|
Question
Як часто Ви відпочиваєте на морі?
Як часто Ви відпочиваєте на морі?
Answer
Олег Сироватко - один раз на 10 років)
Question
Ви граєте в комп'ютерні ігри?
Ви граєте в комп'ютерні ігри?
Answer
Олег Сироватко - вже як років 10 чи більше - ні
Question
Чи велике у Вас почуття боргу перед старшим поколінням?
Чи велике у Вас почуття боргу перед старшим поколінням?
Answer
Олег Сироватко - так, почуття є, можливості тільки обмежені
Question
Доброго дня , чи знаєте де в Снітівці хмельницька область монастирище знаходиться місце де був колись монастир ?
Доброго дня , чи знаєте де в Снітівці хмельницька область монастирище знаходиться місце де був колись монастир ?
Answer
Олег Сироватко На жаль, не знаю, ніколи там не був
Question
Сидоров, ти шо розмістив? А ну повертайсь до села й подивись сам шо ти з Круподеринців робиш
Сидоров, ти шо розмістив? А ну повертайсь до села й подивись сам шо ти з Круподеринців робиш
Answer
Олег Сироватко не зрозумів.
Question
Петро Мелешко Добрий день. Не можу знайти село Майдан у Жовківському районі Львівської області
31 july 2023 |
Question
Петро Мелешко Добрий вечір. Не можу знайти село Майдан Жовківського району Львівської області. Його , напевно, немає у списку
Answer
Олег Сироватко Доброго вечора, так, так, додам пізніше, на контролі
Question
Наталія Крайнєва Добрий вечір, не знаю, як додати фото до сторінки населеного пункту. Виклала фото, бо не хочу, щоб зникли у вогні війни
Answer
Олег Сироватко зверху меню є посилання на міста - можете вибрати Вашу область, район і населений пункт
Question
Василь Кириченко Покажи карту радар, якщо це дозволено, хочу поглянути де дощі ідуть, бо у нас одне груддя. Василь Кириченко.
Answer
Олег Сироватко Радари, на жаль не роблять, але на сайті кожного населеного пункту в правій колонці я додав сервіс погоди на 5 днів
21 june 2023 |
See all 4 comments |
21 june 2023 |
Question
Василь Кириченко Оце, бачу, що ти Олег, зайшов на сторінку, та й зириш і що там набачив, Доброго тобі дня! Напиши, щось, щоб я побачив, що і тобі мене видно!
Answer
Олег Сироватко Вітаю, бачу бачу... Повернувся наш літописець )))
21 june 2023 |
|
Close |