Questions-answers Interview All records

... 219 ...

Question
Людина я в роках. Харчів багато і не потрібно. Вистачає. Кожного ранку купую хліб. Олію по потребі. Сало, масло, ковбасу, консерву, м`ясо, крупи різні. Всього є. Вчора купив пачку масла
за 20 гривень а ще пшона за вісім гривень. Борошно продають в пакунках. В господарстві кури. Можна яйця смажити, варити а можна і так пити. Так напевно і краще. За кожним крапля крові доточується.
Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Аби здоров'я

26 may 2017

Question
Олег! Чі маєте Ви грядку?
У Вас напевно дощ іде. А у нас пилюга. Сьогодні займаюся прополкою. Бур`янець висіявся. А той, що коріння глибоко, великий. Не страшна йому посуха. Картопля проростає не тільки та, що для нового врожаю а і та що лишилась з осені. Повідомляють про дощі, але від тих повідомлень лишається лише 'ПШИК'.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Є грядка, жінка займається, дощ пройшов)

26 may 2017

Question
Добрий день, а якщо я забув доступ до сторінки - емейл, пароль - а хочу її видалити, то що мені треба зробити?

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
введіть е-мейл і пароль, якщо буде помилка введення - буде лінк 'забули пароль?' - скористайтесь ним

25 may 2017

Question
Добрый день.По данным архивов наш дедушка Яцько Петр Дмитриевич,1909 года рождения,прож.ст.Рахны,
после боя в 1941году под Большой Севастьяновкой был смертельно ранен и похоронен в этом селе.Внесено ли его имя на стелле?Буду признательна за ответ
С уважением Людмила Косюк ludmilakosuk92@gmail.com
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Зверніться до місцевих, будь ласка

21 may 2017

18 may 2017

Question
Скільки український селянин економить від холоду?

Холодний май буде гарнй урожай. Те відомо з давнх давен.

Поховался шкідники:
-колорадські, дротянки, блохи, гробаки, капустянка. Не тривожать рослин.

Не втрачаче селянин кошти на препарат. Не літає колорадський. Якб мороз не завітав а прохолода на корсть.

Картопля лине до сонця, стебла кріпкі, можливо колорадський менше попасеться.

Блохи не нападають на капусту.

18 may 2017

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дорогі односайтники, наша соцмережа в останні години піддається кібератакам. Останній раз це було близько року тому. Чому саме зараз і кому це вигідно - є привід задуматись.

Стосовно користувачів, які входили (реєструвались) на нашому сайті через "Вконтакте", "Однокласники", пошту mail.ru, yandex, rambler, інші рос. скриньки - прошу терміново додати (замінити) на інші скриньки, щоб не було проблемою з входом на сайт і отримання кореспонденції.

17 may 2017

Question
Раніше в Рашівці були вигони. Там кози, свині.
Дітвора. Круг старих дідів
де вони днями в підкидного
Вечером гармонії, парубки та дівки. Зараз вигонів немає. Дідів зовсім мало. Дітвори не видно. Не гуляють свині та кози. А якби все було, найнявся б я свинопасом. Найміть мене хоч Ви. Щоб не білувало, буде там від мене буковок
як мурашок влітку.

17 may 2017

Question
Якщо запустите, зробіть так, щоб воно струмувало окремо, Ваше на місці а моє до низу. Бо тепер у Вас відвідників побільшає.

17 may 2017

Question
Свиноптики повідомили про мороз в шести областях Україн, в яких не кажуть.
Ще про дощі.

Морозу у нас не буде, бо колорадські вже почали обходити картоплю.

Абрикоси наскок зими витримала, вже великі.

Яблук рясно. Слив теж.
Вишень мало.

17 may 2017

... 219 ...

Close  
  Close