|
Answer
Олег Сироватко Ви створили цю сторінку через вхід з іншої соціальної мережі, зокрема через зайти повторно через ВК і у налаштуваннях оберіть - мою сторінку показувати нікому, видалити.
Question
як удалити профіль з сайту, якщо забулася електронну почту і пароль
як удалити профіль з сайту, якщо забулася електронну почту і пароль
Answer
Олег Сироватко Дайте посилання на сторінку, я подивлюсь, як вона створена
Question
Олег!. Де воно те, що Ви обіцяли? Щоб дивилися не тільки реєстранти, а щоб всі. Та ще, щоб і писати було де. Перед написанням повідомив свої дані, тільке ж не брехливі, як по сторінках. Удень побачать, як кіт мишу спіймав, клац на фото і виставлять на свою склепану сторінку. А до котів та мишей обзиватися, якось не просто. Бо миші по норах, а коти на промислі.
Василь Кириченко з Рашівки.
Олег!. Де воно те, що Ви обіцяли? Щоб дивилися не тільки реєстранти, а щоб всі. Та ще, щоб і писати було де. Перед написанням повідомив свої дані, тільке ж не брехливі, як по сторінках. Удень побачать, як кіт мишу спіймав, клац на фото і виставлять на свою склепану сторінку. А до котів та мишей обзиватися, якось не просто. Бо миші по норах, а коти на промислі.
Answer
Олег Сироватко По персональних сторінках запитання приховані, це як приватні повідомлення, сам автор має вирішити, чи відповідати чи ні. По населених пунктах все відкрито - рекомендую там і публікувати
Question
В політику на 'білому коні', з політики-'політичні трупи'.
В політику на 'білому коні', з політики-'політичні трупи'.
Answer
Олег Сироватко ...
Question
Господи Боже ти наш! І хто б подумав, що тут дивляться аж з Канади, буду розповідати, щоб і там знали.
У нас так: -спочатку в
документі на 7 місяців повідомили про оплату за субсидію. В квітні за міцсяць відібрали. Зараз
несуть платіжки про заборгованість. Та такий борг великий, що не можна й оплатити. Всю субсидію оплачено вчасно, звідки недоїмки не зрозуміло?
Може в Канаді є такий юрист, наші мовчать і не хочуть в Кременчук, звідки нам платіжки!
Господи Боже ти наш! І хто б подумав, що тут дивляться аж з Канади, буду розповідати, щоб і там знали.
У нас так: -спочатку в
документі на 7 місяців повідомили про оплату за субсидію. В квітні за міцсяць відібрали. Зараз
несуть платіжки про заборгованість. Та такий борг великий, що не можна й оплатити. Всю субсидію оплачено вчасно, звідки недоїмки не зрозуміло?
Може в Канаді є такий юрист, наші мовчать і не хочуть в Кременчук, звідки нам платіжки!
Answer
Олег Сироватко Не до нас там, канадівцям, про субсидію думати
Question
Олег чи ти знаєш когось прізвище Галятовській? Пишу від Канади
Олег чи ти знаєш когось прізвище Галятовській? Пишу від Канади
Answer
Олег Сироватко Приємно здивований. На жаль, ні. Я звик до таких запитань, бо мене запитують про людей всіх населених пунктів України, а живу я у одному :)
Question
Уважаемый Олег. Хочу к Вам обратиться с просьбой. В 1942 г мой дед погиб в станице Владиславовке(может сделала ошибку), пришла похоронка. А в 80- х годах было оттуда письмо об открытии мемориала бойцам- десантникам. Делала в военкомат точный запрос, они пишут, что путь бойца потерян. Дело в том, что видела Ваши Фотографии памятников, но фамилии рассмотреть не могу. Хотелось бы посетить эти места, но не знаю, куда точно ехать.
Уважаемый Олег. Хочу к Вам обратиться с просьбой. В 1942 г мой дед погиб в станице Владиславовке(может сделала ошибку), пришла похоронка. А в 80- х годах было оттуда письмо об открытии мемориала бойцам- десантникам. Делала в военкомат точный запрос, они пишут, что путь бойца потерян. Дело в том, что видела Ваши Фотографии памятников, но фамилии рассмотреть не могу. Хотелось бы посетить эти места, но не знаю, куда точно ехать.
Answer
Олег Сироватко Смотрите внизу фото ссылку — «Фото на карте»
Question
Где можно просмотреть ещё Ваши фотографии? Может Вы мне поможете?
Где можно просмотреть ещё Ваши фотографии? Может Вы мне поможете?
Answer
Олег Сироватко Все, що є, вже на сайті
Question
хххххх хххххххх У мене таке питання. Я змінила стиль(фон) на своїй головній сторінці, але він пропадає при оновленнї сторінки. Чому? А у розділі 'відео' залишається..
хххххх хххххххх У мене таке питання. Я змінила стиль(фон) на своїй головній сторінці, але він пропадає при оновленнї сторінки. Чому? А у розділі 'відео' залишається..
Answer
Олег Сироватко Важко пояснити, вже забув як воно працює. Мабуть, завантаження картинки діє на всіх Ваших сторінках для всіх Ваших відвідувачів. Тоді як вибраний фон з сайту видно лише Вам на Вашій і інших сторінках сайту (там де не завантажена 'чужа' картинка). До речі, я не можу писати Вам повідомлення - передивіться налаштування приватності.
Question
Пишу не для того, щоб відомим бути, а тому, що життя таке. Від Вас іду.
Пишу не для того, щоб відомим бути, а тому, що життя таке. Від Вас іду.
Answer
Олег Сироватко Розвивайте свою громаду, нехай добро на ній буде. Інші підтянуться
|
| Close |