|
Answer
Остап Вавринюк так
Answer
Остап Вавринюк звичайний
Question
здравствуйте.Усть фото села Будеи, ставка, крснокирпичного дома Левицких,Михальских возле ставка на ул. Ленина.Как рыбалка?
здравствуйте.Усть фото села Будеи, ставка, крснокирпичного дома Левицких,Михальских возле ставка на ул. Ленина.Как рыбалка?
Answer
Олег Сироватко Вітаю, я там ніколи не був, фото взяв з інтернету :)
Question
Здравствуйте, Олег! Как можно с вами связаться? Увидел Ваши фото ОЦ 'Чайка' В подростковом возрасте был в этом месте в пионерском лагере! Может быть есть ещё фото? Сергей. 9218033060@mail.ru
Здравствуйте, Олег! Как можно с вами связаться? Увидел Ваши фото ОЦ 'Чайка' В подростковом возрасте был в этом месте в пионерском лагере! Может быть есть ещё фото? Сергей. 9218033060@mail.ru
Answer
Олег Сироватко Вітаю, на жаль це все, що є. Фото взяті з інтернету
Question
Добрый вечер, подскажите пожалуйста как мне найти сестру, она живёт в с. Днипровка, её девичья фамилия Попова Валя?
Добрый вечер, подскажите пожалуйста как мне найти сестру, она живёт в с. Днипровка, её девичья фамилия Попова Валя?
Answer
Олег Сироватко Доброго вечора, треба до місцевих звернутись
Question
Сергей Коротич Здравствуйте Олег Ал.как найти человека который ищет родсвеннико,он задавал вопрос на сайте, спасибо
Answer
Олег Сироватко Доброго дня, таких випадків багато, шукають і не залишають контактів. Ви можете відреагувати на питання на сторінці. Можливо, з Вами зв'яжуться
Question
Отзовитесь пожалуйста напишите мне пожалуйста
Отзовитесь пожалуйста напишите мне пожалуйста
Answer
Олег Сироватко Треба зареєструватись, щоб я знав, кому писати
Question
Коли не знаєш - не берись, або запитуй!!! Вхопив моє відео не запитавши чи можна його десь використати! Зайнятись нема чим? Дольськ. Спочатку розберись якого це району Дольськ!!! Автор відео О.Тимошук (Дольські музики).
Коли не знаєш - не берись, або запитуй!!! Вхопив моє відео не запитавши чи можна його десь використати! Зайнятись нема чим? Дольськ. Спочатку розберись якого це району Дольськ!!! Автор відео О.Тимошук (Дольські музики).
Answer
Олег Сироватко Вітаю на сайті. Політика ютуба дозволяє ділитись відео на інших сайтах. Ви це знаєте. Якщо Вас це не влаштовує, можете шукати по просторах інтернету всіх, хто ним поділився. І в нашому випадку можу його видалити, якщо дасте його вірне посилання
Question
Володимр Пархомик Доброго дня…шукаю номер гадалки пані Слави з Добротвора.підскажіть номер якщо можете…питання таке на сайті бачу задавалося але відповіді як учасник групи я не бачу.а чекати відповідь на своє питання не можу тому що проїздом в добротворі!допоможіть будь-ласка!можливо як адмін сайту Ви бачите відповідь на попередні питання…наперед спасибі
Володимр Пархомик Доброго дня…шукаю номер гадалки пані Слави з Добротвора.підскажіть номер якщо можете…питання таке на сайті бачу задавалося але відповіді як учасник групи я не бачу.а чекати відповідь на своє питання не можу тому що проїздом в добротворі!допоможіть будь-ласка!можливо як адмін сайту Ви бачите відповідь на попередні питання…наперед спасибі
Answer
Олег Сироватко На жаль, інформація не відома, доброго дня
Question
Доброго дня? Чи приймає батюшка Нікіта і як до нього попасти????
Доброго дня? Чи приймає батюшка Нікіта і як до нього попасти????
Answer
Олег Сироватко Доброго дня, я такого не знаю
|
Close |