|
Question
https://1ua.com.ua/rni7214923
Добрий день, ніколи не реєструвалась на цьому сайті і нікому не надавала свої дані для реєстрації. Можете видалити ВСЮ інформацію і мої фото з даного сайту? Дякую
https://1ua.com.ua/rni7214923
Добрий день, ніколи не реєструвалась на цьому сайті і нікому не надавала свої дані для реєстрації. Можете видалити ВСЮ інформацію і мої фото з даного сайту? Дякую
Answer
Олег Сироватко Сторінка створена з скриньки kris1902@e-mail.ua - можете ввести пароль, при невдалій спробі скористатись лінком 'забули пароль?' - або вишліть на адресу адміністрації скан копію будь якого Вашого документу
Question
Здравствуйте! Помогите пожалуйста удалить страничку мой адрес: marunia90@mail.ru
Здравствуйте! Помогите пожалуйста удалить страничку мой адрес: marunia90@mail.ru
Answer
Олег Сироватко написав на marunia90@mail.ru
Question
почему немогу я зайти к вам без электроной почты
почему немогу я зайти к вам без электроной почты
Answer
Олег Сироватко Якщо Ви написали, то вже зайшли до мене на сторінку
Question
Доброго дня!
Прошу видалити конфеденційну інформацію стосовно аккаунту mklevko@mail.ru
пошта для зв'язку
perec21@rammler.ru
Доброго дня!
Прошу видалити конфеденційну інформацію стосовно аккаунту mklevko@mail.ru
пошта для зв'язку
perec21@rammler.ru
Answer
Олег Сироватко відправив на rambler
Question
Олег, добрый день, 11.09.2014 года вы разместили фото памятника воинам погибшим в 1944 году, установленный в с.Чеснополь Тальновского района Черкасской области Украины. Среди захороненных в этой могиле мой двоюродный дед, могилу которого нашли лишь спустя 73 года. Хотелось бы у Вас уточнить есть ли данное фото или еще иные в хорошем качестве и можете ли вы ими со мной поделиться, поскольку для нас это очень важно. Василий
моя почта-bskorneew@yandex.ru
Олег, добрый день, 11.09.2014 года вы разместили фото памятника воинам погибшим в 1944 году, установленный в с.Чеснополь Тальновского района Черкасской области Украины. Среди захороненных в этой могиле мой двоюродный дед, могилу которого нашли лишь спустя 73 года. Хотелось бы у Вас уточнить есть ли данное фото или еще иные в хорошем качестве и можете ли вы ими со мной поделиться, поскольку для нас это очень важно. Василий
моя почта-bskorneew@yandex.ru
Answer
Олег Сироватко Фото публікуються в автоматичному режимі по пошуку з інтернету.
Все, що є розміщено на сайті. Спитайте ще на форумі про фото у місцевих та підпишіться на оновлення сторінки - завжди будете в курсі подій
Все, що є розміщено на сайті. Спитайте ще на форумі про фото у місцевих та підпишіться на оновлення сторінки - завжди будете в курсі подій
Question
Прошу мене видалити із вашого сайта
Прошу мене видалити із вашого сайта
Answer
Олег Сироватко Дайте посилання на Вашу сторінку, я побачу як можна це зробити
Question
Дайте відповідь на моє запитання і будь ласка видаліть сайт
Дайте відповідь на моє запитання і будь ласка видаліть сайт
Answer
Олег Сироватко Як видалити сайт... скільки років працював і тьху... ух...
26 march 2017 |
26 march 2017 |
Answer
Михайло Даник Хіба як добре вип'є. Не знаю ні одного бухгалтера, щоб гарно співав. Підспівувати ще не значить співати.
Михайло Даник Хіба як добре вип'є. Не знаю ні одного бухгалтера, щоб гарно співав. Підспівувати ще не значить співати.
11 march 2017 |
| See all 5 comments |
15 march 2017 |
Answer
Михайло Даник Так як я: він їх ненавидить, вони нічого не вклали в економіку, в створення робочих місць, вони тупо розікрали рештки майна СРСР і паразитують на нашій неосвіченності.
Михайло Даник Так як я: він їх ненавидить, вони нічого не вклали в економіку, в створення робочих місць, вони тупо розікрали рештки майна СРСР і паразитують на нашій неосвіченності.
11 march 2017 |
14 march 2017 |
Answer
Михайло Даник Налисники, пироги, борщ, голубці мамині, курчак домашньої породи...
Михайло Даник Налисники, пироги, борщ, голубці мамині, курчак домашньої породи...
14 march 2017 |
14 march 2017 |
|
| Close |