|
Question
Доброго Вам времени.Россиянам вход 'забронен'?
Доброго Вам времени.Россиянам вход 'забронен'?
Answer
Олег Сироватко Вітаємо на сайті всіх. В Росії є теж хороші люди, але ставимося з обережністю. Самі розумієте, чому так
Question
номер тел мольфарки ольги і дні прийому
номер тел мольфарки ольги і дні прийому
Answer
Олег Сироватко Не знаю таку
Игорь Яценюк Известная мольфарка Ольга (Внучка известного мольфара Гоя Андрея) проживает в Карпатах, а не на Волыне.Сам Гой умер 22 года назад, и передал свой дар предсказаний внучке, именно Гой предсказал гибель Москвы и падения ее правителя по землю.
18 july 2021 |
Question
Ви якщо не белембаєте про який Дольськ йдеться мова - то і не беріться десь щось публікувати, а ще тим паче відео, на яке ви не маєте дозволу для розповлюдження. Щось я, як автор, не памятаю, щоб за це відео до мене хтось звертався. Тому ВИДАЛІТЬ і не займайтесь розповсюдженням дезінформації, не вводьте людей в оману.
Ви якщо не белембаєте про який Дольськ йдеться мова - то і не беріться десь щось публікувати, а ще тим паче відео, на яке ви не маєте дозволу для розповлюдження. Щось я, як автор, не памятаю, щоб за це відео до мене хтось звертався. Тому ВИДАЛІТЬ і не займайтесь розповсюдженням дезінформації, не вводьте людей в оману.
Answer
Олег Сироватко Та які проблеми? Дайте посилання на відео - видалю. :)
Question
Доброго вечора. Це мій профіль на вашому сайті (https://1ua.com.ua/I... до якого з певних причин не маю доступу. Прошу Вас заблокувати його, або приховати мої дані і адресу, щоб позбутися шахраїв. Дякую за розуміння і допомогу.
Доброго вечора. Це мій профіль на вашому сайті (https://1ua.com.ua/I... до якого з певних причин не маю доступу. Прошу Вас заблокувати його, або приховати мої дані і адресу, щоб позбутися шахраїв. Дякую за розуміння і допомогу.
Answer
Олег Сироватко Видалив, при необхідності зможете відновити акаунт через пошту iva*16k*4m*r@yandex.ru
Question
Олег добрый день, вы имеете отношение к селу Ведильцы? как можно с Вами связаться?
Олег добрый день, вы имеете отношение к селу Ведильцы? как можно с Вами связаться?
Answer
Олег Сироватко Вітаю, тільки адмін соцмережі всіх населених пунктів України
Question
Петро Мелешко Добрий вечір. У Жовківському районі Львівщини є село Завадів біля Зашкова. На сайті його немає
Question
Подскажите пожалуйста, дорога из Черкасс в Миргород через с. Крестителево до сих пор в ужасном состоянии?
Подскажите пожалуйста, дорога из Черкасс в Миргород через с. Крестителево до сих пор в ужасном состоянии?
Answer
Олег Сироватко це питання до місцевих
Question
Олег, здравствуйте! Как с вами поговорить по вайберу или вацапу?
Олег, здравствуйте! Как с вами поговорить по вайберу или вацапу?
Answer
Олег Сироватко краще реєструйтесь, через приватні повідомлення
Question
Вітаю. Як можна відновити доступ до своєї сторінки від 03.05.2011. Пароль не пам'ятаю, електронної адреси не залишилось (скоріш за все була mail.ru). Сторінка, до якої хочу відновити доступ -
Роман Шарко на 1ua.com.ua
Вітаю. Як можна відновити доступ до своєї сторінки від 03.05.2011. Пароль не пам'ятаю, електронної адреси не залишилось (скоріш за все була mail.ru). Сторінка, до якої хочу відновити доступ -
Роман Шарко на 1ua.com.ua
Answer
Олег Сироватко Вислав на пошту
Від сьогодні сторінки фото і відео сайту відображають 6 колонок для великих моніторів або 2 колонки для мобільних телефонів. Це спрощує їх перегляд і користування. Успіхів!
|
Close |