|
Question
Ставок то села Кропивної а не Смереківки
Ставок то села Кропивної а не Смереківки
Answer
Олег Сироватко не зрозумів
Question
Здравствуйте, вы мой единственный шанс узнать что-то о родственниках живших в селе Ушня д 1953 года. мои корни происходят из него. может быть вы мне поможете
Здравствуйте, вы мой единственный шанс узнать что-то о родственниках живших в селе Ушня д 1953 года. мои корни происходят из него. может быть вы мне поможете
Answer
Олег Сироватко Вітаю, рекомендую залишити своє прохання на сторінці даного населеного пункту, а також зворотню адресу.
Question
братух, а скоко ты с рекламы выносишь в месяц? будет неприятно, если вдруг сайт перестанет приносить грошики с рекламы...
братух, а скоко ты с рекламы выносишь в месяц? будет неприятно, если вдруг сайт перестанет приносить грошики с рекламы...
Answer
Олег Сироватко я ще трохи доповню скриптів, підніму рівень безпеки і сайт буде приносити більше коштів, будемо більше донатити ЗСУ, вибивати кацапів.
Question
братух жду от тебя 500$ или приезжай в красную луку, набью тебе морду!) с ув. артем гаврилко
братух жду от тебя 500$ или приезжай в красную луку, набью тебе морду!) с ув. артем гаврилко
Answer
Олег Сироватко можеш далі продовжувати...))) працюй на громадських засадах, такого шарового тестувальника в мене ще не було. Коли перетестуєш всі сторінки - нагадаєш - дам рекомендації корисного ідіота. Можливо комусь треба буде)))
Question
да не бань братух
да не бань братух
Answer
Олег Сироватко Чемодан, вокзал, расия немита, небрита, неголена. тобі весело було, а тепер мені. Думав так просто сайт зламати. Тобою вже займається СБУ. Більше будеш на цьому сайті - більше шансів в полоні. Скоро до вас усіх дійдем. Слава Україні!!!
Question
Пане Олеже, чи маєте екаунт на вайбері?
Пане Олеже, чи маєте екаунт на вайбері?
Answer
Олег Сироватко Так
Question
Валентина Немитько Я не увидела, чем живет Морозовка.нет объявлений, нет обсуждений каких либо событий.Возм
ожно потому, что слишком зачищено и сложно для пользователей. Моя така думка.
Answer
Олег Сироватко Там мало людей знають про цей сайт, Ви почніть, там люди теж приєднаються. Можливо фото додайте
Question
Валентина Немитько Пане Олеже, розмістіть оголошення, яке я розмістила у себе на сторінці, щоб якомога більше людей його побачили. Хтось сумує за втраченим велосипедом. Дякую. Модель Вашого сайту не проста.Я так і не змогла розмістити об'яву на головну сторінку.
Answer
Олег Сироватко Вітаю, рекомендую розмістити оголошення на сторінці потрібного населеного пункту. На головній ця інформація буде тимчасово
Question
Доброго дня, Олеже. Я Бондаренко Валентина Анатоліївна. Хочу відновити право користуватись своєю сторінкою, але не можу зайти. Адреса, на яку сторінка була зареєстрована давно втратила актуальність. Пароль я теж забула. Моя актуальна адреса val_bondarenko@ukr.net Допоможіть відновити доступ до своєї сторінки. Дякую.
Доброго дня, Олеже. Я Бондаренко Валентина Анатоліївна. Хочу відновити право користуватись своєю сторінкою, але не можу зайти. Адреса, на яку сторінка була зареєстрована давно втратила актуальність. Пароль я теж забула. Моя актуальна адреса val_bondarenko@ukr.net Допоможіть відновити доступ до своєї сторінки. Дякую.
Answer
Олег Сироватко відправив дані на Вашу пошту, чекаю на сайті :)
Question
Добрий день. На вашому сайті зареєстрована сторінка на ім'я Штефурак Віта Ігорівна. Ця сторінка вже давно неактуальна і від неї втрачений пароль. Відновити її теж не вдається, так як поштова скринька знаходилась на російському домені "mail.ru", що теж було мною видалено після 2014 року зі зрозумілих причин. Підкажіть, чи можливе видалення сторінки "Штефурак Віта Ігорівна" з даними, які були введені по-молодості, задля збереження власної безпеки?
Добрий день. На вашому сайті зареєстрована сторінка на ім'я Штефурак Віта Ігорівна. Ця сторінка вже давно неактуальна і від неї втрачений пароль. Відновити її теж не вдається, так як поштова скринька знаходилась на російському домені "mail.ru", що теж було мною видалено після 2014 року зі зрозумілих причин. Підкажіть, чи можливе видалення сторінки "Штефурак Віта Ігорівна" з даними, які були введені по-молодості, задля збереження власної безпеки?
Answer
Олег Сироватко Добрий день. Я видалив, при потребі реєструйтесь і приховуйте свою сторінку завчасно
|
Close |