|
Question
Добрий день, прошу ВАС ВИДАЛИТИ сторінку з усіма моїми даними https://1ua.com.ua/Hrystyna.Vynnych...,
я ніколи ОСОБИСТО нереєструвалась на даному сайті.
Добрий день, прошу ВАС ВИДАЛИТИ сторінку з усіма моїми даними https://1ua.com.ua/Hrystyna.Vynnych...,
я ніколи ОСОБИСТО нереєструвалась на даному сайті.
Answer
Олег Сироватко Сторінка була створена з kris1902@e-mail.ua - я відправив туди пароль.
Якщо це не Ваша скринька - мені треба копію будь якого Вашого документу на admin(sobaka)1ua.com.ua щоб я повірив, що Ви це Ви
Якщо це не Ваша скринька - мені треба копію будь якого Вашого документу на admin(sobaka)1ua.com.ua щоб я повірив, що Ви це Ви
15 may 2017 |
Question
П.Розенко: Монетизація субсидій відбудеться до
1 вересня (UNN)
Гроші за заощаджену субсидію можуть отримати до 1,4 млн українських сімей
(Судебно-юридическая газета)
Часто знаходжу повідомлення від Павла Розенка то в пресі, то на сайті в поданих новинах. Де він цікаво набачив скільки економії? Якби його в Рашівку на тиждень, щоб він пожив у бабусі.
Василь Кириченко з Рашівки.
П.Розенко: Монетизація субсидій відбудеться до
1 вересня (UNN)
Гроші за заощаджену субсидію можуть отримати до 1,4 млн українських сімей
(Судебно-юридическая газета)
Часто знаходжу повідомлення від Павла Розенка то в пресі, то на сайті в поданих новинах. Де він цікаво набачив скільки економії? Якби його в Рашівку на тиждень, щоб він пожив у бабусі.
Answer
Олег Сироватко Я утеплював житло, все не використав, чому б не забрати?
Question
Минає лютий. Завітав в Рашівку Павло Розенко. Барометр в нього, термометри. Торба в нього невелика, лише для примусії, бо вирішив пожити у бабусі, все обдивитися, все записати, і компютер з собою не прихопив, щоб не мулити бабусі очі, а так, олівчик та блокнотик. Не для помочі він, а лише вникнути в життя старої людини. (Того не було, таке я придумав, а що, йому можна, а мені ні?)
Минає лютий. Завітав в Рашівку Павло Розенко. Барометр в нього, термометри. Торба в нього невелика, лише для примусії, бо вирішив пожити у бабусі, все обдивитися, все записати, і компютер з собою не прихопив, щоб не мулити бабусі очі, а так, олівчик та блокнотик. Не для помочі він, а лише вникнути в життя старої людини. (Того не було, таке я придумав, а що, йому можна, а мені ні?)
Answer
Олег Сироватко Та невже приїздив)
Question
Якби Павлове не тільки повідомляли на сайті, а
ще, щоб він сам тут виходив до людей, а то напридумує різного про субсидію. та й мороче голову людім своїми новинами. Холодно було в квітні, холодно в травні,
то від бабиної субсидії йому лишилася тільки 'ДУЛЯ'.
Якби Павлове не тільки повідомляли на сайті, а
ще, щоб він сам тут виходив до людей, а то напридумує різного про субсидію. та й мороче голову людім своїми новинами. Холодно було в квітні, холодно в травні,
то від бабиної субсидії йому лишилася тільки 'ДУЛЯ'.
Answer
Олег Сироватко Так, буває
Question
Буває так, що в моєму написаному трапляються помилки.
Помітив і у Вашому написаному недотиск букви.
В новинах теж помилка, хто їх подає не знаю. Там напевно чергує людина, до якої голосом поступають новини, а він відтворює, щоб ми читали. А можливо те з інших каналів переписують сюди.
Взагалі, система.
Буває так, що в моєму написаному трапляються помилки.
Помітив і у Вашому написаному недотиск букви.
В новинах теж помилка, хто їх подає не знаю. Там напевно чергує людина, до якої голосом поступають новини, а він відтворює, щоб ми читали. А можливо те з інших каналів переписують сюди.
Взагалі, система.
Answer
Олег Сироватко Автоматично копіюється
Question
Топ 10 новин понеділка
3) Во Франции произошла
стрельба: есть постравшие
(mignews.com.ua)
Напевно потрібно (пострадавшие) а не
(постравшие), звідси роблю висновок, що всетаки десь працюють люди для подачі наявної інфорації.
Топ 10 новин понеділка
3) Во Франции произошла
стрельба: есть постравшие
(mignews.com.ua)
Напевно потрібно (пострадавшие) а не
(постравшие), звідси роблю висновок, що всетаки десь працюють люди для подачі наявної інфорації.
Answer
Олег Сироватко Працють, тільки не в нас
Question
Доброго вечора пане Олеже.Велике спасибі Вам за таку кропітку роботу з сайтом.Це дуже велика і потрібна справа... Прошу Вас допомогти мені або підказати як розшуковувати наві публікації а головне фото. Вони десь ховаються. Дуже дякую. З повагою Іван Тренич.
Доброго вечора пане Олеже.Велике спасибі Вам за таку кропітку роботу з сайтом.Це дуже велика і потрібна справа... Прошу Вас допомогти мені або підказати як розшуковувати наві публікації а головне фото. Вони десь ховаються. Дуже дякую. З повагою Іван Тренич.
Answer
Олег Сироватко Що до населених пунктів Ви можете додати свою скриньку для підписки на новини останніх фото. І щ порада — зареєструватися потрібно,щоб побачити більше фото. Дякую
Question
А чого Ви Олеже, говорите російською при такому прізвищі? Ви агент ФСБ?
А чого Ви Олеже, говорите російською при такому прізвищі? Ви агент ФСБ?
Answer
Олег Сироватко Ви зі мною спілкувались, що знаєте, якою мовою я розмовляю?
Question
Здравствуйте, Олег. Меня заинтересовали фотографии памятника павшим воинам во время ВОВ в деревне Свидовок Черкасского района. Дело в том, что там похоронен мамин брат Козупица Иван Константинович. Если это возможно, сделать фото памятника и конкретно чтобы была видна фамилия. Мама жива, хотелось бы ей показать место захоронения. С уважением и Надеждой, Анна.
Здравствуйте, Олег. Меня заинтересовали фотографии памятника павшим воинам во время ВОВ в деревне Свидовок Черкасского района. Дело в том, что там похоронен мамин брат Козупица Иван Константинович. Если это возможно, сделать фото памятника и конкретно чтобы была видна фамилия. Мама жива, хотелось бы ей показать место захоронения. С уважением и Надеждой, Анна.
Answer
Олег Сироватко фото взяті з інтернету, зверніться до місцевих
Question
Ищу корни в селе Бабченцы Винницкой области.Посоветуйте,как можно связаться со старожилами села?
Ищу корни в селе Бабченцы Винницкой области.Посоветуйте,как можно связаться со старожилами села?
Answer
Олег Сироватко тільки на сайті Бабчинці
|
| Close |