Questions-answers Interview All records

... 296 ...

Question
Добрий день, у мене та сама ситуація із Говтвянчиком. Замовила товар, а надіслали лише половину. Гроші відправила, повірила( Як їх знайти? Магазин 23, Алімов Олександр
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Зверніться до правоохоронних органів, вже декілька років на сайті бачу такі скарги

22 july 2022

Question
скільки кілометрів до місяця?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Залежить від того, звідки рахувати і в який час доби

5 july 2022

Question
це війна чи окупація
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
не люблю людей, які лінуються ставити знак запитання

21 june 2022

Question
"Дощику, дощику припусти, на бабині капусти, на дідове сіно, щоб не погоріло!"
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
саме пройшов добрий

21 june 2022

Question
"Антошка, Антошка а де твоя картошка?"
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
ще росте

21 june 2022

Question
Спасибі за фотографії про Лісну Поляну. Це моє дитинство і душа.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Я теж вдячний за добрий відгук. Радий, що сайт став в нагоді

18 june 2022

Question
Доброго ранку тобі Олег! Це вже добре, тепер уже і я "хтось", та можу до форуму бути, як і хтось, насичувати форум різними повідомленнями, а ти все прочитаїш, щоб бути в курсі, що воно там у мене в шлунку робиться, чи там, скільки у мене на голові волосин є, чи то там скільки я разів за життя ходив до клубу дивитися фільми. А може навіть почитаєш, як там Василь ще молоденьким на досвітки до дівчат ходив. Правда, ти теж в цій справі обмежив кількість слів!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Форум у Вас свій на сторінці. Коли будете писати - на головній сторінці в новинах теж видно буде

6 june 2022

Question
Мої останні фото і що прийшли і є причиною поновлення до сайту. А якщо я, приберу останні фото, тоді і моє поновлення пропаде, ага? Чи вже "Назад раки не вертаки?" Василь Кириченко Олегу Сироватко.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
легше вигадати машину часу :)

5 june 2022

Question
Олег! Хочу прибрати фото про "бузину". Як це зробити? Навіщо ви мене припнули до прикорня! Василь Кириченко.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
припнули, назад з секти дороги нема :)

5 june 2022

Question
До форуму мої фото не надходили після вашої реконструкції. Сьогодні після відвідин форуму моє фото є. Це чому так? Була ж реконструкція, після якої дозволу на моє фото показувати до форуму від мене не було. Зробіть пояснення. Олегу Сироватко Василь Кириченко.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
На головній сторінці фото показуються тих, хто зайшов під своїм логіном і паролем. Ви довго не заходили, тому фото Вашого не було. Фото показуються останніх тих, хто увійшов на сайт

5 june 2022

... 296 ...

Close  
  Close