|
Question
Прямую мишкою до низу сторінки, бачу своє фото, натискую, моя сторінка, там про Рашівка, натискую Рашівка, виникає сторінка Рашівка. Отож, це для "Аноніма" як ягідка, буде щось повідомляти, що мені не довопдоби. Поновіть "видалити". Василь Кириченко з Рашівки. Ось знайду книгу, та й буду з неї сюди друкувати, щоб вам було що читати! Василь добрий друкар!
Прямую мишкою до низу сторінки, бачу своє фото, натискую, моя сторінка, там про Рашівка, натискую Рашівка, виникає сторінка Рашівка. Отож, це для "Аноніма" як ягідка, буде щось повідомляти, що мені не довопдоби. Поновіть "видалити". Василь Кириченко з Рашівки. Ось знайду книгу, та й буду з неї сюди друкувати, щоб вам було що читати! Василь добрий друкар!
Answer
Олег Сироватко Тисніть зверху вхід і вводьте свої дані
Question
Запитання: - І тут мене немає, і там мене немає! Де я? Василь Кириченко з Рашівки.
Запитання: - І тут мене немає, і там мене немає! Де я? Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Олег Сироватко Спробуйте згадати свій логін(е-мейл) і пароль. Ввести зверху сторінки. Це вже новий наш сайт
Question
Скажите есть ли живые русские солдаты в вашем районе
Скажите есть ли живые русские солдаты в вашем районе
Answer
Олег Сироватко живих не залишилось
Question
Як справи?
Як справи?
Answer
Олег Сироватко дякуючи нашим воїнам все добре
Question
Дмитро Ткачук Доброго дня, мені потрібно знайти людину в Селі Боблів Немирівського району. Можете, будь ласка, допомогти ?
Дмитро Ткачук Доброго дня, мені потрібно знайти людину в Селі Боблів Немирівського району. Можете, будь ласка, допомогти ?
Answer
Олег Сироватко Доброго дня, Вам потрібно залишити прохання на сторінці потрібного населеного пункту
Question
Добридень! Шукаю Куляскевича Миколу. Віднедавна у вашому селі. З Чудова, без ноги. Прошу надати інформацію! Я - Олег Орловський, 0986528450
Добридень! Шукаю Куляскевича Миколу. Віднедавна у вашому селі. З Чудова, без ноги. Прошу надати інформацію! Я - Олег Орловський, 0986528450
Answer
Олег Сироватко Я не живу та селі, спробуйте запитати в місцевих
Question
Доброго дня. В мене бабуся з дідом у селі Ярославка, потребують евакуації до м Київ. До кого мені можна звернутися чи зателефонувати за допомогою?
Доброго дня. В мене бабуся з дідом у селі Ярославка, потребують евакуації до м Київ. До кого мені можна звернутися чи зателефонувати за допомогою?
Answer
Олег Сироватко Доброго дня, Ярославка - це здається Бобровицький район, я так розумію пошукайте через органи влади м. Бобровиці
Question
Нет связи с Асауленко Лариса, Николай 71 год с. Рыжики сообщить ,nselch@ yandex.ru Наталия Александровна
Нет связи с Асауленко Лариса, Николай 71 год с. Рыжики сообщить ,nselch@ yandex.ru Наталия Александровна
Answer
Олег Сироватко По Вашому ІР з Подольська (підмосковьє) може взагалі з вами не хочуть тепер спілкуватись. Що ви зробили для того, щоб на нас напали? Тепер маєте
Question
Доброго дня!
Я так розумію, Вашим командиром батареї був Полив'яний (при мені був майором).
Не підкажете, як його можна знайти зараз? Дуже потрібен.
Доброго дня!
Я так розумію, Вашим командиром батареї був Полив'яний (при мені був майором).
Не підкажете, як його можна знайти зараз? Дуже потрібен.
Answer
Олег Сироватко Доброго дня! В мене не було такого командира.
Question
Доброго здоров'я!
Доброго здоров'я!
Answer
Олег Сироватко Взаємно і миру нам :)
|
Close |