Форум Тернополя

Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 5

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Світлина від Інни Мартинюк.
Інна Мартинюк до Криївка

23 вересня - день народження видатної української співачки, родом з Тернопілля, Соломії Крушельницької. 
Слава Нації!

23 сентября 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
- На війні воюють ідіоти, нормальні люди їдуть за кордон, заробляють і живуть, не скиглячи про те, що все у нас погано - сказав житель Тернопільської області своїм друзям, коли приїхав з Польщі і проставлявся їм в одному з кафе Тернополя!

Два роки пройшло з того моменту, проте ці слова сидять в моїй душі. І я ніяк не можу знайти цього недоумка. Де він, що з ним?

Моментами задумуюсь, що не так з такими заробітчанами, які не воюють і ще ображають своїх земляків?

Проте дивлюся на фото Торопковського Георгія, який пішов воювати проти російських окупантів неповнолітнім - радісно стає - не всі такі.

17 вересня 2014 року - перервалось життя Григорія. Він їхав підписувати контракт, щоб продовжити війну і чиїсь руки в потязі забрали у нього можливість захищати Україну.

Йому б зараз було 22 роки, проте хлопець лежить в сирій землі, щоб ми мали можливість ходити по ній, дихати, розмовляти. 
Це багато значить.

Пам'ятаймо їх - це єдиний спосіб, щоб вони жили !

Слава Україні !

(с)
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>
https://ukropen.net/... class='online' style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(153, 153, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>сьогодні в 19:51  |  https://ukropen.net/... id='fast_link_1164172' style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>Коментувати

21 сентября 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Громадський активіст і представник 'Добровольчого руху ОУН' Олег Окопський заявив, що популярному співакові Монатіку готують 'теплий прийом' у Львові. Також він закликав зробити аналогічне у інших містах.

Про це активіст написав у соцмережах, передає 'Форпост'.

За його словами, Монатік активно гастролює територією Росії та навіть там знімається у рекламі.

'Співачок Монатік активно гастролює Україною та навіть буде давати концерти в Тернополі (вже є афіші). У Львові він безперечно не буде давати своїх меншовартісних концертиків (наше патріотичне середовище не дозволить)', – зауважив Окопський.

Крім того, представник націоналістичного руху закликав 'свідомих тернополян, франківчан та свідомих українців по всій Україні не допускати у своїх містах шабаші такого роду запроданців ('Время и стекло', MOZGI, LOBODA та іншої шушери)'.

Я розумію, що це важко, це набридло робити, це провокує певні збурення і напругу. Але сидіти в мокрих окопах місяцями також не надто приємне явище. Набагато зручніше сидіти вдома та кидати у Facebook патріотичні постики та картинки, кричати 'Путін – х**ло'. Але якщо ми – не в окопах, то маємо захищати наші моральні та ціннісні кордони тут, на місці. Бо, коли сьогодні ми закриємо очі на таку поведінку 'наших' псевдоартистів, то завтра не матимемо морального права звинувачувати владу у співпраці з ворогом,
– зауважив активіст.

Керівник Економічного бойкотного руху у Львові Олег Радик, зі свого боку, заявив, що 'Монатіка у Львові не буде, допоки той не визнає привселюдно окупанта окупантом'.
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

15 сентября 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
'Что не здание - крутота': Росіянина вразило українське місто і прапори УПА 

Російського блогера Руслана Заплатіна, який подорожує регіонами України, привів у повне захоплення Тернопіль.

Чоловік за національністю є росіянином, а в Україну приїхав в 2016 році, так як тут проживає його кохана. Вони разом проводять час в подорожах по різним українським містам, і Тернопіль став одним з них.
Так, в місті він показав вокзал, центральні вулички, Театральну площу, італійський дворик, а також кафедральний собор Непорочного зачаття Пресвятої Діви Марії.
При цьому мандрівники здивувалися прапору УПА, що висить на всіх центральних будівлях. Для того, щоб з'ясувати цей момент, закохані відправилися в туристичну довідкову про місто. Вже там їм розповіли, що після заборони в Польщі повстанської символіки на всі великі свята в Тернополі почали вивішувати червоно-чорний прапор разом з прапором України.
Ще блогер оцінив чистоту, величезну кількість квітів і пішохідні зони у всьому місті. «Что не здание – крутота», - зробив висновок про свою подорож Руслан Заплатін.

10 сентября 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Зайшов вчора у 'Книжкову хату' в Тернополі біля залізничного вокзалу. Вибір книжок цікавіший, аніж той, який в Івано-Франківську пропонують книгарня 'Є' чи 'Сучасна українська книга'. Хоча суть не в кількості книжок і, навіть, не у їх якості. Суть у тому, чи ти знайшов свою книжку. Її пошук і її вибір инколи такий же трудний, як пошук власного шляху.

7 сентября 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
?????????»?????° ?????? ???»?µ?????°?????? ???°???»????.
Італієць Джузеппе Доніні воює за Україну та мріє перевезти сім’ю до Тернополя.

“Він – людина війни. Працював військовим інструктором у Мексиці, де отримував 10 тис. доларів на місяць, охороняв бізнесменів у таких небезпечних країнах, як Бірма, Ангола, Судан, Ірак. Зараз у Мексиці живе його дружина Моніка з 2 синами. Джузеппе мріє перевезти їх до Тернополя, але зарплатня контрактника ЗСУ не дає можливості це зробити.

У Джузеппе був друг Бартоломео, теж людина війни. Але він пішов воювати за протилежну сторону. Бартоломео товаришує з командиром бойовиків Захарченком і щось там пише як журналіст. Це все гроші та пропаганда, – впевнений Джузеппе. – Бартоломео вважає, що Україна напала на маленьку “ДНР”, а я вважаю, що то Росія напала на Україну. А ще йому добре платять.

Свій вибір воювати за Україну Джузеппе пояснює так: Україна – це мирна країна, яка хоче спокійно жити, працювати, змінюватися на краще, вона не зазіхає на чужі території, але і не хоче поступатися своїми. Він розповідає про голодомор і ту величезну кількість українців, які тоді загинули”, – розповіли військові.https://ternopil.te.... rel='nofollow noopener' target='_blank' data-lynx-mode='asynclazy' data-lynx-uri='https://l.facebook.c...=https%3A%2F%2Fternopil.te.ua%2Fitalijets-dzhuzeppe-donini-voyuje-za-ukrajinu-ta-mrije-perevezty-simyu-ternopolya%2F&h=AT19xn_1ulsYCB2m9xCpWwcYamHh2x50_e0PbaSZdEVP5VEeFRHbNOrELRn2yC-GkWvNoT8FgDoOg6t1BjxBtt3DhHiRzj9POHvKACKKod4VBXMAk8JvP4tfDWrqwT3DHYf_PzUirA' style='color: rgb(54, 88, 153); cursor: pointer; text-decoration-line: none; font-family: inherit;'>https://ternopil.te....italijets-dzhuzeppe-donini-voyuje-za-ukrajinu-ta-mrije-perevezty-simyu-ternopolya/

2 сентября 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
 https://intermarium.... class='entry-categories' style='box-sizing: border-box; background: rgba(0, 0, 0, 0.75); color: rgb(255, 255, 255); transition: all 0.3s ease 0s; position: absolute; left: 51px; top: 0px; text-transform: uppercase; font-size: 18px; font-family: "Roboto Condensed", sans-serif; display: inline-block; padding: 0px 20px; line-height: 53px; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>БЕЗ РУБРИКИhttps://intermarium.... class='attachment-kopa-single-thumb size-kopa-single-thumb wp-post-image' alt='' style='box-sizing: border-box; border: 0px; vertical-align: middle; max-width: 100%; height: auto; margin-top: 20px;'>
У ТЕРНОПОЛІ ЧОЛОВІК ОДРУЖИВСЯ ЗА ПАСПОРТОМ ДРУГА, ВКЛЕЇВШИ СВОЄ ФОТО

Коли тернополянка прийшла писати заяву на розлучення, її приголомшили новиною – виявляється, за документами два роки вона перебувала в законному шлюбі не із своїм Васею, а … з його другом Петром. Між чоловіками був такий рівень довіри, що вони без питань “навіщо?” і чому?” запросто давали один одному свої документи на перше прохання. Після цього, мабуть, також не цікавилися, як їх використовували. Недавня подія стала сюрпризом для одного з чоловіків і дружини його друга. Виявляється, першого “одружили”, не спитавшись, а жінка, вважай, за документами вийшла заміж не за коханого, а за його товариша, пише https://www.unian.ua... target='_blank' rel='noopener' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>УНІАН.

Як розповідають в прес-службі прокуратури Тернопільської області, аферу прокрутив житель сусідньої області. Будучи вже одруженим чоловіком і зустрівши нову любов, він вирішив ощасливити її шлюбом (адже відомо, що для багатьох жінок штамп – це дуже важливо). Правда, при цьому про всяк випадок вирішив не розлучатися з попередньою дружиною.

– Чоловік взяв у друга паспорт, навіщо – не сказав. Вклеїв своє фото і пішов подавати з підробленим документом заяву на шлюб з мешканкою Тернополя. Той же документ він використовував при реєстрації шлюбу в листопаді 2016- го, – відзначають в прес-службі.

Читайте також: https://intermarium.... style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>Як поліглот із 8-поверховим ім’ям став жахом тернопільських паспортистів

Сімейне життя не склалося, і незабаром дружина побігла розлучатися. Коли подавала заяву, тоді і виявилося, що вийшла заміж “не за того хлопця”. Друг, до речі, теж не підозрював, що він вже глибоко одружений чоловік. Загалом, розлучатися з нібито “чоловіком” не доведеться, а от з його другом розірвати законні узи шлюбу треба. Хоча, може, у цій історії буде інше продовження.

Тернопільська прокуратура вже направила в суд обвинувальний акт щодо “двоєженця” – йому загрожує арешт до півроку, обмеження волі до трьох років або штраф.

https://intermarium.... data-a2a-title='У Тернополі чоловік одружився за паспортом друга, вклеївши своє фото' style='box-sizing: border-box; display: inline; line-height: 32px; touch-action: manipulation;'>https://intermarium.... title='Telegram' rel='nofollow noopener' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; border: 0px; box-shadow: none; display: inline-block; font-size: 32px; padding: 0px 4px; vertical-align: middle; cursor: pointer; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>https://www.w3.org/2... viewBox='0 0 32 32'>Telegramhttps://intermarium.... title='Facebook' rel='nofollow noopener' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; border: 0px; box-shadow: none; display: inline-block; font-size: 32px; padding: 0px 4px; vertical-align: middle; cursor: pointer; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>https://www.w3.org/2... viewBox='0 0 32 32'>Facebookhttps://intermarium.... title='VK' rel='nofollow noopener' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; border: 0px; box-shadow: none; display: inline-block; font-size: 32px; padding: 0px 4px; vertical-align: middle; cursor: pointer; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>https://www.w3.org/2... viewBox='0 0 32 32'>VKhttps://intermarium.... title='Odnoklassniki' rel='nofollow noopener' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; border: 0px; box-shadow: none; display: inline-block; font-size: 32px; padding: 0px 4px; vertical-align: middle; cursor: pointer; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>https://www.w3.org/2... viewBox='0 0 32 32'>Odnoklassnikihttps://intermarium.... title='Twitter' rel='nofollow noopener' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; border: 0px; box-shadow: none; display: inline-block; font-size: 32px; padding: 0px 4px; vertical-align: middle; cursor: pointer; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>https://www.w3.org/2... viewBox='0 0 32 32'>Twitterhttps://intermarium.... title='Google+' rel='nofollow noopener' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; border: 0px; box-shadow: none; display: inline-block; font-size: 32px; padding: 0px 4px; vertical-align: middle; cursor: pointer; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>https://www.w3.org/2... viewBox='0 0 32 32'>Google+https://intermarium.... title='WhatsApp' rel='nofollow noopener' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; border: 0px; box-shadow: none; display: inline-block; font-size: 32px; padding: 0px 4px; vertical-align: middle; cursor: pointer; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>https://www.w3.org/2... viewBox='0 0 32 32'>WhatsApphttps://intermarium.... title='Viber' rel='nofollow noopener' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; border: 0px; box-shadow: none; display: inline-block; font-size: 32px; padding: 0px 4px; vertical-align: middle; cursor: pointer; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>https://www.w3.org/2... viewBox='0 0 32 32'>Viberhttps://intermarium.... title='SMS' rel='nofollow noopener' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; border: 0px; box-shadow: none; display: inline-block; font-size: 32px; padding: 0px 4px; vertical-align: middle; cursor: pointer; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>https://www.w3.org/2... viewBox='0 0 32 32'>SMShttps://intermarium.... title='Facebook Messenger' rel='nofollow noopener' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s ease 0s; border: 0px; box-shadow: none; display: inline-block; font-size: 32px; padding: 0px 4px; vertical-align: middle; cursor: pointer; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>https://www.w3.org/2... viewBox='0 0 32 32'>Facebook Messengerhttps://www.w3.org/2... viewBox='0 0 32 32'>Share

Реклама

30 августа 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
You are here: https://data-vocabul... style='box-sizing: border-box; color: rgb(46, 44, 44); font-family: Lato, sans-serif; font-size: 14px; font-style: italic;'> style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>Home  /  https://data-vocabul... style='box-sizing: border-box; color: rgb(46, 44, 44); font-family: Lato, sans-serif; font-size: 14px; font-style: italic;'>https://intermarium.... itemprop='url' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>Події  /  https://data-vocabul... style='box-sizing: border-box; color: rgb(46, 44, 44); font-family: Lato, sans-serif; font-size: 14px; font-style: italic;'> style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(213, 3, 33); transition: all 0.3s; font-weight: 700; font-style: normal; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>“Чого ти плачеш? Краще, що пoмepла”: у Тернополі жінка на 9 місяці вaгiтнocті заpaзилася в лікарні на кip через що втpaтила дитину
https://data-vocabul... style='box-sizing: border-box; color: rgb(46, 44, 44); font-family: Lato, sans-serif; font-size: 14px; font-style: italic;'>https://intermarium....>
https://data-vocabul... style='box-sizing: border-box; color: rgb(46, 44, 44); font-family: Lato, sans-serif; font-size: 14px; font-style: italic;'>
“ЧОГО ТИ ПЛАЧЕШ? КРАЩЕ, ЩО ПOМEPЛА”: У ТЕРНОПОЛІ ЖІНКА НА 9 МІСЯЦІ ВAГIТНOCТІ ЗАPAЗИЛАСЯ В ЛІКАРНІ НА КIP ЧЕРЕЗ ЩО ВТPAТИЛА ДИТИНУ

У Тернополі жінка на останньому місяці вaгiтнoсті зapaзилася в лікарні на кip через що втpaтила дитину. Про ситуацію в Facebook розповіла мати пopoділлі, яка звинyвaчує лікарів у халатності, пише https://www.obozreva... target='_blank' rel='noopener' style='box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(51, 51, 51); transition: all 0.3s; text-decoration-line: none !important; outline: none !important;'>“Обозреватель”.

Леся Палау повідомила, що 10 липня її дочку поклали до лікарні на 36 тижні вaгiтнoсті, де вона зapaзилася на кip.

Після лікування антибіотиками 18 липня лікар запевнила, що дитина здорова, проте вже на наступний день з’ясувалося, що плiд зaвмep.

Жінку відправили на обстеження в обласну лікарню і тільки через два дні, 21 липня, викликали пoлoги і вона нapoдила мepтву дитину.


https://intermarium.... alt='' width='491' height='167' srcset='https://intermarium.... 491w, https://intermarium.... 300w' sizes='(max-width: 491px) 100vw, 491px' style='box-sizing: border-box; border: 0px; vertical-align: middle; max-width: 100%; height: auto; display: block; margin: 5px auto;'>

“Гiнeкoлoг каже:” Чого ти плачеш? Після кopу ти могла наpoдити нeздoрову дитину, тому краще, що вона пoмepла. У Тернополі наpoдиш, візьмуть на poзтин, забереш додому і пoxoваєш”, – ось які щедрі наші лікарі на поради, замість того, щоб підтримати, вони дoбuвaють”, – написала жінка.https://intermarium....>

24 июля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
На Тернопільщині відкрили другу чергу німецького-японського заводу з виробництва електричного устаткування для автомобілів Volkswagen AG, Audi та Porsche
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

5 июля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
https://s.ukropen.ne...>

https://ukropen.net/... style='outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>#Файне_місто_Тернопіль
https://ukropen.net/... style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>#Ternopil

26 июня 2018


... 5


  Закрыть  
  Закрыть