|
Question
Добрый день!Скажите а село карповичи от вас далеко?
Добрый день!Скажите а село карповичи от вас далеко?
Answer
Олег Сироватко Так, доброго дня
Question
zdravstvuite. Moja imija Annika i pishu vam iz Estonii. Moja mama iz Berezotochi i 70?e god? peeshla zit v Estoniju. M? hodili v Berezotochu kazd?i leto. U menja dve vopros? - imija mojei babushki - Olga Ivanovna Vazka, dolzna b?t napisano na vazn?i pamjatnik v sele. Eto jesjo tak? I gimn Berezotochi pisal moi djadja Vova Vazka. Kak v sele zizn?
zdravstvuite. Moja imija Annika i pishu vam iz Estonii. Moja mama iz Berezotochi i 70?e god? peeshla zit v Estoniju. M? hodili v Berezotochu kazd?i leto. U menja dve vopros? - imija mojei babushki - Olga Ivanovna Vazka, dolzna b?t napisano na vazn?i pamjatnik v sele. Eto jesjo tak? I gimn Berezotochi pisal moi djadja Vova Vazka. Kak v sele zizn?
Answer
Олег Сироватко Вітаю, я з Носівки (Чернігівщина), Вам треба звернутись на сторінці потрібного села
Question
Добрый день! Где снять жилье в мамалыге??
Добрый день! Где снять жилье в мамалыге??
Answer
Олег Сироватко Зверніться до місцевих
25 february 2022 |
Question
Я розшукую Анатолія Дуженко з села мельниківка, можете допогти?!мене звати Маценко Людмила
Я розшукую Анатолія Дуженко з села мельниківка, можете допогти?!мене звати Маценко Людмила
Answer
Олег Сироватко Зверніться до місцевих
Question
На вашей фотографии село Ромашки в какой области ?
На вашей фотографии село Ромашки в какой области ?
Answer
Олег Сироватко Там в меню є посилання на область
Question
Як можна звязатись з отцем василем
Як можна звязатись з отцем василем
Answer
Олег Сироватко Я знаю одного, якщо Ви з Носівки шукаєте - зверніться через приватні повідомлення - дам контакт
Answer
Олег Сироватко Вона була майже пуста, створена через вхід з ін. соц. мережі, я видалив.
Question
Как удалить запись?
Как удалить запись?
Answer
Олег Сироватко яку саме?
Question
Як видалити свою сторінку?
Як видалити свою сторінку?
Answer
Олег Сироватко дайте її посилання
Question
Добрий вечір, лист від вас, Олег мені не надходив! Якщо можете, то відправте ще раз! Дякую. Veronika
Добрий вечір, лист від вас, Олег мені не надходив! Якщо можете, то відправте ще раз! Дякую. Veronika
Answer
Олег Сироватко відправив з іншої скриньки, будь-ласка перевірте
|
Close |