Questions-answers Interview All records

... 220 ...

Question
З Днем уродин !
Зичу Здоровля ! Щастя ! Наснаги !

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дякую! Сильно!

3 june 2017

Question
Розробників Сторінка, 1ua user
Сторінка Розробників
Олег гарно малює, охайний має почерк?
Answer
Фисун Надежда, 1ua user
Надежда Фисун

12/5000
prevoskhodno!
чудово!

3 june 2017

Question
Неначе паром в лазні обдало. Радіє все. Все ожива. Працюйте люди, щоб були жнива.
Василь Кириченко з Рашівки.

31 may 2017

Question
Бачте які у нас жінки, в грядці займаються. борщ готують, коли хтось чоловік зобіде, вміє захистити, охайні вони, підбілюють около, прасують, співають, та чого тільки не вміють наші жинки, без них ми сроти.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
таки так

26 may 2017

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Неображайтесь, п. Василю, що видаляю Вашы записи, мены ніколи їх читати, іноді заважають - пишіть ще на інших сторінках
27 may 2017
Question
В Італії теж розкіш. Стигнуть влітку цитрусові.
Апельсини там на дереві і змиою висять, бо в них і зими нема. Встав рано, до дерева та споживай. Ні, не поїду я й в Італію, бо ще апельсинів обїмся.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Може колись і мені поталанить)

26 may 2017

Question
Хось відвідає Ісландію.
Тож напишіть як там. Чі є у них теплиці. Чі пасуться вівці. Як постриг вовни роблять. Та ще по чім там биті валянки. Столицю їхню в зимку опалюють гарячою водою, що струмує з глибин. Не страшна їм зима.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Не знаю, я далі прикарпаття не бував, як і далі Чернігівщини на схід

26 may 2017

Question
Ось прийде час коли до Європи потяги без перешкод повезуть українців. Купив квиток і їд. Можна про те вже і повідомляти, який напрямок вибрати. Не знаю по чім там квитки будуть, а от в Ісладнію я б поїхав. Там гарячої води багато. А ще й скважину нову просвердлили до 'МАНТІЇ'. Там напевно риби вдосталь і дешева. Поїхати я не зможу, ще пенсію не доточили а коли доточать то і ціни підскочать. Ні не поїду я в Ісландію. буду дома.

26 may 2017

Question
Багато на сайті таких хто пенсію отримує. А от подилітися не хочуть, яке життя мають. Від чого можуть порадіти а не то й поплакати.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Ну то спитайте

26 may 2017

Question
А не могли б Ви повідомити
який у Вас раціон. Чі вистачає коштів на життя.
Людина Ви молода, щось там і на різні культури життя вкладати. Кіно, цирк, зоопарк, футбол, та куди тільки не вкладаються кошти. Хтось може відвідати коли великий бокс, хтось в Європу відкладає. Курсівки, путівки, круізи. Життя струмує.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Живу без розкоші, просто, пробую все з городини, своє стараюсь. часу мало на різні культурні заходи, подорожі приділяю увагу спорту.

26 may 2017

Question
Взагалі, пенсію отримують всі. В когось більша, в когось менша. Ті, що в місті мають квартири. Отримали вони їх безкоштовно. Вода, газ, нужники, все поруч. В селі не так. Все своїми руками. В містах теж люди, які будувалися і мають своє житло. Щоб тримати господарство, вкладаються кошти. Щоб мати яйця, потрібно курей годувати.
Щоб вродила картопля, багато коштів туди вкладено. А ще шкідники.
Василь Кириченко з
Рашівки.

26 may 2017

... 220 ...

Close  
  Close