Questions-answers Interview All records

... 141 ...

Question
Блинников Алексей, 1ua user
Алексей Блинников
да, я заходил на страничку этого села и создал там свою тему. но сейчас сам и не могу её найти... Не совсем понятна схема сайта. прошу прощения.

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
на головній сторінці під картою виберіть територія (область і район) - потрібний населений пункт

4 september 2015

Question
Блинников Алексей, 1ua user
Алексей Блинников
Добрый день! Ищу место захоронения деда, который погиб в 1942г воиожно в районе села Загон. В этом селе есть поисковики, которые мсмогли бы мне помочь?

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня! Можете залишити таке запитання на самій сторінці села Загон і підписатись на оновлення його записів знизу сторінки

4 september 2015

Question
2.Ємність мозку людини перевищує 4 терабайта - ну, навіщо всіх міряти
по собі?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
це вього навсього коментар до фото http://1ua.com.ua/ni7320554 Ніхто нікого міряти не збирається

31 august 2015

Question
v.f.yanukovich@mail.ru - це твій
товариш?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Боже збав, ця адреса є в моїх підписниках, очевидно йому цікава моя сторінка :)

31 august 2015

Question
Do you live in Zavadiv
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
No, I Live in Nosivka

30 august 2015

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
24 серпня ми святкуємо день проголошення Незалежності України. Як ніколи в останні роки ми відчуваємо цінність слова «незалежність». Маючи свою грошову одиницю, власну армію, ми приймаємо рішення, керуючись виключно національними інтересами. 
Розбудовуючи власну державу, урядовці, на жаль, не підтримали пропозиції першої всеукраїнської соціальної мережі 1ua щодо її розвитку. Власне інформаційна безпека кожного українця мала б стати його інформаційною незалежністю. На разі більшість українців і досі користується однокласниками, фейсбуком, вконтакті і т.п., не розуміючи справу з «безкоштовним сиром». Законодавці тлумачать справу з розвитком 1ua, керуючись тим, що самі користувачі мають її підтримувати і розвивати. Звичайно, що перекласти цей тягар на наших відвідувачів справа невдячна. Тому останній рік в силу всіх негативних явищ в економіці наша соцмережа працює собі у збиток.
Втім ми пишаємося тим, що ви обрали 1ua! Заради єднання українського контенту до нашої соцмережі підключені сервіси пабліків новин з укрнету, вконтакті, так само як і мережа фото України з панораміо, карт гул, відео з ютуб і т.п. Разом з цим були розроблені і розробляються ідентичні іноземним та унікальні сервіси для нашої соцмережі. Цього року плануємо подвоїти відвідуваність сторінок всіх населених пунктів України. Ми віримо у нашу перемогу так же, як і в вашу!
З Днем Незалежності вас!

23 august 2015

Зятик-Сапеляк Надія, 1ua user
Надія Зятик-Сапеляк
photo on the forumhttps://1ua.com.ua/storage/Fotop/20...
Дякую за підтримку

24 february 2015

Question
вы живёте в Нарожье?

18 august 2015

Question
Петро Цыбулько
Здраствуйте ув. админ Олег Олександрович Сироватко У меня есть видео делал сам, тема видео подарок от друзей на свадьбу. Очень веселое и смешное видео. С вашого разрешения хочу разместить на село Терны и Выселок. Видео 2 шт.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня, так, тільки на сайті є можливість додавати відео виключно ті, що є на Ютуб, у вигляді ссилки. Пробуйте

11 august 2015

Question
Філоненко Василь, 1ua user
Василь Філоненко
Олег доброго вечора скажіть де знаходиться що де коли я щось нічого незрозумів
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
а я не зрозумів, що Вам потрібно :)

7 august 2015

... 141 ...

Close