|
Question
Валерій Побідаш На жаль, чогось мої коментарі не вантажиться, тож, будь ласка, почитайте їх на своїй сторінці в ФБ...
Answer
Олег Сироватко Тільки но відповів, спробуйте писати малими порціями
Answer
Олег Сироватко дякую)
Question
Петро Мелешко В цьому посиланні є карта Грот Прийма на карті. Якщо зменшити карту, то побачите місцезнаходження хутора Прийма
3 january 2024 |
Question
Петро Мелешко Добрий вечір. Внесіть будь ласка у список населених пунктів Миколаївського району Львівської області хутір Прийма
Answer
Олег Сироватко Вітаю. На жаль, не можу знайти його координати(треба обов'язково) в інтернеті. В гуглі знайшов лише Грот Прийма, що за 1 км на південь від Миколаєва - чи то він є?
2 january 2024 |
Question
Доброго вечера. Можно информацию про церкву в с.Велика мочулка.
Доброго вечера. Можно информацию про церкву в с.Велика мочулка.
Answer
Олег Сироватко Доброго вечора, спитайте в місцевих, я не з Вінничини
Question
Юрій Байбула Добрий день. Давно не заходив на сайт і втратив пароль. Відновити не можу, бо колись реєстрував електронну адресу на маіл.ру. Є адмніністратором села Несвіч Луцького райну Волинської області. Чи є можливість якось зберегти адміністрування?
Answer
Олег Сироватко Доброго дня, а я Вас пам'ятаю, звичайно, відправте на мій телефон (знизу сайту) свою нову пошту - я заміню
Answer
Олег Сироватко Доброго вечора, у власних налаштуваннях, права колонка
Question
Добрий день Олег Олександрович. Сьогодні 16 жовтня 2023 року 14:14. За вікном дощить. А чи не могли б ви мене зараз сказати, чи скоро вже дощ скінчиться в Рашівці, бо я оце виглядаю виглядаю, а в інтернет так програму налаштував, що не можна знайти відповідь на моє питання? Виглядаю відповідь з нетерпінням. Василь Григорович Кириченко з Рашівки.
Добрий день Олег Олександрович. Сьогодні 16 жовтня 2023 року 14:14. За вікном дощить. А чи не могли б ви мене зараз сказати, чи скоро вже дощ скінчиться в Рашівці, бо я оце виглядаю виглядаю, а в інтернет так програму налаштував, що не можна знайти відповідь на моє питання? Виглядаю відповідь з нетерпінням. Василь Григорович Кириченко з Рашівки.
Answer
Олег Сироватко Доброго дня, через пару годин все мине
Question
ищем Надежда Павловна Олейник которая проживает село село Грубна райцентр Сокиряны облцентр Черновцы Из Азербайдхана Камран Аскеров
ищем Надежда Павловна Олейник которая проживает село село Грубна райцентр Сокиряны облцентр Черновцы Из Азербайдхана Камран Аскеров
Answer
Олег Сироватко спитайте у місцевих, я там ніколи не був
Question
Ви можете прожити вихідні у самотності?
Ви можете прожити вихідні у самотності?
Answer
Олег Сироватко - можу, але таке не можливо)
|
Close |