Questions-answers Interview All records

... 291 ...

Question
добрий вечір! перегляньте пошту support@1ua.com.ua, написала вам листа і без відповіді
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго вечора. Вчора одразу вночі 09.01.2022, 1:36 відправив відповідь, якщо це Veronika (перевірте, можливо, в спамі)

10 january 2022

Question
Добрий вечір, на яку електронну адресу потрібно написати прохання про видалення акаунта. Дякую!

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
support(sobaka)1ua.com.ua

Доброго вечора

9 january 2022

Question
в 1984 році в Печенюгах проживав Буркеня Володимир Борисович, мій 0963273246 буду вдячний за інформацію про нього
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
цю інформацію треба в місцевих питати

8 january 2022

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Вітаю всіх з Різдвом!
Благополуччя, щастя, миру і здоров'я!
Продовжуючи тему розвитку сайту, радий повідомити, що сайт працює на старому сервері в штатному режимі, без перебоїв і ускладнень. Над новим сервером працюю також і повідомлю після його оновлення. Для цього потрібно декілька місяців. Всі сервіси будуть спрощені, зрозумілими і доступними. Приберу функції, що майже не використовуються. Основний приціл поставлю на фото населених пунктів і сервіси запитань по населеним пунктам, місцеві новини. Далі час покаже. На зв'язку.

6 january 2022

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Дорогі односайтники!
Минає 2021 рік. І в мене для Вас є новини.
Півроку тому надійшла звістка про те, що панель, на якій розміщений сайт більше не підтримуватиметься.
Це значить, що мої "самописані" скрипти разом з сайтом повинні відійти в минуле.
Варіантів вирішення було небагато. Продати сайт з незрозумілим для нього майбутнім справа невдячна.
Закинути його було б дуже боляче і не чесно для тих людей, хто довірив сайту свої матеріали.
Отже, прийняв рішення за короткий період освоїти новий фреймворк laravel, і почав переписувати скрипти.
До Нового року я встиг оволодіти базовими знаннями, створити каркас і добудовувати до нього основні додатки.
Звичайно з покращеними функціями, дизайном, новим рівнем безпеки і продуктивності.
Якщо після нового року цей сайт відключиться, я переведу домен 1ua на новий сервер. Зараз там я працюю над завершенням сторінок фото.
Якщо старий сервер ще буде працювати, в мене залишиться ще декілька місяців, щоб завершити справу по докорінному оновленню цього сайту

29 december 2021

Question
ШУКАЮ ЕЛЕКТРОННУ АДРЕСУ ШКОЛИ ЧИ АДМІНІСТРАЦІЇ У Штнівці для надсиланя їм книжки для дітей у електронному виді.Книжка- пкрше місце у конкусі 'Книга 2020 у Чернігові'Прокидайтесь, діти,сонечку радіти'Штань Олександр Олександрович, 095 874 26 13, vjrif@ukr.net дякую за відповідь
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Це треба писати на сторінці Штнівці. Вважаю, що це Ви зробили рекламу книжки

26 december 2021

Question
Доброго дня)чи маєте ви номер до чеченки?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня) не знаю таку :)

16 december 2021

Question
Простите, есть ли возможность увидеть архивы Комаровки начала прошлого века? Найти родственников?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Спитайте в місцевих, будь ласка

6 december 2021

Question
Розробників Сторінка, 1ua user
Сторінка Розробників
Олег имеет хорошее настроение, от чего оно зависит?

26 november 2021

Question
как удалить свой старый профиль
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
в обраних записах на сторінці в мене докладна відповідь

25 november 2021

... 291 ...

Close  
  Close