Questions-answers Interview All records

... 216 ...

Question
хотелось спросить насч'т рібалки?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Люблю, але часу немає, на жаль

7 may 2017

Question
Остапенко Афанасий, 1ua user
Афанасий Остапенко
Добридень! Олеже Олександровичу, при введенні міста народження зауважив, що у списку відсутнє рідне місто Гайворон Кіровоградської області. Прошу виправити.
З повагою, Афанасій
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго вечора. Створив сторінку https://1ua.com.ua/gayvoron_of_krop...
Також прив'язав до нього ряд населених пунктів, об'єданвши його в районний центр.

7 may 2017

Question
там в хмельницкой области Valery 1970 не все шпалы сфотографировал. попросите доснять. зачем такое выкладывать? или вам пофиг? особенно когда полно фото не относящихся к данному населенному пункту?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Фото розміщено програмними засобами, на всіх населених пунктів нема часу

6 may 2017

Question
Доброго дня, будь ласка видаліть мою сторінку з цього сайту https://1ua.com.ua/Karina.Homyak

Відповідь можете відправити на мою пошту:
karinakhomiak333.96@gmail.com
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
відправив на пошту

5 may 2017

Question
Отримав квітневу субсидію. Електрики як було, а от газ зменшино. Прибавили оплату, різниці мало, кошти такі як за попередні місяці. За електрику зросло на половину. До сих пір тримався, газ не включав, бо невідомо як буде. Коли під одіялом, коли так терпів, допомагали валянки. Сьогодні 28 квітні і як тепер бути. Що буде, те й буде, оплачу всю субсидію, згідно повідомлення.
Василь Кириченко з Рашівки.

28 april 2017

Question
Англійську мову я не вчив.
То ж спілкуватися будемо завдяки радіокоду. В Канаді та США мову українську знають добре, то ж, що напишу з газети їм переклад і не потрібно.
Часто дивлюся по телебаченню канал США. Прислухаюся, деякі слова розумію. Якщо потраплю
туди насправжки, переладачів мені не потрібно. Потрапити мені не легко, кошти мої маленькі. Ану хто там перший звідти до мене обізвиться?

28 april 2017

Question
Навколо Землі магнітне поле. То захист від радіації. Коли буде подорож до Марса, не відомо як люди захистяться від радіації? Як будуть повідомляти події? Тоді може і азбука 'Морзе' згодиться. США та Канада країні багаті. Там побачать мою пропозицію, і залунають мої сигнали. Візму газету 'Голос України' і переклюцаю все все до буковки. Електронний ключ у мене на поготові.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Це колесо до Вас давно вигадали

28 april 2017

Question
я пробувала зайти через вк но пише що неправильний пароль і логін. Я непомню ні логіна ні пароля. Удаліть якщо можете той профіль https://1ua.com.ua/Nadiya.Grushovet...
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Мені треба копію будь якого Вашого документа на admin@1ua.com.ua щоб побачити, що Ви — це Ви

28 april 2017

Question
В Канаді та США українці
емігранти з Рашівки. Хтось біля озер живе. Озера займають велику площу де кораблі ходять. У Рашівці є озера. Маленькі, поряд річка Псьол, луки. Вниз по течії річки, Сорочинці, там народився Микола Гоголь.
Все, що я написав можна азбукою 'Морзе' подавати. Вистукуй кожну буковку і полине. Код 'Морзе' дасть змогу спілкуватиса. Не потрібно ні передавачів, ні приймачів все запустити тут. Інформацію тек легше подавати, краще ніж від голосу.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
ой, це вже історія

28 april 2017

Question
Далеко від нас Канада. Раніше в спілкуванні радіо. Азбука 'Морзе'.
Хотів би я знати, яка думка про 'Морзе' в Канаді, шоб мати нею
обмін тут як в радіолюбительстві, може
там створять таку систему обміну. Не потрібно старого цуратися, бо воно, ще в пригоді стане. Якщо
хтось там це почитає, то хочу і відповідь про це знати.

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Ну дай Бог)

28 april 2017

... 216 ...

Close  
  Close