Форум Тернополя

Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 3

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Зробимо хама відомим!
Сьогодні в 6:30 по маршруту Стриївка-Романове село даний водій не пустив в салон автобуса учасника бойових дій, навіть посвідчення УБД не стало для нього вагомим аргументом. Після чого атовець змушений був заплатити 6 грн. і їхати на роботу.
Після того, як представники Обласної Спілки учасників АТО поспілкувались з 'хероєм', зустрівши його на трасі, водій пояснив, що 'не зобов'язаний безкоштовно його везти, бо той їде на роботу (!!), нехай платить'...
Отож, виходить захисники суверенітету та територіальної цілісності України після повернення з АТО мають жебракувати, а не заробляти на утримання своїх сімей. Цікаво чи думка водія збігається з думкою перевізника?..
І знову ми повертаємося до питання перевезення учасників бойових дій.
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 98%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

26 Февраля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Над Тернополем замайоріли червоно-чорні прапори: Відповідь українців на 'антибандерівський закон' 

У День Героїв Небесної Сотні на центральних вулицях Тернополя з'явилися червоно-чорні прапори ОУН. Так в місті відповіли Польщі на прийняття так званого «антибандерівського закону».

Тернопільська міська рада узаконила прапор Організації українських націоналістів і прирівняла його до державного прапора.

Тепер на всі державні свята на флагштоках будуть майоріти два прапора - синьо-жовтий і червоно-чорний.
https://s.ukropen.ne...>UA - Тернопіль до Дня Героїв Небесної Сотні замайорів червоно-чорними стягами. На державних установах та інших будівлях вивісили повстанські прапори. Нещодав...

20 Февраля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
https://s.ukropen.ne... id='photo_view_src' style='border: 0px; max-width: 770px; margin-bottom: 8px; margin-top: 10px;'>
В цей день 1991 р. в приміщенні Львівського театру опери та балету відбулась «Галицька Асамблея» — спільна сесії Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської обласних рад, Прийняті ухвали «Про єдність українських земель», «Про проведення референдумів про незалежність України»

16 Февраля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Країни Європи й Азії зацікавилися в імпорті яблук з Тернопільщини
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 98%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>
https://ukropen.net/... class='online' style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(153, 153, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>сьогодні в 09:40

16 Февраля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
У Файному місті https://ukropen.net/... style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>#Тернополі поставлять пам’ятник воїнам-артилеристам. https://ukropen.net/... style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>#Тернопланетяни, 44 ОМБР.
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 98%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>
https://ukropen.net/... class='online' style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(153, 153, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>декілька секунд тому

14 Февраля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Хозяйство на Тернопольщине заложит 30 га садов аронии и вишни

ООО «Агроспецхоз» (Тернопольская область) в 2019 году планирует заложить 10 га сада аронии и 20 га сада вишни. Об этом рассказал руководитель садоводческого подразделения ООО «Агроспецхоз» Юрий Качунь, передает AgroTimes.

«Будем вводить в производство аронию — черноплодную рябину. Она у нас в саженцах есть уже два года. Сейчас мы наращиваем их производство. Осенью 2019 планируем заложить 10 га сада аронии и 20 га сада вишни, все под комбайновый сбор», — сказал он.

По словам Качуня, растения аронии располагаться с плотностью 5 тыс./га.

Он также сообщил, что незначительную часть угодий хозяйство отведет под крыжовник. А также существенно добавит площадей под красную смородину, которая будет направляться на переработку.

Сегодня «Агроспецхоз» имеет самый большой ягодник смородины в Украине — под культурой занято 100 га.

Для справки: ООО «Агроспецхоз» занимается ягодоводством, овощеводством, животноводством. Имеет консервный завод, стекольное производство, овощехранилище емкостью 500 т. Обрабатывает более 1 тыс. га земли.
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 98%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

11 Февраля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Жителька Тернопільщини Тетяна Правдюк створює музей української минувшини.

11 Февраля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Сім’я із Тернопільщини створила справжню етно-хату на місці старої кухні. Кожен елемент інтер'єру в колишній літній кухні родини Зарицьких викликає захоплення та цікавість. І не дарма, адже всі предмети тут автентичні, дуже давні і передавалися з покоління в покоління.
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 98%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

5 Февраля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

Тернопільська мерія розірвала угоди з усіма приватними пасажирськими перевізниками

 22097
https://inlviv.in.ua... class='attachment-full size-full wp-post-image' alt='тернопіль маршрутки' srcset='https://inlviv.in.ua... 1600w, https://inlviv.in.ua... 300w, https://inlviv.in.ua... 768w, https://inlviv.in.ua... 1024w, https://inlviv.in.ua... 160w, https://inlviv.in.ua... 1200w' sizes='(max-width: 709px) 85vw, (max-width: 909px) 67vw, (max-width: 1362px) 62vw, 840px' style='box-sizing: border-box; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%; display: block; min-width: 100%;'>

Міськрада відреагувала на бойкотування водіями маршруток електронних квитків

Тернопільська міська рада ухвалила рішення розірвати з 1 лютого договори з приватними перевізниками, які надають послуги з перевезення пасажирів маршрутками, пише https://zaxid.net/te... target='_blank' rel='noopener nofollow' style='box-sizing: border-box; background-color: transparent; color: rgb(255, 127, 39); text-decoration-line: none;'>zaxid.net.

В понеділок, 22 січня, усім перевізникам було вручено офіційні листи про розірвання договорів, оскільки ті не надають якісних послуг з пасажирського перевезення у місті та не виконують умов договору.

Водночас в мерії обумовили, що ті перевізники, які до 1 лютого зможуть забезпечити виконання умов, які передбачені конкурсом та договором, будуть допущенні до подальших перевезень.

«Упродовж тривалого часу ми намагалися дійти порозуміння з перевізниками, аби забезпечити максимально якісне транспортне сполучення у місті. Натомість кожного дня отримуємо все більше скарг від тернополян щодо недотримання норм та вимог перевезення пасажирів, що водії не дотримуються графіків роботи та завчасно з’їжджають з визначених маршрутів. Спостерігається перевезення пасажирів понад максимальну кількість, передбачену технічною характеристикою транспортного засобу, недотримання та ігнорування електронної системи оплати за проїзд, зокрема фальсифікація квитків та відмова приймати оплату за проїзд електронними проїзними картками», – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал, якого процитувала прес-служба міськради.

Крім того, в тернопільській мерії повідомили, що з 23 січня працівники правоохоронних та інших контролюючих органів проводитимуть рейди щодо перевірки усіх перевізників та водіїв маршрутних таксі на дотримання умов договору та законодавства України.

В міській раді також стверджують, що влада міста зараз веде активні перемовини з банком щодо отримання кредиту на придбання 40-50 автобусів для перевезення пасажирів, щоб створити єдину муніципальну транспортну систему.

Як відомо, з 2 січня у Тернополі почав діяти диференційований тариф на проїзд у громадському транспорті. Для пасажирів, які придбали електронний квиток чи «Картку тернополянина», вартість поїздки не змінилася і залишилася на рівні 4 грн у маршрутному автобусі і 3 грн у тролейбусі. Для всіх інших, хто хоче просто розрахуватися готівкою, тариф відповідно складатиме 5 і 4 грн. Однак водії низки маршрутів почали протест через електронні квитки і відмовлялися брати від пасажирів оплату таким способом. Багато з них заявляли пасажирам, що валідатори для перевірки е-квитків не працюють та приймали лише готівку. Крім того, деякі водії після впровадження е-квитка написали заяви на звільнення.

10 січня водії тернопільських маршруток оголосили страйк через запровадження електронної оплати та не виїхали на маршрути. Такі дії перевізників мерія назвала шантажем.

5 Февраля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Скрябін - Руїна.
Ці кадри були зняті протягом чотирихгодинної поїздки по маршруту Миколаїв-Калуш-Івано-Франківськ-Тернопіль-Кременець-Дубно-Луцьк. Ми звикаємо до того, що ото...
https://s.ukropen.ne... style='max-width: 100%;'>

3 Февраля 2018


... 3


  Закрыть  
  Закрыть