Форум Золотої Балки

Теми для публікацій та розмов


ПРЕЗЕНТАЦІЯ ФОТОАЛЬБОМІВ
2 серпня 2014 Віктор-Миколай Сердюк

Покупка/продажа Хтось цікавиться радіоконструю...
21 червня 2014 Віктор-Миколай Сердюк

ЯК МИ СВЯТКУЄМО.
26 лютого 2014 Віктор-Миколай Сердюк

ТОЧКА ЗОРУ
26 лютого 2014 Віктор-Миколай Сердюк

РЕТРО ФОТО - ЦІКАВИНКИ НАШОЇ ІСТОРІЇ
17 листопада 2013 Віктор-Миколай Сердюк

ПРО НАС ПИШУТЬ
7 квітня 2013 Віктор-Миколай Сердюк

анекдоти
9 січня 2012 Віктор-Миколай Сердюк

Клубне життя, відпочинок Є архів із більше як двухсот ф...
10 січня 2011 Віктор-Миколай Сердюк

Комп'ютер та інтернет Цікаво, чи багато з молоді вик...
10 січня 2011 Віктор-Миколай Сердюк

Охорона здоров'я Село і сьогодні має дільничну ...
10 січня 2011 Віктор-Миколай Сердюк

Наша школа В школі появилось поповнення ....
10 січня 2011 Віктор-Миколай Сердюк

Церква та релігія
10 січня 2011 Віктор-Миколай Сердюк

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Актуально!
У магазинчиках села виставили скриньки з написом 'НА ПОТРЕБИ АРМІЇ' А що далі робити - не знають!
Куди, як і що закупляти...
У 'Сарматі', за неперевіреними даними, і наш односелець Сашко. Ось приклад куди надіслати кошти: 

Создан специализированный фонд содействия херсонскому батальону территориальной обороны 'Сармат'

http://khersonline.n... style='margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(170, 0, 0); text-decoration: none;'>Сегодня, 11:36  
  • 0
  • http://khersonline.n... title='Плохо' class='r1-unit' style='margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(170, 0, 0); text-decoration: none; display: block; width: 17px; height: 17px; text-indent: -9000px; z-index: 17; position: absolute; left: 0px;'>1
  • http://khersonline.n... title='Приемлемо' class='r2-unit' style='margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(170, 0, 0); text-decoration: none; display: block; width: 17px; height: 17px; text-indent: -9000px; z-index: 17; position: absolute; left: 17px;'>2
  • http://khersonline.n... title='Средне' class='r3-unit' style='margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(170, 0, 0); text-decoration: none; display: block; width: 17px; height: 17px; text-indent: -9000px; z-index: 17; position: absolute; left: 34px;'>3
  • http://khersonline.n... title='Хорошо' class='r4-unit' style='margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(170, 0, 0); text-decoration: none; display: block; width: 17px; height: 17px; text-indent: -9000px; z-index: 17; position: absolute; left: 51px;'>4
  • http://khersonline.n... title='Отлично' class='r5-unit' style='margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(170, 0, 0); text-decoration: none; display: block; width: 17px; height: 17px; text-indent: -9000px; z-index: 17; position: absolute; left: 68px;'>5
http://khersonline.n... alt='Создан специализированный фонд содействия херсонскому батальону территориальной обороны "Сармат" ' title='Создан специализированный фонд содействия херсонскому батальону территориальной обороны "Сармат" ' style='margin: 0px; padding: 5px; border: none; max-width: 650px; float: left;'>Херсонский областной благотворительный фонд содействия херсонскому батальону территориальной обороны «Сармат» создан для материально технического обеспечения батальона. Председателем фонда выбран директор Укрречфлота Василий Донец.

Одной из первых задач фонда — покупка приборов ночного видения. По словам командира батальона «Сармат» Виктора Евдокимова, оптика которая позволяет видеть ночью, очень нужна военнослужащим, так как количество объектов для охнары постоянно увеличивается.

Реквизиты фонда: ПАО «Банк Национальный кредит» МФО 230720, р\с 26006101061001
Получатель: Областной благотворительный фонд содействия херсонскому батальону территориальной обороны «Сармат» 

http://tp.ks.ua/blog... target='_blank' style='margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(170, 0, 0); text-decoration: none;'>Твоя правда
@~Orest_lyutij_-_slava_ukra_n_(xmusic.me)~7414886~199

2 серпня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
От і добре, що є бажання до спілкування. Раніше я писав російською, тому, що не мав певності у розумінні моїх аргументів. Все таки увесь вік пробути в російськомовному оточенні даються взнаки. Наприклад, звертання пан у нас зовсім не того значення, що ви вважаєте. Бо ж 'господин' зовсім не пан, як старовинне українське козацьке звертання до товариша :))) От це і вже нас різнить. Щодо окупанта, то як іще звати іноземця, хто підтримав і підтримує абсолютно неправову анексію нашої країни? А що говорить ваша фраза 'встречают с обрезками арматуры'.? Або ж ще один перл: '... демонстрация силы,то скорее для Европы и США,а не для Украины' - це ви про російські війська на кордоні України? Точно вже по путінськи - це не війна, це ПРИМУС ДО МИРУ. Як у Гебельса: - ми їх мирно бомбимо, а вони, підлі, по нас стріляють! :)))
Дивна переконаність, що вас, як капітана 1-го рангу ЗС РФ не пустять на поминальні дні. Ну, якщо ви у формі, та ще з кобурою, або ж з триколорами з наміром підняти у нас у селі - то звиняйте, самі селяни цього не допустять ;)))
Було б дуже корисно для вас побувати в гостях у селі, та й нам подивитись на людину, хто абсолютно вірить Путіну і підтримує його у політиці стосовно України. Як бажаєте, я організую вашу зустріч із селянами, де ви поясните їм свою точку зору? До поминальної неділі вже недалеко.....
Бо ці форуми читають лише одиниці жителів. Якщо: - 'Себя я всю жизнь считаю украинцем'- то що то значить? Родитись в Україні - зовсім не означає бути українцем! Ось сьогодні у селі була зустріч із хлопцями із РУН (рускоязычные украинские националисты). Фото зустрічі із лідером РУН, Сергієм Замілюхін виставлю пізніше. Погугліть (не в яндексі), про цей рух із цікавості. Я не їх прибічник, але мене потішило, що російськомовні і не завжди народжені в Україні так вболівають за свою країну!

22 березня 2014

Слущенко Александр, користувач 1ua
Александр Слущенко
Общаться я готов.Наверное я не понял,что это надо было сделать здесь.Сразу отмечу,что ни паном,ни оккупантом себя не чувствую.Мне больно и обидно наблюдать за тем ,что творится в Украине.Власти для народа и за народ в Украине давно нет.Верхи наворовали и боятся,чтобы у них теперь это не отобрали.В СМИ врут много и всем.Нам хоть самим надо не враньё множить,а обмениваться правдивой информацией.В России нет ни мобилизации,ни эскалации.В Крыму российские войска есть.Войска в России сейчас имеют силу.Украинские наблюдатели уже облетали приграничные области России и видели,что солдаты обучаются активно.Раньше и в России военным тоже хватало средств только на пропитание.Если это и демонстрация силы,то скорее для Европы и США,а не для Украины(ваши военные сами давали себе оценку).Лично мне приходится отказываться от поездки на свою родину,т.к. хоть и в возрасте уже,но всё же капитан 1 ранга ВМФ РФ,а нынешние власти таких не уважают.Да и вы вот в оккупанты готовы причислить!На сторинкы сэла як нэ пустытэ,то цэ вашэ право,а в село приезжать мне хочется и,дай бог,чтобы этому не было препятствий.Надеюсь,что мы ж разумные люди - и русские и украинские.Себя я всю жизнь считаю украинцем.

17 березня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Чомусь Олександр Слущенко не захотів спілкуватись тут, на форумі села Золота Балка. Бажаючі простежити його публікації можуть на моїй сторінці: 
http://1ua.com.ua/in...=%CC%E8%EA%EE%EB%E0%E9%EE%E2%E8%F7
або ж на його сторінці:
http://1ua.com.ua/in...=%C0%EB%E5%EA%F1%E0%ED%E4%F0
Читайте, робіть висновки.

16 березня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
ВІДКРИТИЙ ЛИСТ НАШОМУ ЗЕМЛЯКУ ОЛЕКСАНДРУ СЛУЩЕНКУ

Пане Олександре! Судячи по твоїх виступах в Однокласниках ти підтримуєш той шабаш брехні на Україну? Російські війська вже на Херсонщині і як тобі почувається окупантом? Я помиляюсь? Дай відповідь! 
Якщо так - видаляйся зі списку моїх друзів, та і на сторінках села тобі робити нічого.

9 березня 2014

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк

Виконуючи слово, дане раніше, відсилаю УСІХ БАЖАЮЧИХ подивитись фоторепортаж зі свята в селі Республіканець. Це тут:

http://1ua.com.ua/fc...

Відвідайте Кам*янську Січ наступного року!!!

30 травня 2013

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Не дивуйтесь одноманітності у назвах фотоальбомів. Мені дорікали, що важко знайти наш сайт у морі інформації. Тепер  при пошукові у ІНТЕРНЕТІ назва села буде частіше проявлятись на сторінках пошукових машин.

6 травня 2013

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
ДОТОРКНІТЬСЯ ДО ІСТОРІЇ!

На мій запит цитую відповідь зі штабу Херсонського Козацького Коша:


План проведення заходiв i вiдзначення 304-ї річниці

Кам’янської Січі та вшанування пам’яті кошового отамана К.Гордієнка.

Місце проведення заходу: село Республіканець Бериславського району.

Час проведення: 1 травня 2013 року.

Початок заходу: 10.00 година ранку.

З 7 -00 -9-00- прибуття і реєстрація учасників заходу, розміщення козацьких осередків, формування табору кожного осередку. Розташування торгівлі.

9- 30 – 10-00 – шикування козацьких осередків біля пам’ ятника козакам Кам’янської Січі і могил кошових отаманів К. Гордіенка та В.Єрофієва.

10-00 -10- 0 5 – зустріч голови Херсонської обласної Державної адміністрації, почесних гостей

10-05 – 10-10 – підняття Державного Прапора України. Звучить Гімн України.

10-05 – 10- 10 – внесення козацьких прапорів під козацький марш.

10-10 – 11-00 –заупокійна панахида по всіх загиблих козаках Кам’яської Січі. Покладання вінків до пам’ятника та квітів до могил кошових отаманів.

11-00 – 11-10 – винесення козацьких прапорів під козацький марш.

11-10 – 11-20 – перехід на майдан біля флагштоку Державного Прапора України. Шикування козацького строю.

11-20 – 11-25 – урочисте підняття Державного Прапора України. Державний гімн України.

11-25 – 11-50 – виступ голови Херсонської Обласної Державної адміністрації, почесних гостей, отаманів козацьких осередків.

11-50 – 11-55 – закриття мітингу. Державний Гімн.

12-00 – 13-00 – концерт патріотичної, козацької та народної пісні. Ознайомча екскурсія для почесних гостей по Кам’янській Січі. Висадка молодих саджанців у дубовому гаю.

13-00 – 15-00 – козацький куліш.

15 00 – 18-00 – міжрегіональна культурно – розважальна програма (за участі делегацій українського козацтва, Всеукраїнської федерації «Спас»), історичних реконструкцій, демонстрація козацького вишколу, козацьких бойових вправ, майстер- класи, екскурсії.

З 18-00 – санітарний рейд, від’їзд учасників заходу.

Затверджено радою отаманів ХП ВЗН
Отаман ХООКП ВЗН С. ЯКУБА


Киньте усі справи, приїжджайте, не пожалкуєте!

Зі своєї сторони обіцяю фоторепортаж цієї події.

30 квітня 2013

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк

Я щиро вдячний усім, хто привітав мене з  ювілеєм та подарував фото у мій альбом. Я також щиро вдячний тим, хто прочитав книгу про Золоту Балку. Особливо Василю Костюку за його зауваження і теплі слова в мою адресу. Валерію Побідашу за жвавий інтерактивний коментар у листах під час читання! Попередній файлообмінник, де лежала книга, був закритий у зв’язку з подіями навколо EX.UA. Тож бажаючим, я пропоную нове посилання, де Ви БЕЗКОШТОВНО можете скачати цю та іще одну мою книжку, але уже прозову. Це мій подарунок моїм друзям, односайтникам. Ось посилання:

Історична http://www.fayloobme...>http://www.fayloobme...

Прозова http://www.fayloobme...>http://www.fayloobme...

Увага! Не ведіться на заклики 'Быстро сказачать за деньги…' .– шукайте текст маленькими літерами 'скачать бесплатно'. Хто не розбереться – пишіть, допоможу.

21 лютого 2012

Сердюк Віктор-Миколай, користувач 1ua
Віктор-Миколай Сердюк
Першого липня 2010 року селу офіційно виповнилось 230 років. Вперше громада села зібралася на це святкування. Вперше відбулася презентація книги 'Золота Балка 1780-2010. Най цікавіші факти, події, люди'. Книга про історію села має 150 сторінок і біля сотні фотографій. Вперше приватні особи села організувались і вклали свої кошти в ремонт сільського спортивного залу. Вперше число інтернет користувачів в селі перевищило 50 осіб! Вперше число одноосібників, що виявили бажання самостійно обробляти свій земельний пай перевищило прихильників колективного господарювання. Нічого не буває гіршого , як жити в час перемін, дай Боже, щоб це 'вперше' дало добрі плоди і стабільне життя нашої сільської громади!

10 січня 2011


... 1


  Закрити  
  Закрити