Questions-answers Interview All records

... 289 ...

Question
Розробників Сторінка, 1ua user
Сторінка Розробників
Олег пунктуальна людина?

4 october 2021

Question
Розробників Сторінка, 1ua user
Сторінка Розробників
Олег гарно малює, охайний має почерк?
Answer
Вавринюк  Остап, 1ua user
Остап Вавринюк
звичайний

4 october 2021

Question
здравствуйте.Усть фото села Будеи, ставка, крснокирпичного дома Левицких,Михальских возле ставка на ул. Ленина.Как рыбалка?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаю, я там ніколи не був, фото взяв з інтернету :)

19 september 2021

Question
Здравствуйте, Олег! Как можно с вами связаться? Увидел Ваши фото ОЦ 'Чайка' В подростковом возрасте был в этом месте в пионерском лагере! Может быть есть ещё фото? Сергей. 9218033060@mail.ru
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаю, на жаль це все, що є. Фото взяті з інтернету

8 september 2021

Question
Добрый вечер, подскажите пожалуйста как мне найти сестру, она живёт в с. Днипровка, её девичья фамилия Попова Валя?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго вечора, треба до місцевих звернутись

8 september 2021

Question
Коротич Сергей, 1ua user
Сергей Коротич
Здравствуйте Олег Ал.как найти человека который ищет родсвеннико,он задавал вопрос на сайте, спасибо
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня, таких випадків багато, шукають і не залишають контактів. Ви можете відреагувати на питання на сторінці. Можливо, з Вами зв'яжуться

7 september 2021

Question
Отзовитесь пожалуйста напишите мне пожалуйста
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Треба зареєструватись, щоб я знав, кому писати

22 august 2021

Question
Коли не знаєш - не берись, або запитуй!!! Вхопив моє відео не запитавши чи можна його десь використати! Зайнятись нема чим? Дольськ. Спочатку розберись якого це району Дольськ!!! Автор відео О.Тимошук (Дольські музики).
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаю на сайті. Політика ютуба дозволяє ділитись відео на інших сайтах. Ви це знаєте. Якщо Вас це не влаштовує, можете шукати по просторах інтернету всіх, хто ним поділився. І в нашому випадку можу його видалити, якщо дасте його вірне посилання

9 august 2021

Question
Володимр Пархомик Доброго дня…шукаю номер гадалки пані Слави з Добротвора.підскажіть номер якщо можете…питання таке на сайті бачу задавалося але відповіді як учасник групи я не бачу.а чекати відповідь на своє питання не можу тому що проїздом в добротворі!допоможіть будь-ласка!можливо як адмін сайту Ви бачите відповідь на попередні питання…наперед спасибі
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
На жаль, інформація не відома, доброго дня

3 august 2021

Question
Доброго дня? Чи приймає батюшка Нікіта і як до нього попасти????
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня, я такого не знаю

22 july 2021

... 289 ...

Close  
  Close