чисельності відвідувачів сайту. Будьмо! 

record score: 1record score: 2record score: 3record score: 4record score: 5
record score: 5
(0|0)
Question
Розробників Сторінка, 1ua user
Сторінка Розробників
Куди б Ви діли 1 млн. доларів, при отриманні виграшу?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
інвестував би в освіту, свою та ближніх

27 december 2015

Question
Добрий Вечір, Будь-ласка напишіть як потрібно видалити свою сторінку з цього сайту, дякую, чекаю відповідь.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Зайти під логіном і паролем (або з сторінки ін. соц. мережі, якщо була так створена сторінка) і у власних налаштуваннях обрати - мою сторінку показувати нікому, видалити

27 december 2015

23 december 2015

Question
Олег, с Днем Святого Николая !
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Щиро дякую!

19 december 2015

19 december 2015

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
За традицією, в день святого Миколая батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, звершуване святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого. Перша всеукраїнська соціальна мережа спонукає вас долучитись до цього свята і бути милосердним до тих, хто потребує вашої допомоги. В пам\'ять про милосердя святого Миколая, в цей день відзначається Міжнародний день допомоги бідним. В кожного з нас є багато непотрібних речей, які можуть стати комусь в нагоді. Несучи людям добро, пам\'ятайте, що воно повернеться вам сторицею. Ви будете багаті, щасливі, сильні! Зі святом вас!

18 december 2015

Question
Шановний Олеже! Дякую вам за світлини моєї батьківщини - селище Грибуваха.Вітаю вас зі святом Нового 2016 року.Бажаю щастя та натхнення. Надія.

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дякую, ви перша, хто мене привітав, дуже приємно!

16 december 2015

Question
Здравствуйте,ищу своего сослуживца Дыкунец Владимир Васильевич ,примерно 69-70 года рождения , могли бы вы помочь ,если он проживает в данном селе
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
хіба що з Носівського району можу спробувати допомогти

12 december 2015

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
ПЕРЕД ТИМ, ЯК ЗАДАТИ МЕНІ ЗАПИТАННЯ ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, ЩО Я ЖИВУ В НОСІВЦІ. ПИТАННЯ ПО ІНШИХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ НЕ ВИРІШУЮ. Є СТОРІНКИ ІНШИХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ, АДРЕСУЙТЕ СВОЇ ЗАПИТАННЯ ТАМ, БУДЬ ЛАСКА

8 december 2015

... 146 ...

Close  
  Close