Questions-answers Interview All records

... 137 ...

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дорогі односайтники, протягом 15 годин існувала пробема з міжнародними каналами провайдерів. Через це наш сайт був відсутній для 30% його відвідувачів.
Не знаю, чи це випадковість, чи хтось ставить нам палки в колеса, але на всяк випадок збережіть ось це посилання (воно відкриває наш сайт через проксі, іншу ip адресу, дає доступ до сайту з іншого куточка світу)
http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-...

1 june 2015

Question
Свидрань Микола, 1ua user
Микола Свидрань
Ваш проект має бути народним, а значить народ його Повинен підтримувати не лише щирою вдячністю...

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
так, в часи, коли доллар був по 8, коштів від реклами було достатньо, щоб перекривати витрати на оренду серверу, зараз же все йде не так добре, але й людей треба зрозуміти, всі за цю війну багато чого втратили

1 june 2015

Question
Микола Свидрань
А зробіть кошик для допомоги Вашому проекту. Я не знаю, як це робиться, але було б нормально. Можна навіть продавати бажаючим цікаві фото і на цьому мати відсоток... Та Ви і самі знаєте...
А кошик зробіть. Щоб можна було закинути Вам якісь гроші... З миру по нитці...
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Так, все таки варто зробити. Сьогодні додам на головну сторінку в розділ 'адміністрація сайту' і включу туди тих, хто вже допомагав раніше

1 june 2015

Question
Микола Свидрань
Проект чудовий! Не зупиняйтеся на досягнутому! Зробіть так, щоб сайт був кращім за розпіарені бренди... Україна потребує достойного ресурсу!
Дякую!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Давно не тримував такі добрі відгуки, дякую Вам, я постараюсь зробити все якнайкраще, бо бачу є для кого робити! :)

1 june 2015

Question
Микола Свидрань
Дякую, Ви видалили!
Я зрадів українському ресурсу, але він трохи незвичний у порівнянні з Fb до якого я звик.
Я лише сьогодні зареєструвався, можливо з часом опаную цей ресурс...
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Так, я думаю Вам під силу. Удачі! Якщо будуть питання - пишіть мені, як розробнику

30 may 2015

Question
Микола Свидрань
доброго вечора! Я не можу вилучити свій допис біля аватарки, а також доданий допис з фото кудись зникає, а натомість повідомляється, що дописів ще не існує....
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
для вилучення записів (статусу) біля аватарки достатньо натиснути 'Х' (хрестик) в кінці запису. В мене вийшло, пробуйте і Ви

30 may 2015

Question
Олег звідки ти?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
з Носівки

28 may 2015

Question
Данилейко Сергей, 1ua user
Сергей Данилейко
Дело не то что я русский , а втом что сайт тупой и неудобный. Шевелись кручеЮ, получится к старости., но не изобретай велосипед.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
хм, а що ж Ви тоді тут робите ? :))

27 may 2015

Question
З'ясування, до речі безрезультатне, займає дуже багато часу, який я міг-би використати на популяризацію Вашого сайту. Подивитися альбом з описом технічних нюансів, не вдається, не вистачає хисту:). Отже я потребую допомоги.
З повагою до Вас, Віктор Безверхній

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
На моїй сторінці є такий альбом - 'Користування сайтом 1ua.com.ua' http://1ua.com.ua/fotop.php?Num=723... Будь ласка, перегляньте його

24 may 2015

23 may 2015

... 137 ...

Close  
  Close