Questions-answers Interview All records

... 295 ...

Question
0962275470
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
по телефону не зручно. Якщо треба номер видалити - повідомте

23 may 2022

Question
Олег доброго вечора. Чи є можливість поспілкуватись?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго вечора, пишіть сюди чи на ел. пошту support - знизу сторінки

23 may 2022

Question
Хто у вас перекопує грядку в городі, та яка ціна, якщо перекопати 1 сотку лопаткою, та чи дають снідати, та обідати при виконанні роботи в грядці, бо он турбуються: -Запитання; "-хто може виорати город площею 3 сотки?". Ось візьму торбину, та прийду до вас з лопаткою, грядки копати, і "карасіну" не потрібно, аби їсти давали! Не "Анонімно", Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Сотку в Носівці орав по 80 грн малим трактором, в селах чув, що по 40 орали великим. Але вручну буде не та глибина, думаю, що це невигідно

20 may 2022

Question
Извините, что побеспокоила Вас... я нашла информацию на сайте Носовки ...оказывается, Кулинич Анатолий Андреевич погиб в 1983 году в Афганистане у города Баграм.. награжден орденом Красной Звезды...еще раз извините...
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Тепер і я згадав, що був такий військовий, все ок

18 may 2022

Question
Здравствуйте... Кулинич Анатолий Андреевич, 1961 или 1962 года...вроде, из Степные хутора...в 1982 году был призван в Афганистан..пожалуйста, жив ли этот человек?

18 may 2022

Question
Доброго ранку Олег.Чи можливо в віконці "Анонімно" показувати фото, бо зовсім не цікаво, "хтось", десь, "кремсає" запитання, сипле їх, як "горох" до "олів`є". Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Для зареєстрованих доступно таке задоволення

15 may 2022

Question
Доталова Алла, 1ua user
Алла Доталова
Добрый день!Вы случайно не в курсе, что в с.Перелюб случилось? Я сейчас в Киеве, а там моя мама и мой папа. Нельзя дозвонится не к ним не к соседям
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаю, на жаль там ніколи не був, не знаю

13 may 2022

Question
Добрый день!Вы случайно не в курсе информации про с.Перелюб? Я сейчас в Киеве,а там мама моя и папа.нет связи по моб.тел.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаю, зверніться, будь ласка, до місцевих, я там ніколи не був

13 may 2022

Question
Олег! Бери сапу, та в грядку. Там роботи, та роботи. Ось завітають дощі. Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Ще нема чого полоти

12 may 2022

Question
Олег! Як у тебе з квітками? Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
В душі мають бути квіти

12 may 2022

... 295 ...

Close  
  Close