|
Question
Людина я в роках. Харчів багато і не потрібно. Вистачає. Кожного ранку купую хліб. Олію по потребі. Сало, масло, ковбасу, консерву, м`ясо, крупи різні. Всього є. Вчора купив пачку масла
за 20 гривень а ще пшона за вісім гривень. Борошно продають в пакунках. В господарстві кури. Можна яйця смажити, варити а можна і так пити. Так напевно і краще. За кожним крапля крові доточується.
Василь Кириченко з Рашівки.
Людина я в роках. Харчів багато і не потрібно. Вистачає. Кожного ранку купую хліб. Олію по потребі. Сало, масло, ковбасу, консерву, м`ясо, крупи різні. Всього є. Вчора купив пачку масла
за 20 гривень а ще пшона за вісім гривень. Борошно продають в пакунках. В господарстві кури. Можна яйця смажити, варити а можна і так пити. Так напевно і краще. За кожним крапля крові доточується.
Answer
Олег Сироватко Аби здоров'я
Question
Олег! Чі маєте Ви грядку?
У Вас напевно дощ іде. А у нас пилюга. Сьогодні займаюся прополкою. Бур`янець висіявся. А той, що коріння глибоко, великий. Не страшна йому посуха. Картопля проростає не тільки та, що для нового врожаю а і та що лишилась з осені. Повідомляють про дощі, але від тих повідомлень лишається лише 'ПШИК'.
Олег! Чі маєте Ви грядку?
У Вас напевно дощ іде. А у нас пилюга. Сьогодні займаюся прополкою. Бур`янець висіявся. А той, що коріння глибоко, великий. Не страшна йому посуха. Картопля проростає не тільки та, що для нового врожаю а і та що лишилась з осені. Повідомляють про дощі, але від тих повідомлень лишається лише 'ПШИК'.
Answer
Олег Сироватко Є грядка, жінка займається, дощ пройшов)
Question
Добрий день, а якщо я забув доступ до сторінки - емейл, пароль - а хочу її видалити, то що мені треба зробити?
Добрий день, а якщо я забув доступ до сторінки - емейл, пароль - а хочу її видалити, то що мені треба зробити?
Answer
Олег Сироватко введіть е-мейл і пароль, якщо буде помилка введення - буде лінк 'забули пароль?' - скористайтесь ним
Question
Добрый день.По данным архивов наш дедушка Яцько Петр Дмитриевич,1909 года рождения,прож.ст.Рахны,
после боя в 1941году под Большой Севастьяновкой был смертельно ранен и похоронен в этом селе.Внесено ли его имя на стелле?Буду признательна за ответ
С уважением Людмила Косюк ludmilakosuk92@gmail.com
Добрый день.По данным архивов наш дедушка Яцько Петр Дмитриевич,1909 года рождения,прож.ст.Рахны,
после боя в 1941году под Большой Севастьяновкой был смертельно ранен и похоронен в этом селе.Внесено ли его имя на стелле?Буду признательна за ответ
С уважением Людмила Косюк ludmilakosuk92@gmail.com
Answer
Олег Сироватко Зверніться до місцевих, будь ласка
Question
Скільки український селянин економить від холоду?
Холодний май буде гарнй урожай. Те відомо з давнх давен.
Поховался шкідники:
-колорадські, дротянки, блохи, гробаки, капустянка. Не тривожать рослин.
Не втрачаче селянин кошти на препарат. Не літає колорадський. Якб мороз не завітав а прохолода на корсть.
Картопля лине до сонця, стебла кріпкі, можливо колорадський менше попасеться.
Блохи не нападають на капусту.
Скільки український селянин економить від холоду?
Холодний май буде гарнй урожай. Те відомо з давнх давен.
Поховался шкідники:
-колорадські, дротянки, блохи, гробаки, капустянка. Не тривожать рослин.
Не втрачаче селянин кошти на препарат. Не літає колорадський. Якб мороз не завітав а прохолода на корсть.
Картопля лине до сонця, стебла кріпкі, можливо колорадський менше попасеться.
Блохи не нападають на капусту.
Answer
Олег Сироватко ...
Стосовно користувачів, які входили (реєструвались) на нашому сайті через "Вконтакте", "Однокласники", пошту mail.ru, yandex, rambler, інші рос. скриньки - прошу терміново додати (замінити) на інші скриньки, щоб не було проблемою з входом на сайт і отримання кореспонденції.
Question
Раніше в Рашівці були вигони. Там кози, свині.
Дітвора. Круг старих дідів
де вони днями в підкидного
Вечером гармонії, парубки та дівки. Зараз вигонів немає. Дідів зовсім мало. Дітвори не видно. Не гуляють свині та кози. А якби все було, найнявся б я свинопасом. Найміть мене хоч Ви. Щоб не білувало, буде там від мене буковок
як мурашок влітку.
Раніше в Рашівці були вигони. Там кози, свині.
Дітвора. Круг старих дідів
де вони днями в підкидного
Вечером гармонії, парубки та дівки. Зараз вигонів немає. Дідів зовсім мало. Дітвори не видно. Не гуляють свині та кози. А якби все було, найнявся б я свинопасом. Найміть мене хоч Ви. Щоб не білувало, буде там від мене буковок
як мурашок влітку.
Answer
Олег Сироватко ...
Question
Якщо запустите, зробіть так, щоб воно струмувало окремо, Ваше на місці а моє до низу. Бо тепер у Вас відвідників побільшає.
Якщо запустите, зробіть так, щоб воно струмувало окремо, Ваше на місці а моє до низу. Бо тепер у Вас відвідників побільшає.
Answer
Олег Сироватко ...
Question
Свиноптики повідомили про мороз в шести областях Україн, в яких не кажуть.
Ще про дощі.
Морозу у нас не буде, бо колорадські вже почали обходити картоплю.
Абрикоси наскок зими витримала, вже великі.
Яблук рясно. Слив теж.
Вишень мало.
Свиноптики повідомили про мороз в шести областях Україн, в яких не кажуть.
Ще про дощі.
Морозу у нас не буде, бо колорадські вже почали обходити картоплю.
Абрикоси наскок зими витримала, вже великі.
Яблук рясно. Слив теж.
Вишень мало.
Answer
Олег Сироватко :)
|
| Close |