Questions-answers Interview All records

... 288 ...

Question
Доброго Вам времени.Россиянам вход 'забронен'?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаємо на сайті всіх. В Росії є теж хороші люди, але ставимося з обережністю. Самі розумієте, чому так

22 july 2021

Question
номер тел мольфарки ольги і дні прийому
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Не знаю таку

16 july 2021

Игорь Яценюк Известная мольфарка Ольга (Внучка известного мольфара Гоя Андрея) проживает в Карпатах, а не на Волыне.Сам Гой умер 22 года назад, и передал свой дар предсказаний внучке, именно Гой предсказал гибель Москвы и падения ее правителя по землю.
18 july 2021
Question
Ви якщо не белембаєте про який Дольськ йдеться мова - то і не беріться десь щось публікувати, а ще тим паче відео, на яке ви не маєте дозволу для розповлюдження. Щось я, як автор, не памятаю, щоб за це відео до мене хтось звертався. Тому ВИДАЛІТЬ і не займайтесь розповсюдженням дезінформації, не вводьте людей в оману.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Та які проблеми? Дайте посилання на відео - видалю. :)

14 july 2021

Question
Доброго вечора. Це мій профіль на вашому сайті (https://1ua.com.ua/I... до якого з певних причин не маю доступу. Прошу Вас заблокувати його, або приховати мої дані і адресу, щоб позбутися шахраїв. Дякую за розуміння і допомогу.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Видалив, при необхідності зможете відновити акаунт через пошту iva*16k*4m*r@yandex.ru

6 july 2021

Question
Олег добрый день, вы имеете отношение к селу Ведильцы? как можно с Вами связаться?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаю, тільки адмін соцмережі всіх населених пунктів України

5 july 2021

Question
Мелешко Петро, 1ua user
Петро Мелешко
Добрий вечір. У Жовківському районі Львівщини є село Завадів біля Зашкова. На сайті його немає
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго вечора, додав сторінку
https://1ua.com.ua/z...

4 july 2021

Question
Подскажите пожалуйста, дорога из Черкасс в Миргород через с. Крестителево до сих пор в ужасном состоянии?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
це питання до місцевих

25 june 2021

Question
Олег, здравствуйте! Как с вами поговорить по вайберу или вацапу?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
краще реєструйтесь, через приватні повідомлення

23 june 2021

Question
Вітаю. Як можна відновити доступ до своєї сторінки від 03.05.2011. Пароль не пам'ятаю, електронної адреси не залишилось (скоріш за все була mail.ru). Сторінка, до якої хочу відновити доступ -
Роман Шарко на 1ua.com.ua

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вислав на пошту

20 june 2021

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Мої вітання, друзі!
Від сьогодні сторінки фото і відео сайту відображають 6 колонок для великих моніторів або 2 колонки для мобільних телефонів. Це спрощує їх перегляд і користування. Успіхів!

13 june 2021

... 288 ...

Close  
  Close