Questions-answers Interview All records

... 294 ...

Question
Олег, вельмишановний пане. Зараз діти не за партою, уроки через інтернет. У батьків роботи нема. Коли діти в школі, щоранку їм безкоштовні сніданки, для цього виділяються кошти з бюджету. Коли ж діти навчаються домо, снідати сніданки ніяк. Цікаво, куди діваються кошти які віділяються з бюджету на сніданки школярам? Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Питання до контролюючих органів

12 may 2022

Question
Олег, ви знаменитий програміст, від вас добра програма де цілісінький день і ніч різні запитання. Тому і я питаю. Якщо, ні батько, ні мати не працюють і грошей нема, щоб дитина снідала, то чи не можна, сніданки які діти отримують коли за партою, отримувати коли вони навчаються через онлайн, хоч не хоч, а голод не свій брат. Отож і питання моє, бо раз у вас така програма, то домую, що ви впливова людина. Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Звичайна людина

12 may 2022

Question
Здравстуйте! ...извините, я не умею писать на украинском языке... я из казахстана... меня интересует информация о человеке из Носовки: Кулинич Анатолий Андреевич
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Бачив Вашу інформацію на форумі Носівки, Ви також вказуйте свій телефон чи е-мейл або зареєструйтесь для зворотнього зв'язку

12 may 2022

Question
Здравствуйте! Извините, я не умею писать на украинском языке... я из Казахстана... меня интересует информация о человеке из Носовки: Кулинич Анатолий Андреевич.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня, Носівка велика, з урахуванням переміщених осіб зараз нас більше 15 тисяч. І по території дуже розкидана, уточніть будь ласка з якої частини міста або якого він року

12 may 2022

Question
Олег! Навіщо ця сторінка? Все хтось, та хтось і запитання! Потрібно б до сторінки створити "юридичну контору", де б на всі запитання від "хтось" давати грунтовну відповідь. Одні "Роги та копита." А так, сторінка, як "справоче бюро", але без юриста. Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Ви ж ще не бачили, що всередині, тільки зовнішню оболонку сайту.

11 may 2022

Question
Е, Олег! Пригадувати не потрібно. Це і так цікаво. Почнуть сюди писати і "Анонімно" і "Відкрито". Одна біда, що програміст не передбачив, "хо ж буде давати на всі запитання відповідь?" Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Як Вам сайт взагалі? Він же змінився, я не просто штани протирав майже рік

11 may 2022

Question
"Тихо над річкою в ніченьку темную. Спить зачарований ліс. Ніжно шепоче хтось казку таємную. Сумно зітха верболіз. Ніжно шепоче хтось казку таємную. Сумно зітха верболіз." Не "Анонімно". Василь Кририченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Давайте вже, пригадуйте логін і пароль. Чи дійсно забули? Нагадати?

11 may 2022

Question
То, вже, як хотіть, так і робіть, а "моя хата скраю - я нічого не знаю". "У церкві обновився хрест, а на попові ризи". Зробіть, бо ви ж добрий програміст, то поруч віконця "Анонімно" виставіть віконце для "Реєстрованим". Василь Кириченко з Рашівки. Воно б можна й зі своєї сторінки, так я, вже переше місце отримав. Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Коли зайдете за своїм логіном і паролем, то буде Вам і анонімно і від себе

10 may 2022

Question
Олег! Чудак ви чоловік, навіщо дані, якщо я. про них відкриваюся тут, що я, Василь Кириченко з Рашівки. Дані мої вже є, тому буду отут вільно робити різні повідомлення, ну, надумаю, книгу передрукувати, друкуватиму, це так цікаво, друкуй собі, аби дотримувався 500 слів, бо як більше, не вийде до друку, щоб читати книгу. "Гоп мої гречаники, гоп мої білі..." Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Тут я можу пропустити, а можу і вилучити, а можу і не вилучити. А під своєю сторінкою Ви як власник, що хочете, то й робите

10 may 2022

Question
Ну написав, відправив, а там більше ніж 500 симвлів. Все пропало. Поновіть "видалити", я ж вільна людина. Василь Кириченко з Рашівки. І взагалі, навіщо "Анонімно"?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Треба зайти по логіну і паролю

10 may 2022

... 294 ...

Close  
  Close