|
Question
Я родом з с. Заньки. Маю багато хороших фото по селу Заньки і її жителям. Як ці фото завантажити на сайт с. Заньки. Мій тел: 097-302-16-47
Я родом з с. Заньки. Маю багато хороших фото по селу Заньки і її жителям. Як ці фото завантажити на сайт с. Заньки. Мій тел: 097-302-16-47
Answer
Олег Сироватко Дуже радий, просто реєструйтесь через електронну пошту або через вхід фейсбук і пробуйте додавати. Удачі!
Answer
Олег Сироватко Будь ласка)
Question
Вітаю. Мене знову не пускає на сайт...що робити... Валерій Побідаш
Вітаю. Мене знову не пускає на сайт...що робити... Валерій Побідаш
Answer
Олег Сироватко Вітаю! Якщо маєте доступ до своєї скриньки, треба натиснути - "Забули пароль?" і ввести свою пошту
Answer
Олег Сироватко не знаю навіть, як дізнатись... по здоров'ю ніби не скаржився...
21 june 2023 |
See all 5 comments |
21 june 2023 |
Question
Добрий день! Я не можу зайти на свою сторінку, щоб видалити як це зробити?
Добрий день! Я не можу зайти на свою сторінку, щоб видалити як це зробити?
Answer
Олег Сироватко дайте мені посилання на неї, я подивлюся, як вона була створена
Question
Ці облікові дані не відповідають нашим записам. що це значить.
Answer
Олег Сироватко не вірний логін/пароль
Question
Добрый день Олег, простите за беспокойство пожалуйста. Вы часто бываете в Тишковке? Мои родственники продали в 1987году дом не поставив меня в известность. Проблема заключается в том , что в Капитановке похоронены мой папа ( 1979) и мой дедушка. У меня рак и я нахожусь в Германии ( Очень хотелось бы найти соседей или просто людей кто мог бы помочь с могилками. Я буду платить. Еще раз простите за беспокойство. С уважением Светлана
Добрый день Олег, простите за беспокойство пожалуйста. Вы часто бываете в Тишковке? Мои родственники продали в 1987году дом не поставив меня в известность. Проблема заключается в том , что в Капитановке похоронены мой папа ( 1979) и мой дедушка. У меня рак и я нахожусь в Германии ( Очень хотелось бы найти соседей или просто людей кто мог бы помочь с могилками. Я буду платить. Еще раз простите за беспокойство. С уважением Светлана
Answer
Олег Сироватко Вітаю, Вам варто звернутися до місцевих, можливо на сторінці населеного пункту Тишковці. Я з Чернігівщини, це соціальна мережа всіх населених пунктів України
Question
Що ви шановний забули в Долинській живучи і працюючи на Чернігівщині ????
Що ви шановний забули в Долинській живучи і працюючи на Чернігівщині ????
Answer
Олег Сироватко Це соціальна мережа всіх населених пунктів України
Question
Answer
Олег Сироватко Ви ввели логін (е-мейл) та пароль, якого не було знайдено на сайті. Спробуйте скористатись іншим логіном або натисніть "Забули пароль?"
Question
Я так розумію, якщо ви закрили сторінку для мене, то чому вона відкрита для інших. Поясніть будь-ласка.
Я так розумію, якщо ви закрили сторінку для мене, то чому вона відкрита для інших. Поясніть будь-ласка.
Answer
Олег Сироватко Я не знаю з ким спілкуюсь, щоб перевірити для кого я закрив сторінку. Взагалі в налаштуваннях в мене доступна сторінка для всіх користувачів. Можливо в бан попали випадково? Вибачте
|
Close |