Questions-answers Interview All records

... 212 ...

Question
Мільченко Олег, 1ua user
Олег Мільченко
Доброго дня. Хочу видалити декілька фото села Кобиловолоки створених мною 5 років тому. Підскажіть будьласка як це зробити і чи це можливо ? Дякую
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня, можете дати їх посилання?

20 april 2017

Question
Тут фото. Альбоми. Цікавого багато. Дивляться. А я хочу своїми словами, та щоб прочитали.
Зранку спостерігаю. Мороз. Вода замерзла.Абрикоса в квітах. Після обіду летять джмілі. Та з квітки на квітку, напевно нектар в квітах є.
Василь Кириченко з Рашівки.

20 april 2017

Question
Пройшовся по Вашій сторінці до низу. Там гості. Від Вас до них подивитись їх сторінок, по черзі до кожного. Цікавого у них мало, деякі зовсім пусті.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
а у Вас взагалі нема ;)

20 april 2017

Question
Благодарю за фото Красного Лимана!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
приємного перегляду, долучайте більше друзів на сайт!

19 april 2017

Question
Завалило снігом міста. Дерева білі, але не від цвіту. Обліпило машини товсто. Люди з парасолями. А сніг іде. Здорожали борщові набори.
Негода. Діти до школи не йдуть. А дома теж холодно.
У нас ні дощу, ні снігу.
Рілля суха. Кропиви багато. Абрикоси цвітуть.
А в небі ні хмарини. Вітер
Північний. Вночі мороз буде. Так шкода цвіту.

19 april 2017

Question
Місто Гадяч. Городи, стежки, вулиці. Люду багато. Гомін. І все без словника. Дивися, слухай та вчися.
Васль Кириченко з Рашівки.

19 april 2017

Question
Лозою город городили. Тинів багато, ворота, перелази. Город до городу, вулця до вулиці, виросло місто.

19 april 2017

Question
Не Город а мисто словарь смотри

17 april 2017

Question
Шановний адміністраторе, я ніяк не можу читати новини бо вони розміщені на сторонніх веб адресах. Багато з них NOT FOUND 404
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Так, на форумі можна копіювати текст з інших сайтів - вони будуть відображені саме в тому стилі, звідки взяті. Іноді сторонні сайти можуть бути недоступні - тому виникає така помилка. Було б добре, щоб Ви дали посилання на таку сторінку. Дякую

15 april 2017

Question
Олег,мой вопрос по Буромке снимаю. Не сразу поняла концепцию Вашего сайта. Искала через поисковик информацию о селе.Подумала,что Вы из Буромки родом.
С уважением.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Розумію, таких багато в Україні, вже звик. Нехай щастить!

14 april 2017

... 212 ...

Close  
  Close